• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayata Alışmak

baharyelii

Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2021
318
313
53
Herkese merhaba,

Çok kısa keseceğim. Aşırı derecede el bebek gül bebek büyütüldüm. Ailemin evinde çok rahattım. Dün evlendim, çok da severek. Bu satırları ağlamaklı yazıyorum; evliliğe alışabilecek miyim? İlk başlarda benim gibi olan birileri var mı? Ailemle yaşadığım hayatı tamamen geride bıraktığımı bilmek beni çok çok üzüyor.

Herkese merhaba,

Çok kısa keseceğim. Aşırı derecede el bebek gül bebek büyütüldüm. Ailemin evinde çok rahattım. Dün evlendim, çok da severek. Bu satırları ağlamaklı yazıyorum; evliliğe alışabilecek miyim? İlk başlarda benim gibi olan birileri var mı? Ailemle yaşadığım hayatı tamamen geride bıraktığımı bilmek beni çok çok üzüyor.
Çok seviyorsan niye ağlıyorsun? Gitsene kocanın yanına🤦‍♀️.

Öncelikle Tebrikler!!Yeni şeylere alışmak zordur ama keşke emin değilsen biraz bekleseydin.

Evlendiğin kişiden eminsen de ağlayıp ne kendinin ne de eşinin canını sıkma:) O da kendini kötü hissetmesin.

Evlendin diye ailenden koptun demek değildir. Sonuçta yarın bir gün kendi çocuğun bile olsa onların çocuğu olmaya devam edeceksin. İleride bugünleri hatırlayıp gülersin, tadını çıkar 🙏

Back
X