Yeni bir hayata merhaba

hoşgeldiniz aramıza.yeni hayatınızda ALLAH yardımcınız olsun.ALLAH iyilerle karşılaştırsın inşallah bundan sonra

Allah herşeyi gönlünüze göre versin inş... alkisalkisalkis

cekinerek yazdım acaba kızarmısın dye cok sevindim canım evlenmemek istememene.cocuklarına evlenmeyecegini söyle canım.inan onlar cok korkuyordur.amin canım insallah cocukların ve torunlarınla kocaman bir aile olarak heppp mutlu olursunuz

sanırım mutlu olduğuna göre hakkında hayırlısı buymuş evlatlarınla daha huzurlu bir hayat geçirirsin inş hep iyi insanlaral karşılaşırsın umarım yeni hayatın sana yeni umutlar getirsin

nıye kızayım ne güzel düşünmem yazman belki benim aklıma gelmeyecekti.belki kızımın ne düşüneceğini bilemezdim oda su an 10 yasında onun düşüncelerini senden duymusta olabilirim. a.s.a.s. yarın ılk ısım kızımla oturup konusmak asla ewlenmeyecegimi ona bir şekilde anlatmak.

sanırım mutlu olduğuna göre hakkında hayırlısı buymuş evlatlarınla daha huzurlu bir hayat geçirirsin inş hep iyi insanlaral karşılaşırsın umarım yeni hayatın sana yeni umutlar getirsin

ewet bnım we kuzucuklarım ıcın hayırlısı boyleydı.ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım.

a.s.

bitmiş bir evliliği devam ettirerek kendinize, eşinize ve kuzucuklara kötü bir hayat sunmadığınız için tebrikler alkisalkisalkis

her şey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…