- 7 Ağustos 2014
- 1.372
- 2.169
- 133
- 41
- Konu Sahibi Gondergelsin
-
Bundan yaklaşık 10 yıl önce ilk ise girdiğimde patron şirketi bize uyum sağlayamadın diye çıkarmıştı. Ilk isimdi çok uzulmustumİşten çıkarılma sebebiniz neydi?
Evet amirim var ama o da acemi gibi davranma modunda. Al işi artık soru sorma gibi terslesiyor arada. Sesimi çıkarmıyorum tabi onla iyi anlaşmam lazimSizin adınıza çok üzüldüm. Bu devirde hemen işten çıkartıyorlar. performans diyorlar verim diyorlar kapıya koyuyorlar. Ben deneme süresinde işten çıkartıldım. 1 ayda hem de. Peki zorlandığınız yerlerde sorabileceğiniz birileri var mı?
anladım. şöyle düşünebilirsiniz. elinizden geleni yaparsınız , çıkartmak isteyen bahane buluyor zaten.Bundan yaklaşık 10 yıl önce ilk ise girdiğimde patron şirketi bize uyum sağlayamadın diye çıkarmıştı. Ilk isimdi çok uzulmustum
Bende 2,5 aydır calısıyorum konuyu ben açtım sandım. Benden sonra da bir eleman girdi sürekli kıyaslanma halindeyiz mağaza yansa bizden bilenecek artık. Doğru yaptığım şeylerde bile on kez basımda tekrarlayan insanlar var. 2 ayda ruh sağlığımdan oldum. Buna ek olarak gecem gündüzüm belli değil sürekli mesai + önceden verilen programa göre değil aniden saatlerim değişiyor yani plan yapamıyosunuz. Gece rüyalarınıza uykularınıza kadar giriyosa çok ihtiyacınız yoksa bırakın. Yıpranırsınız.Merhaba doğum sonrası ise ara vermiştim pandemi vs derken sonunda iş buldum şükürler olsun. Ama cok ara verdiğim için bazı sıkıntılar yaşıyorum. Isyerinin yapısını bilmemekten kaynaklı ara vermekten kaynaklı sıkıntılar var. Eleştiriler alıyorum ve genel olarak kurumda kimse hiçbişeyden memnun değil sürekli şikayet halindeler. Şikayetler bana geliyor tabi. Nasıl çözüm bulacağım konusunda zorluk çekebiliyorum çünkü dediğim gibi kurumun yapısını anlarken zorlanıyorum. Yeni kurulan bir birim amirim var ama o da hadi artık at acemiliği modunda. Geçen gün daha dikkatli olmanı bekliyorum dedi. Tamam dedim. Sürekli tedirginlik halindeyim elestri alacagim diye. Gece uykularıma girmeye başladı. Cook eskiden işten cikarilmisligim da olduğundan kaygılanıyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan. Bana ne oneririsiniz
Ah ah malesef…İşe muhtaçsam ben de böyle oluyorum aman hata yapmayayım aman işimden olmayayım. Keşke diyorum muhtaç olmasam da rahat olabilsem. Tavsiye veremiyorum iş elin olunca isteğini yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?