yeni bir mücadele için yola çıktım.yüküm ağır..başlangıç 129,2..

N
,
hadi bakalım sende ipin ucunu bırakma yapacaksın ben ınanıyorum ne durumdasın şuanda?
30 kılo verınce bi before-after yapıcam ınşallah:)
Ben daha 106 lardayim memlketten gelince baya zorladı beni diyete adapte olmak bırakmadım tam gaz devam . Bu ara spor yapamıyorum

Merhabalar, azminizi takdir ediyorum. Umarım dilediğiniz kiloya istediğiniz vücuda sahip olursunuz. :KK15:Biraz sabır, irade ve inanç. Ben de kilomdan yakınıyorum. 20 yaşındayım ve 60 kiloyum, 1 haftadır yeme düzeni oluşturdum ona uyuyorum. İnanıyorum olacak, yalnız hiç tatlı isteğiniz oluyor mu? Böyle durumlar da ne yiyorsunuz? :) :KK200::KK200:

merhaba hoşgeldin:)ne güzel ne tatlı yaşlar:)metabolizmanın tadını çıkar diyeyim öncelikle,
hedef kilon nedir ya da boyunu bilmiyorum ama istediğinde gerçekten yapılabiliyormuş.sende yaparsın..
ben ılk 2 hatta 3 hafta depresyona girdim tatlılardan abur cuburdan uzak kaldıgım için ama zamanla alıştım.şuan 5.ayın içindeyim tabiki aklıma geliyolar hatta bazen yediğimde oluyor dayanamayıp:)
ama kontrol altında tutuyotum irademi.
bir zaman sonra bünye de artık sağlıklı gıdalar istiyor ama bende yeni keşfettim bunu:)

N

Ben daha 106 lardayim memlketten gelince baya zorladı beni diyete adapte olmak bırakmadım tam gaz devam . Bu ara spor yapamıyorum

ocak sonunu kendıne hedef belırle mesela 6 hafta var 7 kg hedef koysan sende o tarihe 99 görürsün..en kötü ihtimalle..
yada 4 haftalık hedef koy kendıne.spor olarakta gercekten 3 gün 45 dk yürüsen bile kar.

Çok teşekkür ederim mesajıma cevap verdiğiniz için.. Benim hedef kilom 50, bir keresinde 52'ye düştüm ancak metabolizmamın hızlandığını düşünüp bıraktım herşeyi.. Yeme düzenimi ve yürüyüşümü. Şimdi yürüyüş yapmıyorum okuldan dolayı günlük adımım 6000 oluyor neredeyse. Ya da yapmam gerekiyor mu bilemiyorum.. 6 ayım çöpe gitmişti ama tekrar hedefledim ve olacak.. :) İnşallah tütütü:KK70::KK70::KK70:

Çok teşekkür ederim mesajıma cevap verdiğiniz için.. Benim hedef kilom 50, bir keresinde 52'ye düştüm ancak metabolizmamın hızlandığını düşünüp bıraktım herşeyi.. Yeme düzenimi ve yürüyüşümü. Şimdi yürüyüş yapmıyorum okuldan dolayı günlük adımım 6000 oluyor neredeyse. Ya da yapmam gerekiyor mu bilemiyorum.. 6 ayım çöpe gitmişti ama tekrar hedefledim ve olacak.. :) İnşallah tütütü:KK70::KK70::KK70:

zaten daha önce yapmışsın yine yaparsın.sen haftada 4 gün hızlı tempo 30 dk yürü,akşamları en geç7de yemeğini ye nisan sonuna kadar 50 olursun..
24 nısan ramazan başlangıcı bak o zamanı hedef koy kendıne ramazanda rahat yersin:)
benımde hedefım o tarih ve 89 bile olsa 8leri görmek istiyorum ozaman kadar:)

geçen cuma yazmadıgımı farkettim 20 aralıkta..
malesef 100 gr alarak düz 103 çıkmıştım..
99u görme hayallerimde böylece suya düştü..
2 gün sonra 5 aylık çabamın sonucunu göreceğim.işte hayaller 99ken gerçekler 101lerde kalacak sanırım ama olsun..
vücuduma güvenıyorum ve bu hafta özellıkle evdekı tartıyı kaldırdım ve tamamen diyetisyen tartısına odaklandım.
bana bikaç kür verdi,çünkü ödem vardı vücudumda..
hem saglıklı beslenerek hem yürüyüşümü aksatmadan hemde bu kürlerle güzel bir sonuc alırım umarım cumaya..bu sefer beklemek çok daha heyecanlı..çünkü ben yola çıkarken yanı 129 kiloda dedim ki kendime,artık yaşın 35 ve bu kez oldu oldu,olmadı artık tek yolun amelıyat olacak..
ve kendıme hedef olarak yıl sonuna kadar bu 5 ayı belirlemiştim..kararım bu 5 ayın sonucuna göre belirlenecekti..
artık amelıyat fikrini sildim aklımdan evet yapabiliyorum çünkü başardım en azından belli bir kısmını..
ama hala bu 5.aylık zamana odaklı oldugum için cuma sonucum çok önemli..
bana dua edin güzel bir sonuç göreyim..
9lar hernekadar hayal bile olsa en azından ocak ayında artık 2li basamaklara inerim diye düşünüyorum.
sevgiler:)

