- 19 Mart 2012
- 1.571
- 253
- 163
bu senenin başında büyük bir ailevi kriz yaşadık annem ve babam boşanmaya karar verdiler. boşanma olayının nedenini burada paylaşamam ancak oldukça hassas bir mevzu. bende kpss ye girene kadar sabretmelerini atanınca da annemi de alarak gideceğimi söyledim. babam bunu kabul etti. tabi hazırlanma süreci oldukça yıpratıcıydı. çünkü annem ve babam aklımdan çıkmıyordu. heran yeni olaylar çıkacakmış gibi beklemedeydim. evde herkes diken üzerindeydi ve düzenimiz tamamen bozulmuştu. ben anne ve babamın arasında kaldım ama annenm daha ağır basıyordu. sonuç olarak 43 kiloya kadar düştüm dersanede ya da işte olduğum zamanlar evi sürekli olarak arıyordum. paronayak gibi oldum annemin ses tonunda değişiklik var mı bişey oldu mu diye kendimi yedim bitirdim.
malum kpss geçti sınavım kötüydü. büyük ihtimalle atanamayacağım. iş başvuruları yapacağım ancak özel sektör içinde geç kaldım maalesef. bu yetmezmiş gibi ailem belki de boşanmayacak. ama ben kesinlikle boşanmalarını istiyorum. onların birlikte olmasını kaldıramam. psikolojim iyice biter. tek dileğim atanıp herkesten uzak bir hayat sürmek.
2 tane dostum var kalan herkesi hayatımdan çıkarıp kendimi herkesten her şeyden soyutlamak istiyorum. tekbaşıma yaşamak, tek başıma tatil yapmak hep tek başıma olmak istiyorum. ama neye nereden nasıl başlayacağımı bilemiyorum. o kadar yorgunumki hiç birşeye gücüm yok.
okuyan herkese teşekkür ederim

malum kpss geçti sınavım kötüydü. büyük ihtimalle atanamayacağım. iş başvuruları yapacağım ancak özel sektör içinde geç kaldım maalesef. bu yetmezmiş gibi ailem belki de boşanmayacak. ama ben kesinlikle boşanmalarını istiyorum. onların birlikte olmasını kaldıramam. psikolojim iyice biter. tek dileğim atanıp herkesten uzak bir hayat sürmek.
2 tane dostum var kalan herkesi hayatımdan çıkarıp kendimi herkesten her şeyden soyutlamak istiyorum. tekbaşıma yaşamak, tek başıma tatil yapmak hep tek başıma olmak istiyorum. ama neye nereden nasıl başlayacağımı bilemiyorum. o kadar yorgunumki hiç birşeye gücüm yok.
okuyan herkese teşekkür ederim