- 2 Haziran 2016
- 159
- 94
- 13
- Konu Sahibi kanatlarimyok
-
Çok teşekkür ederim. Ne kadar süreceği muallak bilmiyorum çekişmeli dava oldugu için iki yıla kadar uzayabilirmişAllah yardım etsin.
Ne kadar sürecek dava? Sürtüşmeli mi geçiyor?
En zoru da bu galiba, evlenmek basit bi imza yetiyor da boşanmak öyle değil.Çok teşekkür ederim. Ne kadar süreceği muallak bilmiyorum çekişmeli dava oldugu için iki yıla kadar uzayabilirmişevlilik çok kısa sürdüğü için anlaşmalı boşanma olmuyordu. Zaten hiçbir konuda da anlaşamadığımız için çekişmeli olması şart oldu... Ve evet oldukça sürtüşmeli ve yıpratıcı geçiyor. Kendime 2-3 ay unutturuyorum olayları. Hiç olmamış gibi yaşamaya çalışıyorum, sonra tak bir mahkeme oluyor.. Başa sarıyorum
İnşallah çok teşekkür ederimEn zoru da bu galiba, evlenmek basit bi imza yetiyor da boşanmak öyle değil.
İş bitene kadar güçlü olmaya devam et.
Zaten bitince hafifleyeceksin. Güzel bir hayatın olur inşallah.
İnşallah inşallahÇok zor bir süreç,sevgiliden ayrılırken bile bin bir işkence,boşanmak zulum gibidir.
Allah yardımcın olsun.
Umarım mahkeme bir sonraki celsede biter de bu işkenceden kurtulursun ve hayat sana en güzel çiçeklerini sunar.
Amin inşallah hepimizeAllah yardımcın olsun zorlukları kolaylaştırsın..
Elbet geçer bu günler, yeni hayat umut ve mutluluk getirsin
İnşallah.. Gerçekten zor bir süreç çocuk olsa birde ona yanardım heralde. Çok şükür diyorum yine halime. Ailemde yanımda ve bana destekler. İyi olmam için herşeyi yapıyorlar. Ama yaş genç olunca insanın çok gelecek kaygısı oluyor. Bide dediğim gibi hırslarımı yenemiyorum zihnim rüyalarım hep o yönde. İnşallah hayırlısı olsun. Çok teşekkür ederimKendinize bir ugras bulup aklinizi onunla mesgul etmeye calisin .. zor bir surec ama yasiniz cok genc arada cocukta yok kolay toparlarsiniz iNsAllah kisa surede ardiginiz isi de bulursunuz Hakkinizda hayirlisi olsun
Aynen sizin gibi düşünüyorum. Keşke öyle olsa keşke. İnsanlar boşanmak için yıllarca debelenmemeli. İlk davanın başlaması 6 ay sürdü bende bu ne demek. Ben o kadar evimde evli bile kalmadım. Dahada sürecekmiş. Yazık gerçekten..Gerçi şu kanunlar baştan aşağı saçma ama evlenirken 18 yaş sınırı gibi basit şartlar varken bosanirken insanin hayatini karartiyorlar.
Asıl evlenmeden önce çoğu şeye dikkat edip bakmali kanunlar.
Bazen böyle saçma bir düzende yaşadığım için çıldırcak gibi oluyorum.
Allah kolaylik versin.
Bendede görümce yokru ama kv yüzünden bitti diyebilirim. Gerci adamda adam değilmişte. Anneside hastalıklı bir insan. Hangi duygularla hangi mantıkla ne düşünerek yıktı bu yuvayı anlamlandıramıyorum. Düşünüyorum düşünüyorum bikaç ayda ona yuvamı yıktıracak kadar bana böyle bir travma yaşatacak kadar yada bu yaptıklarını yaptıracak kadar ne yapmış olabilirim. Ne yaptım ne yaptım diye kendimi yedim. Yazıklar olsun ne denir ki. Yaşattığını yaşamadan ölmesin inşallah hiçbiri.bende eşimden kayınvalidemden ve görümcemden hırsımı alamadım
evliliğimin kötü gitmesinde o kv ve gorumcenın cok etkısı var
gorumce evlenıyor bu yaz inşallah aynı dertler kendine de hasıl olur
kv dert sahibi olur inşallah diye dua ediyorum
çünkü oğlunu hala bana karşı dolduruyor
Bendede görümce yokru ama kv yüzünden bitti diyebilirim. Gerci adamda adam değilmişte. Anneside hastalıklı bir insan. Hangi duygularla hangi mantıkla ne düşünerek yıktı bu yuvayı anlamlandıramıyorum. Düşünüyorum düşünüyorum bikaç ayda ona yuvamı yıktıracak kadar bana böyle bir travma yaşatacak kadar yada bu yaptıklarını yaptıracak kadar ne yapmış olabilirim. Ne yaptım ne yaptım diye kendimi yedim. Yazıklar olsun ne denir ki. Yaşattığını yaşamadan ölmesin inşallah hiçbiri.
Aynen canım. Çok haklısın insan deliriyor. Adam sanıp evleniyorsun bir bakmışsın annesinin gölgesi çıkıyor karşına.bu kv ler oğullarının kendi ellerinde oyuncak olduğunun farkında
o yüzden ellerinde iyi niyetli olabilecekleri gücü kötüye kullanıyorlar
eşlerde karakterli davranacaklarına oğlan çocuğu gibi davranınca insan kuduruor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?