Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
günaydın arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var 100 gram almışım :18::18::18: 2 günde yani ramazanda kilo almaya başladım napıcam iftarda yedikten sonra hemen uykum geliyo yatıyom galiba ondan oluyo :26::26::26:

hulyacim normal kilo oynar arada 100 gr onemli degil sen farkindasin daha dikkat edersin
bu ara cok guzel kilo vermissin seni kimse durduramaz
:16:

sabahtan beri eşimi bekliyorum ama yok gelmiyor nasıl sinir ediyor beni yaaa işi yok bugün ama gelip benim gönlümü yapmak zor geliyor.

bıktım yaaa her hafta sonu bey efendinin keyfini bekle dur :31:

1.5 saat orta tempoda yürüyüş ve yarım saat koşu bence bugün için iyi spor :52: akşam yemeğinde de taze bamya ve bolca yoğurt yedim. Şimdi yine o meşhurr çayımdan içiyorum.

selammm. Buralar pek bi sessiz. Herhalde haftasonu ve ramazan olmasından dolayı öyle :9: ben yine günüme yarım litre su ve dün ki kahvaltımın aynısı ile başladım. Şimdide yine çay karışımımı içiyorum. Herkese iyi günlerr

günaydın kızlar çok güzel bi haftasonu geçirdim ilk defa ev işi yapmadan yemekli misafir ağırlamadan.dinlenerek tv izliyerek en önemlisi ise az yeyip bol yürüyüş ve egzersiz yaparak.
eşimi sonunda ikna ettim beraber yürüyüşe çıktık iftardan sonra hem sohbet ettik hemde yürüdük ayrıca parklardaki egzersiz aletlerinde de çalıştım.işte öyle.siz neler yaptınız bakem çıtırlar..........

günaydın kızlarrr :119::119::119::119::119::119::119::118::118:
:118:

nasılsınız?

cumartesi annemlere gittik yazlığa eşimi zorla denize soktum. :1:

2 adet biber dolması yedim ufak ama sonra denize gittik.

denizden geldik duş aldık. karpuz yedim 2 dilim.

yürüyüş ayakkabılarını giydim 5km yürüdüm aletlerde çalıştım.

akşam yemeği olarak bamye yedim 3 yemek kaşığı. yanında büyük kase cacık.

sonra gece tekrar sahilde yürüdük.

pazar sabahı 7,30 da kalktım 5km yürüdüm.

kahvaltı yaptı. 1 domates 1 salatalık kk peynir.

bisiklete bindim 40dk denize girdim.

semiz otu salatası yedim öğlen yemeği olarak. yanında bir kase yoğurt.

akşam yemeği olarak 1 adet karnı yarık ve cacık yedim.

akşam tekrar 5 km yürüdüm. :21::8::32:

nasılsınız?

süpersin tatlım biz daha denize gidemedik yahu sözde pazar günü gitcektik.hastalandım.özgecim ya benim bi sıkıntım var özelden msj atacağım.

günaydın kızlar çok güzel bi haftasonu geçirdim ilk defa ev işi yapmadan yemekli misafir ağırlamadan.dinlenerek tv izliyerek en önemlisi ise az yeyip bol yürüyüş ve egzersiz yaparak.
eşimi sonunda ikna ettim beraber yürüyüşe çıktık iftardan sonra hem sohbet ettik hemde yürüdük ayrıca parklardaki egzersiz aletlerinde de çalıştım.işte öyle.siz neler yaptınız bakem çıtırlar..........

nasılsın canım baya güzel çalışmışsın hafta sonu harikaa :71::71::71:

evet canım hatta yanmışım baya.:1:

kimse yok bu sabah herkes pazartesi sendromunda heral :1:

herhalde tatlım .dün akşam mercimek çorbası yaptım iftar için bi kase içtim eşimde kuru fasulye gördü tv de sucuklu canı çekti bende yapıverdim ama yemedim yaz günü ağır geliyor böyle yemekler bana.aslında o da kötü oldu çok yemiş eeee zayıflayınca midesi de kabul etmedi.ama bu iş bana yaradı bu sayede yürüyüşe ikna ettim.sahurda da acıkmamışız sadece su içip yattık.
haftaya güzel başladım uzun zaman sonra ilk defa

nasılsınız?

günaydın canım iyiym sen nasılsın bu arada çok azimli gördüm seni :nazar::nazar::nazar: maşallah

herhalde tatlım .dün akşam mercimek çorbası yaptım iftar için bi kase içtim eşimde kuru fasulye gördü tv de sucuklu canı çekti bende yapıverdim ama yemedim yaz günü ağır geliyor böyle yemekler bana.aslında o da kötü oldu çok yemiş eeee zayıflayınca midesi de kabul etmedi.ama bu iş bana yaradı bu sayede yürüyüşe ikna ettim.sahurda da acıkmamışız sadece su içip yattık.
haftaya güzel başladım uzun zaman sonra ilk defa

ayy walla bende yiyemiyorum sıcakta öyle şeyler.
sürekli su içiyorum şuanda içim yanmış resmen.

insan sağlıklı beslenip spor yapınca daha iyi hissediyor.

günaydın canım iyiym sen nasılsın bu arada çok azimli gördüm seni :nazar::nazar::nazar: maşallah

sağol canımm :16:

eşim ben yürüyüş yaparken arkamdan normal şekilde yürüdü. sonra bana ' keretanın karı tazı gibi maşallah ne hırs bu yaa dedi' :1::1: alem adamdır kendisi.

bayrama kadar gözle fark edilir bi değişiklik istiyorum bayramda iltifatları duyunca daha cok hırslanıcam o yüzden bayrama yadar 75 falan olsam süper olur.

Back
X