ilk mesajıma kilo takip çizelgemi ekledim..adım adım nasıl küçüldüğümü görebilirsiniz:)

hayatmda belki de ilk defa bu kadar rahat bir diyet süreci yaşadım,yaşıyorum..
yıllarca diyetisyene de gittim kendimde çabaladım,şok diyetlerde yaptım ama bukadarını hiç vermemiştim.verdiklerimi de misliyle aldım zaten.
insanların artık amelıyat olman lazım diyetle bu iş zor demelerinden ne kadar etkilensem de yine dedım yaparsın başarırsın,sen bi başla bakalım neler olacak..
ben henüz yolun yarısında sayılırım ama en son 98-99u 2012 yılında görmüş olmam bile şuan geldiğim noktanın nasıl mutluluk verici olduğunu özetler heralde:)
şimdi yeni hedeflerle yenı maceralara yelken açma zamanı.
aralıkta 99,7 ile başlayan serüvenimde yeni hedefim 24 nisanda 87.7 olmak..
4 ayda 12 kılo
aylık ortalaması 3 kılo..
bence yapılabilir gibi görünüyo..inşallah başarırım:)

ilk fotoyu dün çektim güncel halim:)
diğeri ise diyete basladıgımdan daha eskı bir tarih aslında
diyete 129 ile başladım,burda 137 138 arası bişeydim.
iş pc'de baslangıc fotom yok ama az çok fikriniz olur.
sevgiler..benimde bi before afterım olsun:)

Eklentiler

• 99,7.webp
    99,7.webp
    52,5 KB · Görüntüleme: 64
  • 138.webp
    138.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 59
Merhabalar cnm nasilsin diyetin nasil gidiyor merak ettim

merhaba
valla gecen hafta baya tökezledim.30 kılo verınce bi rehavet oldu sanırım o yuzden cuma günüde gitmedim diyetsyene.
şimdi bu hafta yenı baslangıc yaptım kaldıgım yerden devam..
5 aylık maratonun ödülü 1 hafta dınlenme oldu benım için:)ama çokta salmamak lazım
sen ne durumdasın

2 haftadır yazmıyorum.
durumlar fena
umarım kötü bir sonuçla gelmem buraya cuma günü..
2020 bana kilo getirme lütfen biraz dağıldım yılbaşı haftası itibariyle ama toparlanmaya calısıyorum.
bunca emeği çöp edemem,devam etmem lazım.en azından 89 rakamını görene kadar tam gaz devam edebilmeliyim.gevşersemde sonra gevşiyim bari.
en düşük gördüğüm rakam 27 aralıkta 99,7ydi
17 ocakta ise o rakamı tekrar görsem bile yeter.çünkü gerçekten çok dağıttım

evet bugün tartı günüydü ve ben karnesinde zayıf olan öğrenci misali mahcubum..
101 düz çıktım bu sabah.iyi mi hayır değil ,kötü mü aslında o da değil..
ben en son 99,7yi görmüştüm ama bunu görürken inanılmaz sıkı bir detoks haftası yaşamıştım ek olarak ogün tartıya pantolon vs cıkarıp çıkmıştım.ve şöyleki özellıkle şok diyet ve türevlerini yapanlar bilir..tartıda güzel eksıler görasenız bile bunu 1-2 öğünle bile artıya döndürebılrsınız..
şuankı kılom daha gerçek,sankı 99,7 hiç benım olamıştı:)
neyse biraz sabitlemek yada duraksamakta güzeldir..ocak ayı belkı benım sürecim açısından duragan geçti ama emınım şubatta tekrar vücudum eksilere dogru ilerleyecek..
bu aydan beklentım hala 99u görmek:)
neden dersenız bu hafta yıllık izine cıkıcam dolaysyla haftaya cuma cok bi eksı beklemıyorum.
son umudum 31 ocak o haftada regl haftası olur:)yanı 31 ocagı 99la kapatırsak onada şükür deriz ama şubata da bomba gibi başlarız..

geçen 5 yılın ardından buralara geri dönesim geldi,
burda konu açtığım ve çok güzel ilerlediğimi hatırladım.resmen nostalji yaşadım:)
en son 2020de pandemiye kadar iyi kötü idare etmiştim ama pandemıyle birlikte eve kapanmalar evde yeme içme işine düşmeler
gelsin ekmekler gitsin pasta börekler derken ben baya baya geri döndüm başladıgım yere.
yine uzun süre al ver al ver uğraşırken en son 6 şubatta 125,9 ile tekrar başladım diyetisyenime.artık tartılarım perşembe günü.
geçen hafta yani 13 şubatta 122,1dim ve devam ediyorum.
yine kendime günlük olarak tutucam burayı ve bu sefer güzel bir hedefim var.
kısmetse 30 mayısta kzıımın mezunıyeti olacak ve o güne kadar atabildiğim kadar kilo atmayı hedefliyorum.bakalım neler oalcak..

bunun dışında en son aralık 2023te 107lerdeydim ama sonra sallan yuvarlan ye iç bi al bi ver derken geldik yine buralara.
neyse hala nefes alıyosak mücadeleye devam diyoruz ve her hafta buraya uğrayıp gelişimimizi yazıyoruz.bakalım bu serüvenin sonu nereye varacak

Back
X