yeni bir hayat

jiyannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
304
0
26
İzmir
ümitsizlik,caresizlik ve kötü giden bir hayat...
o kadar üzgünüm ki belki buraya yazarsam rahatlarım diye düşündüm.Kendimi hiçbir sekilde mutlu hissedemiyorum,tat alamıyorum hiçbir seyden biliyorum kendime eziyet ama yapamıyorum mutlu olamıyorum.
nedenine gelince ben birini coook sevdim ayrıldık hemde coktan düne kadarda bekliyordum nerdeyse ama her sey bitti.....artık imkansız her sey.cekip gitmye karar verdim hemde cok uzaklara ..

Unutmak zor...Ama onsuz bir hayat var önünde.Karşına başka birileri çıkacak,ama unutturmaya yetmeyecek.Hayat dedikleri bu mu olsa gerek.

O halde hiç üzme kendi boşu boşuna.O herşeyi çoktan bitirmiş,boşuna üzme kendini tek taraflı zaten olmaz.:26:

sizi üzen,ağlatan,hayal kırıklığına uğratan biri için değmez hayatını mahvetmeye,alıp başını bir yerlere gitmeye..senin için hayırlı olsaydı Allahım sana tekrar döndürürdü..unutmak kolay olmayabilir ama unutursun..insanlar neyi unutmuyorki..sana değer vermeyene,kendini hırpalayarak değerinden düşürdüğün değerleri ona gönderme..sen akıllısın,ayakları üzerinde durabilecek kadar güçlüsün ezdirme kendini kendine...Allahım hakkında hayırlı olanı versin...

Seni çok iyi anlıyorum yediğin yemeğin tadını alamıyor havayı soluduğunda oksijen alamıyor gibi hissediyorsundur eminim ama inan tek çaresi kendini delice sosyal yaşama adamak ve onunla ilgili herşeyle ilgini kesmek sana onu hatırlatacak hiçbişey bırakma etrafında ve asla yalnız kalma sürekli arkadaşlarınla vs birlikte ol arkadaşların sana onu hatırlatıyorsa kesinlikle yeniçevre edin bu işini kolaylaştıracaktır:( çok geçmişş olsun arkadaşım ilişki sonrası hep kötüdür

O halde hiç üzme kendi boşu boşuna.O herşeyi çoktan bitirmiş,boşuna üzme kendini tek taraflı zaten olmaz.:26:

işte ben onu hazmedemedim yani benim niyetim ona hediyelrini vermkti o bana tuttu işte yeni ilşkm var yok bilmm ne die zırvaladı ama kendimi küçük düşürmedim senin ilişkin beni ilgilendirmez dedim onunda zoruna gitti vs vs :(

sizi üzen,ağlatan,hayal kırıklığına uğratan biri için değmez hayatını mahvetmeye,alıp başını bir yerlere gitmeye..senin için hayırlı olsaydı Allahım sana tekrar döndürürdü..unutmak kolay olmayabilir ama unutursun..insanlar neyi unutmuyorki..sana değer vermeyene,kendini hırpalayarak değerinden düşürdüğün değerleri ona gönderme..sen akıllısın,ayakları üzerinde durabilecek kadar güçlüsün ezdirme kendini kendine...Allahım hakkında hayırlı olanı versin...

cnm inan onun için değil kendim için gidecem burda kalırsam psikolojim daha kötü olacak bende hayatımda yeni sayfa acacam oda görsün kim daha mutlu oluyormus.evet benim için hayırlı olmadıgına eminim artık cünkü biz sevgiliyken bile cok yıprandım evli olsydık hiç dayanamazdm buna eminim güzel yorumun için tesekkür ederim .başka bir yere gidecem işe falan başlamayı düşünüyorum cnm .

Seni çok iyi anlıyorum yediğin yemeğin tadını alamıyor havayı soluduğunda oksijen alamıyor gibi hissediyorsundur eminim ama inan tek çaresi kendini delice sosyal yaşama adamak ve onunla ilgili herşeyle ilgini kesmek sana onu hatırlatacak hiçbişey bırakma etrafında ve asla yalnız kalma sürekli arkadaşlarınla vs birlikte ol arkadaşların sana onu hatırlatıyorsa kesinlikle yeniçevre edin bu işini kolaylaştıracaktır:( çok geçmişş olsun arkadaşım ilişki sonrası hep kötüdür

ilk öncelikle güzel yorumun için tskler cnm .
aynen dediğin gibi tat alamıyorum ve haklısın delice sosyal hayatım olmalı ama ben yaklasık bir yıldır nerdeyse sosyal hayatı sıfır olan bir insanım belkide o bunu gördüğü için benim hemen pes edeceğimi sensiz yapamam diyeceğimi düşündü ama birgün olsun demedim.öldüm bittim ama aramadım sormadım msj atmadım vs bir önceki konularımda da okursan hep ondan bahsetmişim fark etmissindir olmayınca olmuyormus

neden size karşıma çıkma dedi ki :(

bilmiyorum cnm yani belki gercekten öyle istediği için belkide hediyelerini ona vererek artık onu istemediğimi düşüncesiyle sinirlenip söyledi nedeni ne olursa olsun yine kırdı beni...beyefendi ben onu hep aynı sekilde bekeleycem kabul edecem sandı da.

Back
X