M
mina_melis
Ziyaretçi
- Konu Sahibi yazkafana_gorebisi
-
hoşgeldiniz aramıza.yeni hayatınızda ALLAH yardımcınız olsun.ALLAH iyilerle karşılaştırsın inşallah bundan sonra
ewlatlarınızla sağlıklı,huzurlu,mutlu bi hayat diliyorum...
allah yardımcınız olsun a.s.
merhabalar hanımlar; uzun zamandır sizlerin takipçisiyim.çok seyler öğrendim sizden.Yorum yapamasamda sewincinizle,üzüntünüzle sizlerle birlikte oldum.Bende az içimdekini döküp rahatlamak istedim .11 yıl süren ewliliğime son noktayı koydum.bu kararı almam uzun sürdü ama en nihayetinde pratiğe geçirdim.çok mutluym ,huzurluyum ,kuzucuklarımla yeni bir yaşama doğru yelken açtık.Umarım hakkımızdahayırlısı olur.sewgilera.s.a.s.
Allah herşeyi gönlünüze göre versin inş... alkisalkisalkis
estagfurullah arkadasım one demek ole hddim değil felan gücenirim walla burda cok sey öğrendim.belki senın anlattıklarından bişeyler kaptım,belki bir başka arkadaşımıızn hepimiz paylaşım içindeyiz. ben asla ewlenmeyi düşünmüyorum kalan ömrümü kuzucuklarımla nasip olursa torunlarımla tamamlamayı düşünüyorum.
Dilerim sizin ve çocuklarınız için herşey çok daha güzel olur.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
cekinerek yazdım acaba kızarmısın dyecok sevindim canım evlenmemek istememene.cocuklarına evlenmeyecegini söyle canım.inan onlar cok korkuyordur.amin canım insallah cocukların ve torunlarınla kocaman bir aile olarak heppp mutlu olursunuz
sanırım mutlu olduğuna göre hakkında hayırlısı buymuş evlatlarınla daha huzurlu bir hayat geçirirsin inş hep iyi insanlaral karşılaşırsın umarım yeni hayatın sana yeni umutlar getirsin
katılıyorum:1hug:
Yeni hayatininda herseyin gönlünce olmasini dilerim...:1hug:
Rabbim evlatlarinin iyi günlerini göstersin insallah:Saruboceq:
bundan sonraki hayatınızda hep mutlu olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?