Yeni bir ortam

LarkeTanner

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2020
2.202
2.077
83
34
Merhabalar bu hafta bir kursa katılmam gerekecek. Çok uzun değil bir ay kadar sürecek. Fakat tek başıma katılacağım yani tanıdığım kimse yanımda olmayacak. Ben çok uzun süredir yeni insanların olduğu ortama girmiyorum. Açıkçası biraz stresli hissediyorum kendimi bundan ötürü. Bir yandan da yeni bir ortam yakalama fırsatı olabileceğini düşünüyorum benim için . Burada insanlarla daha rahat iletişime geçebilmem için bana tavsiye verebilir misiniz ?

kendiniz gibi olun, illa arkadaş bulucam diye olmadığınız biri gibi davranmayın veya içinizden gelmediği gibi hareket etmeyin. herkes girişken olucak diye bir kural yok. kasmayın yani. sosyal fobi mi var?
Aslında yok sosyal fobim fakat uzun süredir yeni bir ortama girmedim ben . 4 senedir fln yeni bir insanla tanışmadım diyebilirim. Hep aynı çevremdeydim. Bu nedenle kasılıyorum.

Pandemide herkes asosyallik yaşadı o yüzden çok normal böyle hissetmek, ama bence kurslara yalnız gitmek daha keyifli oluyor birsürü insanla tanışıp sohbet etme imkanı yakalıyorsunuz. Arkadaşıyla gidenler genelde kurs bitiminde kimseyle doğru düzgün tanışmamış, sadece kendi arkadaşıyla vakit geçirmiş olarak aktiviteyi tamamlarlar ki bence kötü bir şey bu.

Ordaki insanlarında sizden bir farkı olmadığını bilip kendinizi kasmadan sakince oturun yerinizeyeni ortamlar iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…