Yeni bir is

Gondergelsin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.372
2.169
133
41
Merhaba doğum sonrası ise ara vermiştim pandemi vs derken sonunda iş buldum şükürler olsun. Ama cok ara verdiğim için bazı sıkıntılar yaşıyorum. Isyerinin yapısını bilmemekten kaynaklı ara vermekten kaynaklı sıkıntılar var. Eleştiriler alıyorum ve genel olarak kurumda kimse hiçbişeyden memnun değil sürekli şikayet halindeler. Şikayetler bana geliyor tabi. Nasıl çözüm bulacağım konusunda zorluk çekebiliyorum çünkü dediğim gibi kurumun yapısını anlarken zorlanıyorum. Yeni kurulan bir birim amirim var ama o da hadi artık at acemiliği modunda. Geçen gün daha dikkatli olmanı bekliyorum dedi. Tamam dedim. Sürekli tedirginlik halindeyim elestri alacagim diye. Gece uykularıma girmeye başladı. Cook eskiden işten cikarilmisligim da olduğundan kaygılanıyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan. Bana ne oneririsiniz

Sizin adınıza çok üzüldüm. Bu devirde hemen işten çıkartıyorlar. performans diyorlar verim diyorlar kapıya koyuyorlar. Ben deneme süresinde işten çıkartıldım. 1 ayda hem de. Peki zorlandığınız yerlerde sorabileceğiniz birileri var mı?

Sizin adınıza çok üzüldüm. Bu devirde hemen işten çıkartıyorlar. performans diyorlar verim diyorlar kapıya koyuyorlar. Ben deneme süresinde işten çıkartıldım. 1 ayda hem de. Peki zorlandığınız yerlerde sorabileceğiniz birileri var mı?
Evet amirim var ama o da acemi gibi davranma modunda. Al işi artık soru sorma gibi terslesiyor arada. Sesimi çıkarmıyorum tabi onla iyi anlaşmam lazim

Bundan yaklaşık 10 yıl önce ilk ise girdiğimde patron şirketi bize uyum sağlayamadın diye çıkarmıştı. Ilk isimdi çok uzulmustum
anladım. şöyle düşünebilirsiniz. elinizden geleni yaparsınız , çıkartmak isteyen bahane buluyor zaten.
kaygı azaltma yöntemlerine falan bakın, eliniz ayağınıza dolanmasın

Sektörümüz nedir bilmiyorum ama. Masa başı işlerde iyi gözlemci olmak, iyi not almak ve kendine güvenli konuşmak çok önemli. Velev ki yanlış bir şey var cümleleri iyi kıvırmak lazım. Belki doğru belki yanlış ama ben hata yaptım yerine teknik bir sıkıntı var kelimesi bile iş kurtarır bazen.

Benim bir arkadaşım da 3 yıl iş bulamamıştı. Sonra bir yerde işe başladı. İlk zamanlar işe alışamamıştı, bocalamıştı baya. Hatta yöneticisi senden hiç memnun değilim bile demişti. Sonra zamanla toparladı kendini. Şuan 4 yıldır o firmada çalışıyor. Uzun süre iş hayatına ara verince böyle bir bocalama dönemi oluyor. Size tavsiyem her bilgiyi defterinize not alın. İşe konsantre olun. Gerisi hallolur zaten.

Ne iş yapıyorsunuz bilmiyorum ama bir şeyler yapın, bir şeyleri değiştirin. Ses kaydı alın, not alın. Her yere ama her yere işinizle ilgili notlar yapıştırın. Gece uyumayın. Molaya çıkmayın bir süre

Performans anksiyetesi yaşıyorsunuz ki çok da normal ama ne kadar çok korkarsanız hata yapma oranınız da o kadar artar. Ben de beş sene çalıştığımı yere ilk başladığımda amirimden eleştiri almıştım ama sonra adapte oldum. Korkmayın, altından kalkacaksınız zamanla.

Merhaba doğum sonrası ise ara vermiştim pandemi vs derken sonunda iş buldum şükürler olsun. Ama cok ara verdiğim için bazı sıkıntılar yaşıyorum. Isyerinin yapısını bilmemekten kaynaklı ara vermekten kaynaklı sıkıntılar var. Eleştiriler alıyorum ve genel olarak kurumda kimse hiçbişeyden memnun değil sürekli şikayet halindeler. Şikayetler bana geliyor tabi. Nasıl çözüm bulacağım konusunda zorluk çekebiliyorum çünkü dediğim gibi kurumun yapısını anlarken zorlanıyorum. Yeni kurulan bir birim amirim var ama o da hadi artık at acemiliği modunda. Geçen gün daha dikkatli olmanı bekliyorum dedi. Tamam dedim. Sürekli tedirginlik halindeyim elestri alacagim diye. Gece uykularıma girmeye başladı. Cook eskiden işten cikarilmisligim da olduğundan kaygılanıyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan. Bana ne oneririsiniz
Bende 2,5 aydır calısıyorum konuyu ben açtım sandım. Benden sonra da bir eleman girdi sürekli kıyaslanma halindeyiz mağaza yansa bizden bilenecek artık. Doğru yaptığım şeylerde bile on kez basımda tekrarlayan insanlar var. 2 ayda ruh sağlığımdan oldum. Buna ek olarak gecem gündüzüm belli değil sürekli mesai + önceden verilen programa göre değil aniden saatlerim değişiyor yani plan yapamıyosunuz. Gece rüyalarınıza uykularınıza kadar giriyosa çok ihtiyacınız yoksa bırakın. Yıpranırsınız.

Masa basi isim maaş güzel şükür. hamilelik korona süreci cok uzun süredir ara vermistim. Cok iş görüşmesine gittim en çok istediğim yerlerdendi. Muhafazakar bir yapısı var erkek ağırlıkta ben bunları dert etmem ama kimse işyerinden memnun değil şikayetçiler şikayetlerle ben ilgilenmek durumundayım. Nasıl yön cizecegimi tam bulamıyorum şikayetlere dönüş yapmak durumundayım ama ne sekildeki bulamıyorum müdürümle paylaşıyorum ama oflamaya başladı. Kurumu tanımıyorum benden bikac ay önce başlayan bi arkadaşa böyle değil sanki bana tahammülü azaldı gibi. Onla daha seviyeli.

Back
X