Yeni bir ben :)

Bu anı çok bekledim öncesi sonrası fotograflara bakarken çok özeniyodum ama beklediğime değdi sanırım kızlar :)
Bugün ameliyat olalı tam 15 gün oldu morarma meselesine gelirsek ben ameliyat sonrasında da hiç morarmadım fakat şişlikler elbette hala var ama inanın şuan için bunu hiç dert etmiyorum sonuç olarak geçicek kızlar lütfen sizde dert etmeyin burun estetiği kolay bir ameliyat değil sonuçta ve gelelim fotografa önden fotograf paylaşmak istemedim yüzümde ki şişler inmediği için ama arada ki farkı elbette görüceksiniz
Gercekten mukemmel olmus sislikler inince daha bi guzel olcak kesin hayrli olsun canm bnm bnde 2 gun snra ameliyata giricem insallh bekledgm gbi olr hersey :)

Bu anı çok bekledim öncesi sonrası fotograflara bakarken çok özeniyodum ama beklediğime değdi sanırım kızlar :)
Bugün ameliyat olalı tam 15 gün oldu morarma meselesine gelirsek ben ameliyat sonrasında da hiç morarmadım fakat şişlikler elbette hala var ama inanın şuan için bunu hiç dert etmiyorum sonuç olarak geçicek kızlar lütfen sizde dert etmeyin burun estetiği kolay bir ameliyat değil sonuçta ve gelelim fotografa önden fotograf paylaşmak istemedim yüzümde ki şişler inmediği için ama arada ki farkı elbette görüceksiniz

gerçekten çok çok güzel olmuş. tüm güzelliğiniz ortaya çıkmış. ben de pazartesiye randevu aldım hasan bey'den aslında başka bir doktorda karar kılmıştım ama burnunuz o kadar doğal olmuş ki mutlaka gidip görüşmeliyim dedim. bunun için de size teşekkürler (:

merhaba, öncelikle burnun çok hoş olmuş. bende 2 buçuk ay önce Hasan Hüseyin Ceylan'a ameliyat oldum, kendisi mükemmel bir doktor, çok cana yakın ve ilgili, siz ameliyat olalı ne kadar süre geçti, birde burun ucu şişliğim hala devam ediyor,sizde de öyle mi? şimdiden tşkler.

Tabi ki öyle benim bir arkadasım ameliyat oldu 7000 tlye doktor ismi vermek istemiyorum onun ameliyatından 1 sene geçti burun ucu hala şiş :)

Bu resimdeki ayni kisimi? :44:

Evet aynı kişi :) keşke önden ve normal gülmeden yandan da fotografımı koysaydım aslında ben cok değişim görüyorum kendimde ama çevremdeki insanların bazıları fark etmiyor o fotografta çok güldüğüm için fazla aşağı doğru inik çıkmış burnum aslında öyle değildi gülünce estetikli burun bile asagı dogru kayıyor :)

gerçekten çok çok güzel olmuş. tüm güzelliğiniz ortaya çıkmış. ben de pazartesiye randevu aldım hasan bey'den aslında başka bir doktorda karar kılmıştım ama burnunuz o kadar doğal olmuş ki mutlaka gidip görüşmeliyim dedim. bunun için de size teşekkürler (:

hayırlı olsun sizin içinde :) hasan mukemmel bir doktordur ben %100 kefilim kendisine

kısmetse ben de gelecek hafta burnumdan estetik operasyon geçireceğim. deneyimleri burada paylaşmak istiyorum ancak buralarda biraz acemiyim. umarım ameliyat gününe kadar acemiliğimi üzerimden atarım. herkese iyi forumlar diliyorum..
ayrıca fotoğraftaki arkadaşın yeni burnu gerçekten hoş olmuş, tebrikler..

Son düzenleme:
Ben de yarın kısmetse Hasan Hüseyin Ceylan'a olucam ameliyatımı :) bi arkadaşım olmuştu onun tavsiyesiyle gittik 2500e yapılacak Yaşar hastanesinde. Tek sıkıntım sanırım Hasan bey genelde ucu yuvarlak gelen top gibi olan burunlar yapıyor. Bense daha keskin hatlı burunları seviyorum. Zaten yüz hatlarım da keskin. Söyleyeceğim ameliyata girmeden, bakalım sonuç nasıl olacak. Yaptıran arkadaşım dedi ki ben çok küçükken de beni ameliyat etmiş. Orta kulak ameliyatı gibi bir şeydi sanırım. Yani en az 15-20 yıldır operatörlük yapıyor olmalı. Tecrübesine güveniyorum zaten tavırlarıyla da çok güven veriyor. Benim burnumun içerisinde kemik ve kıkırdak eğriliği de var. Onları da düzeltecek. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Gelişmeleri fırsat bulursam paylaşırım. Selametle..

canım benim alçım bugün çıktı çok yapay duruyor pinokyoya benziyorum

baya fark etmiş görüntü

canım benim alçım bugün çıktı çok yapay duruyor pinokyoya benziyorum

Ilk basta cok kalkik olup sonradan bayagi bi indigini söyleyen cok canim...yani bence büyük ihtimal iner daha ucu.resim cektiysen görmek isterdim bi.bu Günler bi yüklersen yorum yapabiliriz.insan kendini cogu zaman baskalari kadar begenmiyor.

Back
X