• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bir umut...

Burasi.satilmayacak canım

Nolacak peki?

Cnm seni cok iyi anliyorum..belirsizlige hic gelemem..ya hep ya hic..bi de evin kötü olmasi da sinir eder,24 saat huzursuz olurum..temizlesen de temiz gibi gözükmez..

Bi niyetletini sor acikca..ben evi tadilat yaptiricagm..bana net bir sey söyleyin diye..sonucta psikolojim de iyi degil diyorsun

Nolacak peki?

Cnm seni cok iyi anliyorum..belirsizlige hic gelemem..ya hep ya hic..bi de evin kötü olmasi da sinir eder,24 saat huzursuz olurum..temizlesen de temiz gibi gözükmez..

Bi niyetletini sor acikca..ben evi tadilat yaptiricagm..bana net bir sey söyleyin diye..sonucta psikolojim de iyi degil diyorsun
Evet belirsizlige bende gelemiyorim malesef keske net bisey olsa alinmicak dense ben de evimin tadilatini yapttirsam kesin yaptirinca giderler alirlar evi benburaya geceyim diyemem yani buna yuzum olmqz

Nolacak peki?

Kiraya verilecek ama yeni alinana gecmezsem yeni alinan kiraya verilecek bende sifir dairede oturmak varken niye alt katta oturayim

Bence evinizi gönlünüzce yaptirin. Evin ne zaman alınacağı belli degil. Hem tebili mekanda fayda var

Tabiki oraya gec..ama iste tadilati olunca kirasi da ona göre olur..ne kadar ekmek o kadar köfte hesabi
Ev normalde kocaman super bi ev sadece bodrum katta olmasi beni rahatsiz ediyo dis dunya gorunmuyo camdan bakarken altina saldalye koyuyorum evin tadilat gerektiren yeri tuvaleti ve banyo su ve hol mutfak fayanslari sadece borilar felan vsr kapanmais lazim cok cirkin goruntu oluuo

Gonlumce yaptirmayda dusundk ama ya alirlarsa oraya geceym diyemem yapitirinca beklemekden başka çare kalmiyo
Neden gecemeyeceksiniz ki yeni eve. Hem ne zaman alınacağı bile belli değil. Bence konuşun kv ile. Anne ben çok bunaldim bu belirsizlik beni yiprattı.ne zaman alınacak bir tarih var mı yoksa evi tadilata sokacagim dersiniz.

Back
X