selam kızlar...
topiğinizi çok beğendim. malum bende şimdilik fazlalık taşıyanlardanım. 13- 14 kilo fazlam var. beni de aranıza alın noluuuuurrr.....
ocakta doğum yaptım. sütüm artık kesildi kesilecek. kızımda da 9 ay emzirebilmiştim zaten. şimdi oğlum 7buçuk aylık... sütüm kesilmesini hiç istemediğim için yedim ha yedim.. ama bir faydası olmadı malesef..
her neyse artık rejim yapabileceğimi düşünüyorum. koca yaz tatilinde gram zayıflayamadım. eylülde okullar açılacak ve ben duba gibi okula gitmek istemiyorum

( nolur bana destek olun kızlar.. azimleneyim biraz.. şu 15 günde en azından 5 kilo vereyim..
şu an 73buçuk falanım. evlendiğimde 60 kiloydum. kızıma hamile kaldığımda ise 64.. ben şimdilik 65e razıyım. ama 60a düşücem kararlıyım.. inanmak başarmanın yarısı nede olsa:))))
kızımı doğum yaptıktan sonra yine 74lerde falan rejime başladım.. çok sinirlenmiştim bir arkadaşımın lafına.. hırs yapmıştım. resmen ölüm rejimi gibi birşeydi ve ben 2 haftada tam 10 kilo vermiştim.. şimdi yine öyle bir hırs yapsam verirmiyim acaba.. veririm veririm ya.. sizin desteğinizle tabi....