- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
- Konu Sahibi ruzgarozge
kahvaltımı yaptım.
1 adet büyük boy domates
2kk peynir
başka bişey yiyesim yok şimdi.
1 adet büyük boy domates
2kk peynir
başka bişey yiyesim yok şimdi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evli olunca insan bütün hayatı değişiyor .
hafta sonu anneme gittik işte millet yeni denize gidiyor eşime diyorum hadi gidelim bizde yokk yaa kozalak nolcekkk
uyuz etti beni.
sonra düşündüm bekarken cumadan gelirdim yazlığa cumartei sabah erkenden kalkar yürüyüş yapar denize girer kahvaltımızı yapardık. kitap okurdum sonra denize tekrar.... :44:
evet canım mecburen değişiyor :) eşin çok mu kıskanç benimkide adet olduğumu unutmuş gircen demi diye ısrar ediyo:) gece konuştuk artık bebiş istiyoruz:9![]()
eşim çok kıskanç değilde biraz odun.
hiçbişey yapmayı sevmiyor.
varsa yoksa işi.
inşallah canım tez zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın.
hayırlısı canım bakalım sende var mı bişiler
yok canım. gecen sene eylülde 1 düşüğüm oldu ondan sonra bidaha olmadı
bende kilo vermeye karar verdim artık
Günaydın arkadaşlar nasıl gidiyor ?
iyi canım var mı kilolarda değişiklik kimse yazmıyor ben dün sabah 58.400 çıktım ama adetin etkisi vücut su tutuyor henüz çok veremedim
Hadi arkadaşlar ben kaçtım görüşürüz işler beni bekler![]()
geçmiş olsun canım kaç senelik evlisin
günaydın arkadaşlar nasıl gidiyor ?
Bu kadar eziyete gerek yok arkadaşlar yapacağınız şeyle var herşeyden yemek ama az yemek ve doyana kadar yemeğin aç kalkın sofradan zaten bi yarım saat sonra tok olduğunuzu hissedeceksiniz. Bide her gün yürümeye çalışın
kilo bildirimlerini hangi günler yapıyoruz özgecim
cuma sabah bana özelden mesaj atıcaksınız canım.
pazartesi herkes yoğun oluyor sabahtan o yüzden cuma en uygunu hem hafta sonuna motive olmuş oluruz![]()