Yok acele etmiyor sadece soylediBence hemen 3. 4. Gun bulusmaktansa. En az 1-2 hafta sohbet muhabbet havasinda olup (flort adimina hemen atlamamak icin) oyle bulusmak daha mantikli. Karsi taraf acele mi ediyor ?
Yazma saati daha artar mi demek istedinizİki günde bir ikiye katlaması gerek. 4. Gün kaç saatte bir yazacak bir bakın ona göre.
O zmaan tanımaya çalışın şimdilik. Eger ki saatten bir cvp veriyorsa hemen siz ona dk sina cvp vermeyin hazirda bekliyor gibi. Zamanla zaten saatte bir değil 5-10 dk da cvp verir. Siz de tanımış olursunuz. Bulusma muhabbeti de yuvarlak cvplarla hazir oldugunuzda bulusunYok acele etmiyor sadece soyledi
Sevgilisine 12 saatte 1 tok karna yazanları var bunların. Sizinkinin dozu iyi ayarlanmış bence birbirinin hiçbir şeyi olmayan insanlar için.Kizlar internetten biriyle tanistik. Bir saatte bir yaziyor normal mi ikinci gun. Bulusalim falan dedi. Napiyim sizce?
Allah korusunSanal alemle bugün tanışmış gibisiniz.
Kimdir necidir emin olmadan buluşmayın, Allah muhafaza katili var sapığı var, başınıza iş getirmeyin durduk yere.
Yok kiz daha yeni tanistik belli degilaha rainyy sevgili yapmış çanlar çalsın
Kizlar bu sefer olur ins. Kasliyim falan dedi
Kizlar internetten biriyle tanistik. Bir saatte bir yaziyor normal mi ikinci gun. Bulusalim falan dedi. Napiyim sizce?
Amin suan bir sey yok ki ortadaDiğer müzmün bekar üye de sevgili yaptım yazmış valla Jüpiter balığa girdi kısmetler saçılıyor para aşk mutluluk herkese yağsın
Bu ne ya
- 1- Kimlik asılları ve fotokopisi
- 2- sağlık raporu
- 3- Fotoğraf(lar)
- 4- İkametgah bildirimi
- 5- 18'inden kucuksen veli veya vasinin onayi..
- 6- Kızlık soyadını kullanmayı surdurmek istiyorsan bildirim.
- 7- Mal rejimi icin dilekce.. (bu cok gerekli degil ama adami da pek tanimiyorsun..O nedenle sen basvurunu bu sekilde yap)
- Hazirla mutlaka bulusmadan.. :) Hayirli olsun simdiden :)
Boy kilo spor falan diyince bende iyiymis dedim o da oyle dedi isteIsi gücü yokmu adamın 1 saate yazıyor. Sen mi sordun kasli misin baklavalı misin diye
Ben kaslı ve döşü kıllı bir beyefendiyim mi dedi?Boy kilo spor falan diyince bende iyiymis dedim o da oyle dedi iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?