Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
gunaydin kizlar

benim corba ise yaradi bugun tertida kendimi 73.7 gordum hemen cetvelide degistirtim tavsiye edrim sizede

bugunde kismen yapmaya calisicam :16:

:8::8:

ablacımm sevındım senın adına dıger mesajdada yazdımmm yagsız ayranı nerden bulcem bılmıyorum yogurdunu zor bulurken ... bugun baslıyamadım yarın kesın baslamak ıstıyorum:26::26:

selam herkese...
sabah 1 dilim ekmek, 4 zeytin, yarım yumurta, 1salatalık, biraz çökelek,çay
öğlen 1tane patlıcan yemeği(yoğurtlu patlıcan deriz biz. domatesli falan) ekmeksiz tabi.
ara öğün 1 tane kepekli çubuk.
akşama hafif şeyler tabi..

dün markete gittik ve ben diyet alışverişi yaptım. maviyeşilin kalorileri çok fazla bende etiformun ürünlerinden aldım. yeşil çay da aldım. bakalım geçen rejimde işe yaramıştı. şimdide yarar inşallah:))

tartımın pili bitti bu arada.. o durunca sanki bendeki kilo verimi de duracak sanıyorum:))))

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,bugün giremedim çünkü dr a gittim.Boynumdaki şişlik tiroid bezimden kaynaklanıyormuş.Dr haşhimoto tiroidi tanısı koydu sonuç olarak ömür boyu ilaç yiyeceğim ve ayrıcada metabolizma hormonlarım düşük çıktı.Benim için kilo vermenin önemi dahada arttı yarından itibaren sporla birlikte kaldığım yerden devam edicem :50::50::50:

Merhaba kızlar,bugün giremedim çünkü dr a gittim.Boynumdaki şişlik tiroid bezimden kaynaklanıyormuş.Dr haşhimoto tiroidi tanısı koydu sonuç olarak ömür boyu ilaç yiyeceğim ve ayrıcada metabolizma hormonlarım düşük çıktı.Benim için kilo vermenin önemi dahada arttı yarından itibaren sporla birlikte kaldığım yerden devam edicem :50::50::50:

:25::25: canım gecmıs olsunn en azından tedavisi var allahım dermansız dert vermesın ınsallah kısa zamanda dahada ıyı olursunn ...

çok geçmiş olsun canım.. sağlık için spooooooorr.... sağlık için rejiiiiiiiiiiiiiiimmm:))

baslangıc 87
şuan 79

hedef 60

sen bı bak bakalımm lınkı konuya mesaj olarak yaz bakalım oluomu benım cıkmam lazım sımdı keske vaktım olaydı hallederdıkk :(

Ay kuzummm ben hepten unuttum çizelge işini evde başka işlerim vardı hemen bakıyom geç oldu ama temiz olur inşallah özelden mesaj atarım canım

HIMM anladım canım ozaman sana başarılarr..ben yapamam şahsen çnku sebze ile pek aram yok....

ne güzelll yiyebiliyorsun bunları ben hiç sevmiyorumm :5:

aa neden 1.5 ay..
duğun falan mı var canım?

okul acılıcak kısın dıyet yapmak istemıorm sadece kontrollü olmak istiyorum:)

sabah
1 yumurta, yarım domates, 1 dilim peynirden yapılmıs omlet

öglen

5 tane közlenmiş köy biberi
1 tane domates
1 kase yogurt
1 tane salatalık

akşam
1 tane taze incir

Günaydın kızlar nasılsınız bu sabah uyandım ve tartıldım 67,5 geldim bakalım cumaya kadar kaç gram vericem

Sabah menüm:1 kk beyaz peynir,1 domates,1 haşlanmış yumurta.Oğlumdan vakit bulursam callanetics ondan yarım saat sonrada jilian yapıcam...

günaydınnlarr...

kızlar tam başladım diyete derken olmuyor olmuyor olmuyorr....
sabah,öğlen dikkat ediyorum ama akşam eşimle hep yiyoruz buna nasıl çözüm bulcam bilmiyorum

Back
X