Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
gerçekten evlendikten sonra ipin ucu kaçıyor. kendimden biliyorum akşam yemeğinden sonra abur cubur gece geç saatte yenen midye kokerec falan....

inşallah canım evlenmeden önceki hallerimize döneriz.

bende çalışıyorum ama öğlenleri eve gidiyorum yemeğe.

benim en çok istediğim bebeğimin olması zayıfladıktan sonra.:16:

aynen bebek bende istiyorum tabi ama 4 ay önce düşük yaptım :( o yüzden kilolalara tamamen savaş açtım.

Benimde aynı senin gibi düzenim yok fakat acelemde yok diyorum dikkat edebildiğim kadar edicem ramazandan sonra devam edicem.Çok kaçırdığım içinde :17:menü paylaşımı yapamıyorum .

hülyacım ozaman ben oruç tutmaya devam edeyim ama kilo vermeyi geçtim bari almamaya çalışayım.çünkü oruçtan halsiz kaldığım için egzersiz de yapamıyorum....

aynen bebek bende istiyorum tabi ama 4 ay önce düşük yaptım :( o yüzden kilolalara tamamen savaş açtım.

canım geçmiş olsun.

bende geçen sene eylül ayında bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaş olmuştum. ondan sonra 6 kg daha aldım.

ama artık azmettim gidecek bu kilolar :41::41::41:

gerçekten evlendikten sonra ipin ucu kaçıyor. kendimden biliyorum akşam yemeğinden sonra abur cubur gece geç saatte yenen midye kokerec falan....

inşallah canım evlenmeden önceki hallerimize döneriz.

bende çalışıyorum ama öğlenleri eve gidiyorum yemeğe.

benim en çok istediğim bebeğimin olması zayıfladıktan sonra.:16:

benim gibi olanların sayısı gittikçe artıyor.yani evlendikten sonra kilo alanların..............

hülyacım ozaman ben oruç tutmaya devam edeyim ama kilo vermeyi geçtim bari almamaya çalışayım.çünkü oruçtan halsiz kaldığım için egzersiz de yapamıyorum....

Canım oruç tutmayı sen bilirsin.bende hareket edemiyom yemeği yiyip yatağa gidiyom :17:

kizlar merhabal
ben bugun pek giremedim malum migren agrim ekrana bile bakamiyorum arada bakayim dedim yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz demek istedim olmadi
arkadaslar hepinize tek tek hosgeldiniz diyorum buradan hep beraber zayifliyacagiz isallah:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

ben de kendimi değiştirmek istiyorum kpss e hazırlanacagım diye zaten kilolu bir insandım şimdi daha da oldum tam 105 kilo kimseye söylemeye cesaret dahi edemiyorum sevgilim olmasına dahi cesaret edemiyorum artık değişmek istiyorum lütfen bana yardım edin lütfen:43::43::43::43::43::43:

ben de kendimi değiştirmek istiyorum kpss e hazırlanacagım diye zaten kilolu bir insandım şimdi daha da oldum tam 105 kilo kimseye söylemeye cesaret dahi edemiyorum sevgilim olmasına dahi cesaret edemiyorum artık değişmek istiyorum lütfen bana yardım edin lütfen:43::43::43::43::43::43:

Verirsin kiloları yeter ki kararlı ol... benimde 15 kilo fazlam var. bir yil once dogum yaptım vucudum perisan halde... ama azmettim vermeye başladım kilolari... burada bi diyet gunlugum var hergun orada yaziyorum yediklerimi... yaptiklarimi.. kk çok motive ediyor.. sende yspabilirsin yeterki kendine inan ve azmet...

Son düzenleyen: Moderatör:
ders calısacagım dıye evden cıkmamak beni öldürdü kendimi değiştirmek istiyorum her yönden ama hep böyle dıyoum ama sonuç yok canım acıyor resmen estegım hıcbırseyı alamıyorum ya buyuk bedenımız yok demesı dahı benı bıtıren cümle

ders calısacagım dıye evden cıkmamak beni öldürdü kendimi değiştirmek istiyorum her yönden ama hep böyle dıyoum ama sonuç yok canım acıyor resmen estegım hıcbırseyı alamıyorum ya buyuk bedenımız yok demesı dahı benı bıtıren cümle

Benim topige gelsene.. orada sohbet edelim..

Back
X