- Konu Sahibi ruzgarozge
- #1.321
kimi sadece diyet kimi spor+diyet yapıyo canım
ya ben eylülde ancak spora başlıycam ma arda çıkıp yürüyüşte yapıyorum yani ama işte uygulayamadım bu diyeti bir sürü aksaklık çıktı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimi sadece diyet kimi spor+diyet yapıyo canım
ya ben eylülde ancak spora başlıycam ma arda çıkıp yürüyüşte yapıyorum yani ama işte uygulayamadım bu diyeti bir sürü aksaklık çıktı![]()
Ne gibi mesela zorlanıyomusun
selamlar herkese
ozgecim tebrikler guzel kilo veriyorsun![]()
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
bende bayram geliyo diye bi dedikodu duydum ya temizlige basladim hala bitmedi mutfak ve banyo tamamen fayans 2 gundur canim cikti silmekten yuzumden sirtimda ter akti durdu merdivene inip cikmaktan
bari kiloda versen isallah
![]()
Selam geçmiş olsun canım.Tebrik ediyorum seni yaptığın sporlar boşa gitmiyo devemı gelir inşallah![]()
ya nasıl başardınız ya sadece diyeti uygulayaraktan mı ? kızlar![]()
çalışıyodum tatlım kısa süreline daha yeni çıktım azıcık tatil yapım diede işteyken tamamem uygulayamıyodum öğün atlıyordum 12de iş başı ypıyodum sabah kalkıp kavaltı yapmıyodum düzensilikten olmuyodu ama şimdi evdeyim gene erken kalkıp kahvaltı yapamıyorum alışkın deilim ya düzenli yemek yemeğe![]()
uzun süredir yoktum kayınbabamın sağlık sorunları yüzünden eşimin memleketine gitmiştik
Geçmiş olsun canım,hoşgeldin.
valla hoş bulduk tanıdık bulmak güzel
Uyandığın saat kaç olursa olsun uyandıktan sonraki bir saat içinde kahvaltını yapmalısın yoksa vücut gün boyu her yediğini depolar.
Umarım önemli birşey yoktur iyileştimi hastanız
uzun süredir yoktum kayınbabamın sağlık sorunları yüzünden eşimin memleketine gitmiştik
bugün girdim ha bire başka yere yazıyormuşum
bende burası neresi ben nerdeyim diyorum
arkadaşlar grupta olmak isteyenler için liste hazırlıcam bana özelden şuan ki ve hedef kilo yu yazarlarsa cok memnun olurum![]()
merhaba ben siteye yeni katıldım ama yazynı okudum özelden yazamıyorum banada yardımcı olurmusun doğumda 33 kilo aldım şimdi 87 kiloyum ve kilo vermek istiyorum boyum 162 şimdiden çok sağol
55 olmak istiyorum
o soyunma kabinlerine gir çık
saunaya girmiş gibi oluyorum
üstüme hiç bi şey doğru dürüst uyduramıyorum
aaaahhhh bir kilo versem
en çok kıyafet bakarken mutlu olcam
şuan 79 kilo olmuşum
hedefim 75
çok şükür ramazanda üstüne koymadım yaaa
bayramıda atlatırsam benden iyisi yookkk
gelsin dolmalar gitsin tatlılar amannnnnnnnnn
evet evet