Yeni bir iş,yeni heyecan.

Stardust07

All iz well
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2017
1.787
1.532
133
Kizlarr herkese merhabalar.bu defa olumlu bir şey için fikir almaya geldim.hemen anlatmaya başlıyorum.
Sanırım iş buldum kendime.bir tanıdığım kendi ürettikleri doğal sabunları satmak için yer açıyor.orda ben duracağım.her şeyi ile ben ilgilenecegim.internet sitesi,instagram sayfası,satış,kargo paket vs.
Şimdi sıkıntı olan yeri söyleyeyim.yılbaşı için ilk siparisimizi aldık.kişi ye özel sepet hazırlamak istiyoruz.sabun yanına ne koyabiliriz?hamam seti gibi bişey olacak.lif düşünülüyor.sizce mantıklı mi.size böyle bir hediye gelse hoşunuza gider mi yanında başka ne olsun istersiniz?yardımcı olursanız bu durumuma da çok sevinirim

Sabunun yanında doğal olarak lif kese gibi şeyler olur.
Bir sepetin içine ufak bir yüz kesesi,lif ve sabun koyup dışını da süslerseniz çok güzel olur.

Sabunun yanında doğal olarak lif kese gibi şeyler olur.
Bir sepetin içine ufak bir yüz kesesi,lif ve sabun koyup dışını da süslerseniz çok güzel olur.
Lif de düşünüyoruz ama boyutu normalden küçük olsa sıkıntı olur mu acaba.yoksa banyodaki liflerimizden mi olsun.

Kokulu mum ya da açılışa özel hemde yılbaşı konsepti olduğu için kar küresi olabilir bakım setinin dışında maliyeti zorlamazsa.

Kokulu mum ya da açılışa özel hemde yılbaşı konsepti olduğu için kar küresi olabilir bakım setinin dışında maliyeti zorlamazsa.
Aa evet çok güzel bir fikir.şu an maliyet için fikrim yok benim.patronlar :) hoş,akılda kalıcı bize özel bişey olsun istiyor.belki de bütçe yeterli olur

Lif de düşünüyoruz ama boyutu normalden küçük olsa sıkıntı olur mu acaba.yoksa banyodaki liflerimizden mi olsun.
Bence küçük bir lif bir de imkanınız olursa koyabilirseniz çok ufak bir havlu. 3ü güzel bir kombin olabilir. :)

Bence lif normal boyutta havlu küçük boyutta olabilir.
Yanına tarak ve yüzfırçası veya ayaktörpüsü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…