Yeni bir ilişkiye başlamak için nasıl adımlar atılmalı?

Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Kesinlikle haklısınız. Ayrıldığım ilişkimde de öyle olmuştu ve ailesi bile bunu kullandı. O kadar kalbim kırıldı. Ama olmuyorsa bir hayır vardır demek daha doğru geliyor. Eksik yanlarımı biliyorum bu konuların üzerine düşmeye çabalıyorum eskisi kadar pasif değilim ama sanki bir yorgunluk var gibi. Yıllarca birinin şuraya gitme, bununla görüşme, bunu yapma diye baskılayıcı tavırları beni yıldırmış adeta.

kendinize bir mola verin biraz dinlenin kendinizi daha çok tanıyın keşfedin. insan toksik ilişki içindeyken unutuyor kendini bile. ben en sevdigim cicegi biliyordum mesela. ama ilk 5 hangisi diye hic sorulmamıştı bana. cok spesifik bir beklenti bu zaten. lakin bende bilmiyordum hiç düşünmemiştimki zihin yorgunluğundan. kendime sordum çünkü bu kadar spesifik bir şeyi anca ben kendi kendime sorabilirdim. sonra düşündüm hatırlamaya çalıştım çocukluğuma gittim. ilk 5 taneyi sıraladım. o kadar iyi geldiki anlatamam. kendimi çok özel hissettim. hiç bir erkeğin veya bir ilişkinin bugune kadar hissettirmediği kadar. aslında bazı şeyler bu kadar basit. yeterki bir şeyleri kendi kendimize vermek, katmak isteyelim, o yola girelim. sizede tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…