Yeni bir serüven:)

evet 169 cm boyunda

bu sabah itibari ile 63.8 kilo olan bir bayanım

günlük max 999 kalori almayı düşünüyorum

akşama menümle dönerim

hoççakalın

pazartesilerden hayır yok bundan sonra salılar bizimdir imza = her pazartesi rejime başlayıp aynı akşam yemeğine kadar sürdüren nevi şahsına munhasır hatun

basarılar arkadasım ben de dietteym hadi bakalım hayırlı olsun:)

sanada başarılar dilerim canım
bu illetlerden bir an önce kurtulmak dileğiyle

pazartesilerden hayır yok bundan sonra salılar bizimdir imza = her pazartesi rejime başlayıp aynı akşam yemeğine kadar sürdüren nevi şahsına munhasır hatun

bende kendimi biliyorum aynı senin gibiyim
o yüzden diyete hazır hissetmediğim zaman başlamıyorum artık
uzun süredir bu günü bekliyordum

kazamız mubarek olsun canlar

merhaba hoşgeldin aramıza
ben de burda devamlı paylaşımda bulunuyorum ama bu günlerde pek giremedim internete
ben her konuda destek olmaya çalışırım elimden geldiğince sana da diğer arkadaslara da... sen de artık takibimdesin
her konuda soru, görüş, yorum, eleştirilere açığımdır sen de bnm topiğimi ziyaret edebilir yorumlarda bulunabilirsin, beklerim her zaman
sana tavsiyem 1000 kalorinin altına düşmemen eğer gerçekten kilo vermek istiyorsan günlük en az 1100-1200 kalorilik beslenmen gerekir yoksa vücut gerekli fonksiyonlarını yerine getiremez hale gelir ve kaslardan harcar ki bunu hiç birimiz sağlıklı beslenme sürecinde olarak istemeyiz
tekrardan hayırlı olsun
sevgiler...

süper oldu canım bu
çok faydalı şeyler yazmışsın bunların hepsinin fatrkındayım ama yeni başladığım için biraz fazla gitsin istiyorum
1 hafta sonra falan 1100 1200 civarı beslenmeye başlarım dediğin gibi canım
zaten acelem yok
sana da başarılar dilerim

cnm bnce hemen başla çünkü o kilolar bir haftada gider ama sonra alırsın fazlasıyla
hemen diyetini 1300-1400e falan çek kilo verdikçe düşmesi gerekir yoksa kilo veremezsiz, metabolizman yavaşlar

Son düzenleme:
cnm bnce hemen başla çünkü o kilolar bir haftada gider ama sonra alırsın fazlasıyla
hemen diyetini 1300-1400e falan çek kilo verdikçe düşmesi gerekir yoksa kilo veremezsiz, metabolizman yavaşlar

canım 1 hafta sonra her şeyi yoluna koyacağım inşallah bu hafta böyle olsun

kahvaltım

2 dilim ekmek
3 adet zeytin
1 porsiyon ıspanaklı yumurta

total 360 kal.

bende dedim 65 olmadan önlemimi alıyım diye
inşallah başarılı oluruz

ben aslında yemek yemeyi çoook seviyorum ama kendimi tutabileceğim bi döneme girdim sanırım

o süperr ah bende kendimi tutsam, şu çikolatayı bıraksam çok iyi olacak.. ben yemek az yerim ama abur cubura dayanamıyorum..

o süperr ah bende kendimi tutsam, şu çikolatayı bıraksam çok iyi olacak.. ben yemek az yerim ama abur cubura dayanamıyorum..

hepimizin yemeğe aşık olma biçimleri farklı demekki

ben yemeğe aşığım ama bunu kimseye söyleyemiyorum beni yanlış anlarlar diye:97:
kendime bile diyemiyorum onu bırakınaşkımı aldatıyom gibi geliyo o zaman yemekle

allah iyiliğini versin güldürdün beni.. yok ben okadar değilim ama çikolataya aşık olabilirim..
ay seninde canını çektirmeyim. he birde günde 2-5 litre su içmeyi unutma, hem toksin atarsın, hem su da yardımcı olur. gerçi bunu herkes biliyor artık.. sana kolay gelsin canım başarılar, bende başlamayı becere bilirsem yazarım size..

canım 1 hafta sonra her şeyi yoluna koyacağım inşallah bu hafta böyle olsun

kahvaltım

2 dilim ekmek
3 adet zeytin
1 porsiyon ıspanaklı yumurta

total 360 kal.

canım hoşgeldin....
kahvaltın ssüper süper....
lily dediği gibi,çok düşük kalorili diyet yapma.kastan gider,yağdan deyil.

evet yaa bide su olayı vardı dimi
saol canım
inşallah sana gelir şevk

canım hoşgeldin....
kahvaltın ssüper süper....
lily dediği gibi,çok düşük kalorili diyet yapma.kastan gider,yağdan deyil.

çokkk sevindim
haklısınız aslında canım

Kızlar azminize valla hayran kaldım tebrik ediorum sizi ve darısı başıma diorum:) ben 2013 gelini olucam ve su anda 72 kgyum..nişanlım askerde düğüne kadar 55 kg olmak istiorum ve sizleri örnek alarak başarıcağıma inanıorum:):)

inşallah hep birlikte zayıflarız

bu günkü menüm
2011-11-22 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Mayonez 1 YEMEK KAŞIĞI 102
[2] Lahana 100 gr 24
[3] Hamsi Tava 1 PORSİYON 326
[4] Ekmek 3 DİLİM 195
[5] Ekmek 2 DİLİM 130
[6] yumurtalı ıspanak 1 porsiyon 206
[7] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
Toplam : 1007 kal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…