Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
günaydın arkadaşlar

sabah kahvaltım

çeyrek ekmek peynirli domatesli sandevich 5 zeytin ve çay

şimdide yeşil çayımı yudumluyorum

dün bebek için kadın doğuma gittim ultrasonda sol yumurtalığımda polikistikover çıktı azmiktardaymış kilo ver dedi dr. bundan sonra daha dikkatli olmam lazım inş. başarabilirim

günaydın arkadaşlar

sabah kahvaltım

çeyrek ekmek peynirli domatesli sandevich 5 zeytin ve çay

şimdide yeşil çayımı yudumluyorum

dün bebek için kadın doğuma gittim ultrasonda sol yumurtalığımda polikistikover çıktı azmiktardaymış kilo ver dedi dr. bundan sonra daha dikkatli olmam lazım inş. başarabilirim

GÜNAYDIN canım afiyet olsun....

benimde yumurtalıklarım pko ya müsait. ve ara ara tekrar ediyor kistler.

ben prof a gidiyorum ve kilo ver kendiliğinden bebeğin gelecek dedi.

GÜNAYDIN canım afiyet olsun....

benimde yumurtalıklarım pko ya müsait. ve ara ara tekrar ediyor kistler.

ben prof a gidiyorum ve kilo ver kendiliğinden bebeğin gelecek dedi.

kilo herşeyin düşmanı canım ya inş. kilolarımızı sağlıklı bi şekilde verip bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Ahh canım iyiyim yaa. Tam tatil mevsimi ya gezmelere doyamadım vala. Hal böyle oluncada diyet aksıyor biraz biraz. Ama elimden geldiğince tutmaya çalışıyorum. Sizler nasılsınızzz?

öyle canım insan gezerken yediğine içtiğine dikkat edemiyor.

bende pazartesi başladım işe elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama önümüzdeki pazartesiden itibaren daha cok dikkat edicem.

ya kızlar ben 2 gündür titreşimli kemer kullanıyorum. Ne dersiniz faydasını görürmüyüm şu benim göbüşü eritmede :53:

selam kizlar
nerdesiniz bu saat olmus kimsecikler yazmamis hepiniz iyisinizdir isallah
bugun tarti gunumuz degilmiydi anladim ben onu hepiniz kilo aldiniz yuzunuz yok gelmeye mi acaba dermisim

benmi sasirdim yoksa benim kilom ayni 73.500

:8::8::8::8::8::8:

Slm kizlarrr nasil herkes iyimi cok uzun oldu giremedim evdeyim bi sure bu arada kilo aldimmmm yardimedin odem attirici bisiler yapmm lazim fikir verinn

Yaww topik niye bu kadar sessizleştiii?? Nerdesinizz çıtır adayı hatunlarrr nerdesinizzz:52:

Günaydınnn :) Hadi yaw canlandıralım tekrardan şu topiğii. Bakın eylül geldi geçiyor bile. Ekime kasım derken koca bir yıl bitecek. Ben yeni yıla kilolu değil zayıf olarak girmek istiyorum. Siz istemiyor musunuz yoksaaa??:47:

Back
X