Yeni bir ilişkim var ama emin olamıyorum

Crazypinkpink

Sen önce kendine bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.099
756
123
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 1 aydır görüştüğüm biri var, bşlarda herşey çok güzeldi, son 3-4 gündür bana karşı soğuk davranıyor gibi geldi. Bunu ona güzel bir dille anlattım o da haklı olduğumu, bundan sonra daha sık arayıp soracağını söyledi. Benimle ilgili hiçbir problem olmadığını, görüşmekten memnun old söyldi. Esas sorun şu, görüşmeye başladığımzıad ciddi niyetle adım attığını, herşey yolunda giderse bu yönde olacağını konuştuk. Maddi sıkıntısı da yok, tek çocuk ve ailesinin durumu da iyi. Son görüşmemizde kpss ye hazırlanacağını, müfettiş yardımcısı falan olmak istediğini anlattı. Bugün konuştuğumzda da, ilerde farklı bir şehirde yaşamanın benim için sorun yaratıp yaratmayacağını sordu.
Benim anlamadığım şu;şu anda iyi bir işi var, pek memnun değilim diyor ama çok sağlam bir yerde çalışıyo, tek çocuk ve durumları da iyi. Acaba beni kendisinden uzaklaştırmak için mi bu konuyu bir bahane olarak öne sürdü?
Görüşlerinizi iletirseniz çok sevinirim, çok uzun yazdım ama kusura bakmayın, iyice açıklamak istedim

daha 1 aydir gorustugun biriyle hemen evlilik muhabbetlerine girmeniz biraz sacma geldi bana.. erkek arkadasininda gozu korkmus olabilir... cunku kariyeriyle ilgili planlari var diyosun. bence zamana birakin her seyi, birbirinizi daha iyi tanimaya calisin. kismetinde varsa olur zaten :)

her insan farklıdır..ama genelde aklında en ufak ayrılık varsa yada olumsuz düşünce genelde bahaneler çoğalır..hatta en son 'haklısın tüm sorun bende' olur..
sadece onu dinleme konuşuyoken sen özelikle bu huzursuzluğunu belirt,anlat..seni böyle düşündürdüğünü bilmeli ve o da toparlamalı..
umarım düzelir ve mutlu olursunuz..

canım haklısın da kimi insanlar daha geç zaman da bazı şeyleri düşünür,bazları daha erken..konuşmalara bağlı,ısınmaya bağlı..
bana göre pat diye evlenilmez,iyice düşünülür.zamanla..fakat evlilik hakkında konuşmada sorun yok..

Son düzenleme:
Bazı soruların cevabı alınmadan ve düşünülmeden hızlı hareket edilirse böyle sonuçlar çıkabilir...

Erkek arkadaşın belki 1 ay için fazla hızlı gittiğinizi düşünmüş olabilir, bu yüzden kendini geri çekmiş olabilir ama bu sadece tahmin.

Fazla zorlamamanı ve akışına bırakmanı tavsiye ederim...

yapma tatlım ne ilgisi var yahu
adam ileriyle ilgili plan yapmadan önce sana sormuş ne güzel işte :)
Mutlu olmalısın boş yere evham yapma
daha çok yeni ilişkiniz zaman verin biraz birbirinize.

çok teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için akışına bırakayım dediğiniz gibi, zaman gösterecektir herşeyi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…