- 16 Nisan 2017
- 1.787
- 1.532
- 133
- Konu Sahibi Stardust07
-
Lif de düşünüyoruz ama boyutu normalden küçük olsa sıkıntı olur mu acaba.yoksa banyodaki liflerimizden mi olsun.Sabunun yanında doğal olarak lif kese gibi şeyler olur.
Bir sepetin içine ufak bir yüz kesesi,lif ve sabun koyup dışını da süslerseniz çok güzel olur.
Teşekkür ederim,havlu da mantıklı.Minik bir havlu da güzel olabilir.
Yani bu siparişleri hamam seti olarak düşünüyoruz.toplu bir siparis çünkü.teşekkür ederim fikriniz için.Hamam seti ise içine küçük bir tarak mini el aynası peştemal de koyablirsin.
Vücut yağı da başka bir marka nin olmak zorunda ama.sadece kendi markamız olsa daha iyi olur sanki ilk olarak.onun yerine koku keseleri var ya ondan olsa olur mu acaba.sırıtır mi sepetten.Güzel kokulu bir vücut yağı olabilir.
Aa evet çok güzel bir fikir.şu an maliyet için fikrim yok benim.patronlar :) hoş,akılda kalıcı bize özel bişey olsun istiyor.belki de bütçe yeterli olurKokulu mum ya da açılışa özel hemde yılbaşı konsepti olduğu için kar küresi olabilir bakım setinin dışında maliyeti zorlamazsa.
Bence küçük bir lif bir de imkanınız olursa koyabilirseniz çok ufak bir havlu. 3ü güzel bir kombin olabilir. :)Lif de düşünüyoruz ama boyutu normalden küçük olsa sıkıntı olur mu acaba.yoksa banyodaki liflerimizden mi olsun.
Benim de çok hoşuma gider böyle şeyler,hoş kokular.Teşekkürler.:)Bence sabunun yanına küçük esans koyabilirsiniz, hem farklı hem de şık olur.
Teşekkür ederim çokBence küçük bir lif bir de imkanınız olursa koyabilirseniz çok ufak bir havlu. 3ü güzel bir kombin olabilir. :)
Aynen öyle sabununuz güzelse insanlar daha çok onunla ilgilenir. :)Teşekkür ederim çokfazla çeşit olmasına gerek yok beğenilmesi için burdaki fikirlere göre.
Umarim beğenirler.ben kullanmaya başladım bile,çok güzel.sonucu da güzel olsun.Aynen öyle sabununuz güzelse insanlar daha çok onunla ilgilenir. :)
Peki.Teşekkürler:)Bence lif normal boyutta havlu küçük boyutta olabilir.
Yanına tarak ve yüzfırçası veya ayaktörpüsü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?