yeni biri fikri?

eskus122

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
66
86
8
34
daha önce ah erkekler kısmında 9 aylık ilişkimi paylaşmıştım ayrılalı 2 hafta son kez sevişeli 4 gün oldu..
bu arada ben kick boks yapmaya başladım hala sosyal medyaya geri dönmedim. dışarı çok az çıkıyorum. dünden beri de acaba yeni biri olsa nasıl olur fikrindeyim? çok erken tamam ama bilmiyorum kafam karışık sizin fikriniz ne?

Yeni biri fikri için doğru kişiyi bulana kadar geçen hiçbir zaman erken değildir. Kafanızı dağıtmak size iyi gelecektir. Enerjinizi toplayın ve hayata tamamen geri dönün...

2,5 yıllık ılışkımı 3 hafta once bıtırdım. Yenı bırını g-hıııcc ıstemıom su anda. Ama kafa dagıtmaya, enerjı toplamaya, eglenmeye, hoplamaya zıplamaya hazırım:) Başka turlu ustesınden gelemem gibi. Sosyal medyada hıc heasbım yok zaten yıllardır. Kick box la başlamıssın ne guzel. Devam et, başka alanlara da sıcramaya bak. Zaten yenı bır ılışkıye hazır oldugunda bıleceksın

Yeni bir ilişkiden çıkıp bu kadar kısa sürede başka bir ilişkiye hazır olmak sağlıklı bir düşünce olmadığı kanısındayım.Tabiiki kafanı dağıtacaksın ama bu şekilde sosyal olarak erkelere çok fazla bulaşmadan zihnini az da olsa temizlemeden sağlıklsız olur emin ol buna , herşeyin bir vakti saati var.

ayrıldıktan sonra mı seviştiniz.
yeni birini düşünmeye başladığınıza göre kafada bitmiş demek iyice.belki daha ilişki sırasında bitiyordu.

ayrıldıktan sonra mı seviştiniz.
yeni birini düşünmeye başladığınıza göre kafada bitmiş demek iyice.belki daha ilişki sırasında bitiyordu.

Evet ayrildiktan sonra kalan esyalari vermek icin gorustugumuzde sevismistik. Ama suan o hic olmamis gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…