- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Cutemom007
-
76.8 le günaydın, bugünden itibaren bi takviye de almaya başlayacağım kilo vermeye destek olması için. De Ayşegül Çoruhlunun önerdiği bir marka. İnşallah işe yarar. Artık bu işi bitirmeye kararlıyım
Merhaba teşekkür ederim ne zaman isterseniz katılabilirsiniz tabiiMerhaba konu çok hoşuma gitti
Umarım hedeflerinizde başarılı olursunuz
Kilo benim içinde bir problem 1 İleri 2 geri ilerliyorum
Sizin sayfanıza katılmak isterdim ama yarından itibaren 20 gün memlekette olacağım için katılamam
Ama eğer sizde isterseniz Eylül başı gibi bende yazmak isterim
Konunuzu takipteyim güzel ilerliyorsunuz kilolarımız yakın ben de bugun bir diyet listesine başladım takviye ismini özelden yazabilir misiniz
Merhaba 58-64 arasına fitim inşallah kısa sürede ulaşırım boyum 160. sizin?Hedef kilonuz nedir ve boyunuz kaç acaba ?
168 boyum benimde hedefim 58 kg olmak :)Merhaba 58-64 arasına fitim inşallah kısa sürede ulaşırım boyum 160. sizin?
fazla spor vucutta ödem tutuyor endişe etmeyinDün tek öğün ve bir buçuk saat sporla bitirmeme rağmen bugün 77.0 çıktım, yarından itibaren öğün içeriğimden karbonhidratı da çıkarıp bol sebze meyve protein yağ olarak gideceğim
İnşallah en kısa sürede hedefimize ulaşırız168 boyum benimde hedefim 58 kg olmak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?