yeni bir hayata başlamak istiyorum

garnet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2012
1.571
253
163
bu senenin başında büyük bir ailevi kriz yaşadık annem ve babam boşanmaya karar verdiler. boşanma olayının nedenini burada paylaşamam ancak oldukça hassas bir mevzu. bende kpss ye girene kadar sabretmelerini atanınca da annemi de alarak gideceğimi söyledim. babam bunu kabul etti. tabi hazırlanma süreci oldukça yıpratıcıydı. çünkü annem ve babam aklımdan çıkmıyordu. heran yeni olaylar çıkacakmış gibi beklemedeydim. evde herkes diken üzerindeydi ve düzenimiz tamamen bozulmuştu. ben anne ve babamın arasında kaldım ama annenm daha ağır basıyordu. sonuç olarak 43 kiloya kadar düştüm dersanede ya da işte olduğum zamanlar evi sürekli olarak arıyordum. paronayak gibi oldum annemin ses tonunda değişiklik var mı bişey oldu mu diye kendimi yedim bitirdim.
malum kpss geçti sınavım kötüydü. büyük ihtimalle atanamayacağım. iş başvuruları yapacağım ancak özel sektör içinde geç kaldım maalesef. bu yetmezmiş gibi ailem belki de boşanmayacak. ama ben kesinlikle boşanmalarını istiyorum. onların birlikte olmasını kaldıramam. psikolojim iyice biter. tek dileğim atanıp herkesten uzak bir hayat sürmek.
2 tane dostum var kalan herkesi hayatımdan çıkarıp kendimi herkesten her şeyden soyutlamak istiyorum. tekbaşıma yaşamak, tek başıma tatil yapmak hep tek başıma olmak istiyorum. ama neye nereden nasıl başlayacağımı bilemiyorum. o kadar yorgunumki hiç birşeye gücüm yok.
okuyan herkese teşekkür ederim:16::16:

seni anlıyorum ben dediğin şekilde yaşıyorum ailemden uzaktayım ailemle bir sorunum yok ama yinede atandığım yere gittim tek başıma yaşıyorum karışan hesap soran yok hatta eşiyle ailesiyle sorun yaşayan akrabalarım arkadaşlarım için bile bi fırsat oldum sorun yaşayan yanıma gelmek istiyor ama bu sefer de kontrollü oluyorsun dikkat ediyorsun attığın adımlara bile

seni anlıyorum ben dediğin şekilde yaşıyorum ailemden uzaktayım ailemle bir sorunum yok ama yinede atandığım yere gittim tek başıma yaşıyorum karışan hesap soran yok hatta eşiyle ailesiyle sorun yaşayan akrabalarım arkadaşlarım için bile bi fırsat oldum sorun yaşayan yanıma gelmek istiyor ama bu sefer de kontrollü oluyorsun dikkat ediyorsun attığın adımlara bile

ne kadar güzel umarım bende senin gibi olurum. yaşadığın şehir birazda modernse tam istediğim hayatı yaşıyorsun. darısı başıma olur insben kimseyi istemiyorum hayatımda ne ailem ne arkadaşlarım. bir yıl daha aynı şeyleri nasıl yaşayacağım bilmiyorum..

ne kadar güzel umarım bende senin gibi olurum. yaşadığın şehir birazda modernse tam istediğim hayatı yaşıyorsun. darısı başıma olur insben kimseyi istemiyorum hayatımda ne ailem ne arkadaşlarım. bir yıl daha aynı şeyleri nasıl yaşayacağım bilmiyorum..

