Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
sağol canımm :16:

eşim ben yürüyüş yaparken arkamdan normal şekilde yürüdü. sonra bana ' keretanın karı tazı gibi maşallah ne hırs bu yaa dedi' :1::1: alem adamdır kendisi.

bayrama kadar gözle fark edilir bi değişiklik istiyorum bayramda iltifatları duyunca daha cok hırslanıcam o yüzden bayrama yadar 75 falan olsam süper olur.

İnşallah canım böyle gidersen zor olmaz senin için hadi bakalım:nazar::nazar::nazar:

günaydın kızlarrr :119::119::119::119::119::119::119::118::118:
:118:

nasılsınız?

cumartesi annemlere gittik yazlığa eşimi zorla denize soktum. :1:

2 adet biber dolması yedim ufak ama sonra denize gittik.

denizden geldik duş aldık. karpuz yedim 2 dilim.

yürüyüş ayakkabılarını giydim 5km yürüdüm aletlerde çalıştım.

akşam yemeği olarak bamye yedim 3 yemek kaşığı. yanında büyük kase cacık.

sonra gece tekrar sahilde yürüdük.

pazar sabahı 7,30 da kalktım 5km yürüdüm.

kahvaltı yaptı. 1 domates 1 salatalık kk peynir.

bisiklete bindim 40dk denize girdim.

semiz otu salatası yedim öğlen yemeği olarak. yanında bir kase yoğurt.

akşam yemeği olarak 1 adet karnı yarık ve cacık yedim.

akşam tekrar 5 km yürüdüm. :21::8::32:

ozgecim harika gecmis hafta sonun deniz mevsimini acmissin :nazar:biz daha acamadik allahtan benim ev deniz manzarali bakip duruyoruz hafta sonu site sizsiz cok sessiz :16:

günaydın kızlar çok güzel bi haftasonu geçirdim ilk defa ev işi yapmadan yemekli misafir ağırlamadan.dinlenerek tv izliyerek en önemlisi ise az yeyip bol yürüyüş ve egzersiz yaparak.
eşimi sonunda ikna ettim beraber yürüyüşe çıktık iftardan sonra hem sohbet ettik hemde yürüdük ayrıca parklardaki egzersiz aletlerinde de çalıştım.işte öyle.siz neler yaptınız bakem çıtırlar..........

parklardaki spor aletleri iyi oldu bende hergun aksamlari:16: gidiyorum esimle en az 30dak yapiyoruz

ozgecim ben kocaeli derincedeyim sizler nerdensiniz ben ev hanimiyim suan emekliyim ayni zamanda
parfumeri bijuteri is yerim vardi devrettim

ayy ne güzel emekli olmuşsunuz Rabbim be o günleri görecekmiyim acaba :31:

ben aydın dayım :34: ve hala çalışıyorum :31:

işte geldim burdayım tatlım

nerdesin canımm yaaa yoğunsun sanırım

nerdesin canımm yaaa yoğunsun sanırım[/QUOTE

evet gülüm .sayfam açıktıda girmeyince kapanıyor galiba.pazartesi ya yoğunluk var.kdv bide geçici vergi işlemlerine de başladık bi yandan..

nerdesin canımm yaaa yoğunsun sanırım[/QUOTE

evet gülüm .sayfam açıktıda girmeyince kapanıyor galiba.pazartesi ya yoğunluk var.kdv bide geçici vergi işlemlerine de başladık bi yandan..

kolay gelsin canım.

biz haftaya yaparız kdv- muhtasar-ssk

biz özgeyle aydınlıyız ümit abla.sen ne güzel kilo vermişsin öyle

tesekkurler canim 8 mayista basladim kendime soz verdim cunku kendimi son 84 gordugumde sok oldum iki ablam var ikiside 90 ve uzeri aman allahim bende ayni yoldayim dedim ve frene basmaya karar verdim aman genc arkadaslarim gunler yillar geciyo kilonuzun soz sahibi siz olun diyorum ve yola devam daha

Yemek yapıyo temizlik yapıyo:10: çocuk bakıyo:emir_bebek: dişimiz çıkıyo galiba çok huzursuzuz

hulyacim gecmis olsun sende ev hanimisin galiba benim gibi bende bugun kapali cemakanli balkonumun camlarini sildim perdelerini yikiyoruz makinada bi yandan bayram geliyo diye bi dedikodu duydum hemen basladim ee malum emekliyiz islerimizi kendimiz yapiyoruz

Back
X