• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bir hayal☺

Ben sadece instagram degil face google uzerinden ve daha çok kitleye ulasmak farkli satis sayfalarinda da yapmayi düşünmüyordum da aklıma yatmayan en büyük sorun bu kadar çok alternatifi var kendi satislarimi nasil duyurabilecegim

Yok olmuyor. Hani olsa da zaman alır.
En az 3 4 ay kar edemezsin.

Bunları göze alarak yapacaksan yap.
Ama 1 ay olmaz 2. Ay olur diye umut ediyorsan etme bence.

Bu işi GG üzerinden yapan bir arkadaşımıza fatura kesmediği için dava açılmıştı ve mahkemesi epey uzun sürdü. Eğer ürün satıp fatura kesemeyecekseniz hiç başınızı yakmayın. Ayrıca online satış yapıp başarılı olmak milyonda bir ihtimal. Millet doydu artık.

Bu işi GG üzerinden yapan bir arkadaşımıza fatura kesmediği için dava açılmıştı ve mahkemesi epey uzun sürdü. Eğer ürün satıp fatura kesemeyecekseniz hiç başınızı yakmayın. Ayrıca online satış yapıp başarılı olmak milyonda bir ihtimal. Millet doydu artık.
Haklısınız benimde endişeli olduğum konu neden bu kadar alternatif varken insanların benden almak istemesiydi ve hakliymisim bu konuda

Haklısınız benimde endişeli olduğum konu neden bu kadar alternatif varken insanların benden almak istemesiydi ve hakliymisim bu konuda

Hem öyle hem de sanal ticarette dikiş tutturmak çok zor ben de denedim elimde kaldı hep takılar, aksesuarlar. Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama şans biraz sanal satışlar.

Hem öyle hem de sanal ticarette dikiş tutturmak çok zor ben de denedim elimde kaldı hep takılar, aksesuarlar. Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama şans biraz sanal satışlar.
Benimde aklımda soru işaretleri vardı bu konuda o yüzden direk giremedim ışe ve sanırım hiç te girmemeliyim

Back
X