evet gayet modern güvenilir insanları rahat bir şehir, hakkında hayırlısı olsun tek başına bir düzen oturtmak zor gerçekten benim 2.senem daha yeni yeni tadını çıkarabiliyorum, ama tek başımayım diye öyle gezmelerim azdır geceleri çıkmam, sen kurtuluş olarak görüyorsun bu hayatı ama işini eline almadan ailenin yanından ayrılma sakın, sınava tekrar girene kadar özel de olsa bir işe gir çalış, ben evin büyük çocuğu olarak evi dengede tutmak görevimdi sanki, şu durumda evinde kalmaktan başka çaren yok evdeki olaylara çok takılma varsa odanda vakit geçirmeye çalış

Son düzenleme:
evet gayet modern güvenilir insanları rahat bir şehir, hakkında hayırlısı olsun tek başına bir düzen oturtmak zor gerçekten benim 2.senem daha yeni yeni tadını çıkarabiliyorum, ama tek başımayım diye öyle gezmelerim azdır geceleri çıkmam, sen kurtuluş olarak görüyorsun bu hayatı ama işini eline almadan ailenin yanından ayrılma sakın, sınava tekrar girene kadar özel de olsa bir işe gir çalış, ben evin büyük çocuğu olarak evi dengede tutmak görevimdi sanki, şu durumda evinde kalmaktan başka çaren yok evdeki olaylara çok varsa takılma odanda vakit geçirmeye çalış

kesinlikle kurtuluş olarak görüyorum. yapı olarak öyle mutsuz karamsar tiplerden biri değilim ama aylardır yüzüm gülmedi. en yakın arkadaşım dostum bile garnet seni ilk defa bu halde görüyorum diyor ki kendisi benim 10 küsür yıllık arkadaşım.
özelde çalışsam bile asgari ücret olacak o parada ancak yok ve yemeğe gidecek üstüne üstlük ailemle birlikte kalmam da cabası. sonuç olarak atanmak zorundayım. umarım bende senin gibi olabilirim. ne mutlu sana ki düzenini kurmuşsun mutlusun:nazar::nazar:

ne oldu ki neden boşanmak istediler?
sen neden boşanmalarını istiyosun?
belki boşanmamaları daha hayırlı..

kesinlikle kurtuluş olarak görüyorum. yapı olarak öyle mutsuz karamsar tiplerden biri değilim ama aylardır yüzüm gülmedi. en yakın arkadaşım dostum bile garnet seni ilk defa bu halde görüyorum diyor ki kendisi benim 10 küsür yıllık arkadaşım.
özelde çalışsam bile asgari ücret olacak o parada ancak yok ve yemeğe gidecek üstüne üstlük ailemle birlikte kalmam da cabası. sonuç olarak atanmak zorundayım. umarım bende senin gibi olabilirim. ne mutlu sana ki düzenini kurmuşsun mutlusun:nazar::nazar:

ben hem özelde çalışıyordum hem ders çalışıyordum Allah sana da nasip etsin canım yine diyorum hakkında hayırlısı olsun.

ne oldu ki neden boşanmak istediler?
sen neden boşanmalarını istiyosun?
belki boşanmamaları daha hayırlı..

boşanma nedenleri çok hassas olduğu için burada paylaşmamayı daha uygun görüyorum. boşanmamaları belki onlar için hayırlıdır ama benim için değil. onları düşünmekten kendi hayatımı yaşayamıyorum sürekli korku içindeyim. psikolojim bozuldu resmen. bi örnek vereyim yaklaşık 1 ay önce evi aradım kimse açmadı bende panik yaptım sonra eve geldiğimde binanın önünde polis ve abulans gördüm o an dizlerimin bağı çözüldü sonradan anladımki polis ve ambulans dizi çekimi için gelmiş... gülsem mi ağlasam mı bilemedim ama böyle korkarak sürekli onları düşünerek yaşamak istemiyorum

ben hem özelde çalışıyordum hem ders çalışıyordum Allah sana da nasip etsin canım yine diyorum hakkında hayırlısı olsun.

amin canım çok teşekkür ediyorum:16::16: önümde güzel bir örneksin umutsuzluğa düştüğümde aklıma sen geleceksin:16:

Back
X