Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
seda sayan formunu korumak için canı ne istiyorsa gündüz 1 öğünde onu yiyormus sonra hiç bibşey yemiyormuş. tek öğün ama canının istediği. bende öyle yapmayı düşünüyorum. pek saglıklı degl ama mantıklı.

BIRDE dıyet surecınde ınsan sıkar kendını dayanırda ... bır omur 2den sonra yemek yemeden nasıl gecer :26::26:

bende sımdı yapıcam canım. yagsız ayran hangı markada bulabılırm. ve sen sonuc aldın mı?

umıt abla bıldıgımız yogurtla yapmış ...

bende yogurtla yaptım canım... umıt abla 1 gun yapmıs 1 kılo vermıs ..2.gun sanırım devam etmemıs ...

benım yarın 1.gunum bıtmıs olacak sabah tartılcem koşa koşa buraya yazarım ...

umıt ablada tanıdıgıda sonuc almıs :52:

umıt abla bıldıgımız yogurtla yapmış ...

bende yogurtla yaptım canım... umıt abla 1 gun yapmıs 1 kılo vermıs ..2.gun sanırım devam etmemıs ...

benım yarın 1.gunum bıtmıs olacak sabah tartılcem koşa koşa buraya yazarım ...

umıt ablada tanıdıgıda sonuc almıs :52:

ins sonuc alırız bende sımdı yapıyorum bakalımm:)

hazırladım yarın baslıycam cnm benim:)

hadı bakalım hayırlısı ınsalllahh ... Bu arada

burdaki butun arkadaslarıma minnettarım gerçekten burda olmasaydım bu kadar sıkı olamayabılırdım gene bıkac hafta yapıp kılo verısım durdu dıye kendımı yemeye verebılırdım ... Hepinize teker teker teşekkür ederimm Allahım hepımızın gonlune gore versın ınsallah.:16::16::16:

selam kızlar nasılsınız?

ben daha iyiyim cok sükür.

dün dikişlerim alındı.

gelen giden oluyor giremiyorum.

yarın 10gün daha rapor vericek dr. iyice kendime gelirim.

cok zor gecti. yani internetten baktım falan ama benim ameliyatım ve sonrası cok zorlu oldu.

yediklerime dikkat ediyorum ama hareket sıfır.

yarın sabah tartılıp herkes özelden mesaj atsın cizelgemizi yapayım.

selam kızlar nasılsınız?

dün dikişlerim alındı.

cok zor gecti. yani internetten baktım falan ama benim ameliyatım ve sonrası cok zorlu oldu.

Çok geçmiş olsun Özgecim. Daha iyi olursun inş. Doktorlar ne dedi bilmiyorum ama fazla hareket etmeye çalışma.
Sağlığın kilo vermekten önce gelir. Şimdilik yediğine içtiğine dikkat et yeter. Daha sonra sporuna devam edersin canım.

Çok geçmiş olsun Özgecim. Daha iyi olursun inş. Doktorlar ne dedi bilmiyorum ama fazla hareket etmeye çalışma.
Sağlığın kilo vermekten önce gelir. Şimdilik yediğine içtiğine dikkat et yeter. Daha sonra sporuna devam edersin canım.

teşekkür ederim canım.

şuan için ağır kaldırmam uzanmam falan tehlikeli. bide terleyip nemli hale gelmesin diye spor yapmıyorum. pazartesiden sonra yürücem inşallah.

selam kızlar nasılsınız?

dün dikişlerim alındı.

selam canim
daha iyi olduguna sevindim ozgecim kendine dikkat et seni ozledik

Back
X