Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
napalım bizde onlarla yaşarız artık.

ozon tedavisi falan varmış acaba işe yarar mı?

valla bende duydum onu bide deri soydurma mezoterepi mi varmış neee
ama para nerdeee bendeee
param çok olsun totoma liposakşın yaptırcam haaaaa yağ aldırırım belli bi kiloya düştükten sonra param olursa tabii

Kac gundur.giremiyordum kizlar ben 2haftaligina tek su icicem bugun2.gun biraz zorlaniyorum ama vucudum temizlensin

Sonrasinda meyve ve sebzeyle devam edicem...birde limonlu su icmek cok faydali yaglari yakiyor cok merak ediorum kac kilo verdim evde kantar yok persembe kvlerde tartilirim artik:)

Kac gundur.giremiyordum kizlar ben 2haftaligina tek su icicem bugun2.gun biraz zorlaniyorum ama vucudum temizlensin

Sonrasinda meyve ve sebzeyle devam edicem...birde limonlu su icmek cok faydali yaglari yakiyor cok merak ediorum kac kilo verdim evde kantar yok persembe kvlerde tartilirim artik:)

Canım nasıl yani tek su içeceksin birde 2 hafta mı neden tedavi falan mı görüyosun yada kendinmi böyle bir karar aldın

nasıl oluyor o ya
kötü olmuyor musun hemde 2 hafta
ben olsam tansiyon yerlerde sürünür
detoks gibi bir şey mi

ben bayram tatili boyunca yokum
bayram tatilinden sonra 2 gün boyunca da yokum
artık duruma göre
görüşmek üzere
bayramda fazla kaçırmayınnnn

Canım nasıl yani tek su içeceksin birde 2 hafta mı neden tedavi falan mı görüyosun yada kendinmi böyle bir karar aldın

nasıl oluyor o ya
kötü olmuyor musun hemde 2 hafta
ben olsam tansiyon yerlerde sürünür
detoks gibi bir şey mi

Kizlar bugun 4.gun ve inanin en zor 2.gundu artik aclik hissetmiyorum veeee bugun tartildim 4 kilo gitmis 1haftada...arada 1 tane meyve yiyorum kan sekerim.dusmesin diye eeee malum bugun bayram domates ve salatalik yedim....ama kendimi cok iyi hissediorum

selam kızlar hepinizin bayramını kutlarımm canlarım benım .....

oozon tedavısını zayıflamak ıcın duymustum ve faydalı saglıklı bırseymıs dıye bılıyorum çatlaklar ıcın hıc duymadım dogrumu yoksaaaa ay umıtlendım ama bılemedım sımdı ...

kızlar cok sukur ramazanı atlattık sımdı kılolarla savasmamız ıcınçok çetin aylar var karsımızda bu savaşta bız galıp gelıcezzz hayırlısıyla ...

ve bgun yakın bır arkadasım bır tanıdıgının fotosunu attı sok oldum oncekı ve sımdıkı halını bırlestırmıs resmen kız kıloluyken yaşlı gıbıymıs şokk oldummm ve ve veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kız sanırım sadece ekmegı kesmıs abur cuburu kesmıs bırde 5den sonra yememıs baska bısey kullanmamıs yapmamıs sporu bılmıyorum tabı detayı ogrenemedım ama ogrenıcem ...

hayırlısıysa bende 1 aya 5 kılo biçtim yuruyus ve az yeeme ve bol hareket su takvıyesıyle Allah yardımcımız olsunn :32::32:

Kizlar bugun 4.gun ve inanin en zor 2.gundu artik aclik hissetmiyorum veeee bugun tartildim 4 kilo gitmis 1haftada...arada 1 tane meyve yiyorum kan sekerim.dusmesin diye eeee malum bugun bayram domates ve salatalik yedim....ama kendimi cok iyi hissediorum

canım ya sadece su saglıksız degıl mı ? zararlı degıl mı bırde halsızlık vs olur ınsanda en azından süt fılan ıcsen

Cnm sagliksiz tabi ama simdiye kadar pek halsizlik hissetmedim..ama artik cok biktim kilolardan aynaya bakamaz haldeyim onun icin herseyi denemeye hazirim...
selam canim
ya bende sasirdim sade su icerek gunu gecirmeni elma bir tanemi yedin kilon kacti
sen bu 4 gunde mideni kucultmussun bundan sonrada cabuk verirsin ama sagligin daha onemli bak yememe hastaligina tutulmayasin lutfen dikkat et :16:
:nazar::nazar:

Son düzenleme:
selam canim
ya bende sasirdim sade su icerek gunu gecirmeni elma bir tanemi yedin kilon kacti
sen bu 4 gunde mideni kucultmussun bundan sonrada cabuk verirsin ama sagligin daha onemli bak yememe hastaligina tutulmayasin lutfen dikkat et :16:
:nazar::nazar:

1 tane elma cnm veya 1 armuz okadar ama insan deemekki herseye alisiyor..ben 110kg basladim simdi 106kgdayim yuksek kilo oluncada gitti birden...dahada cok gidecek...dun alisverise gittim hicbisey bulamadim cok zoruma gitti oturdum agladim...haklisin cnm saglik onemli ztn kendimi kotu hissedersem birakicam 4aylik bebisim var ona kim bakacak ben iyi olmassam:)

kızlar hepınıze selammm yarın buyuk gunn miladımız olur ınsallah bırkac ayda cıtı pıtı olmak ıstıyorummm ve herseyıde yaparım bu ugurdaaaaa :41::41:

merhaba bayanlar ben bu siteden ayrılırken 52-53 kg olarak ayrıldım. aradan yaklasık 4 ay gectı sımdı gerı dondum ve su an 64 kg oldum:(:( evet 12 kg kadar aldım cok morelım bozuk. bugun diyete basladım hemen

sabah

1 yumurta yarım domates ve biraz peynırle yapılmıs omlet
1 dılım kavun

öğlen

yemedım

akşam

1 domates 2 kucuk slaatalktan yapılmıs salata yagsız

merhaba kızlarrr gunaydınn hepınıze pazartesı geldı çattı çok şükürrr

bugün patronun dogum gunu var halıyle pasta yıyecegım ama öglen yemek yemıyecm..... zaten 5den sonrası fnısh vaktı artık bende henuz kalvaltı etmedım gıdıp lıght sut elma sırkesı almam lazım....

kahvaltım 1 bardak yulaf kepeklı ( 1.5 yemek kasıgı ) lıght sut :26::26:

merhaba bayanlar ben bu siteden ayrılırken 52-53 kg olarak ayrıldım. aradan yaklasık 4 ay gectı sımdı gerı dondum ve su an 64 kg oldum:(:( evet 12 kg kadar aldım cok morelım bozuk. bugun diyete basladım hemen

sabah

1 yumurta yarım domates ve biraz peynırle yapılmıs omlet
1 dılım kavun

öğlen

yemedım

akşam

1 domates 2 kucuk slaatalktan yapılmıs salata yagsız

TATLIŞIM merhaba :)
ne kadar cok kılo almısın sen yaa..:5: ama bende aldım valla 5 kilo :5:
çok ama çok canım sıkkın..ben artık burdayım sende burdasın sanırım :16:

merhaba arkadaşlar :)

bugun itibariyle yediklerime dikkat etmeye başlıyorum..
sabah :
çeyrek simit 3 bisküvi şekersiz çay

canım morelını bozma bende 81 olmuşumm ama morel bozmak yok başarıcaz kı sen zamanla 12 kg vermıssın sımdı neden vermeyesın ;

alyacımm sanada gunaydın canım hos geldın :24::24:

Back
X