Yeni biri?

Kizlar benim netten tanistigim biri var benden iki yas buyuk. Birincisi utangacmis bende cekingenim olur mu bilemedim. Ikincisi bana iliski teklif etti askere gidicem falan dedi bende olmaz diyince dini nikah yapalim dedi. Sizce ne yapayim bitirsem mi konusmayi?
Yok ne bitirmesi. Dini nikah kiy gir yatagina. Tovbe tovbe. Aklinizla mi veriyorsunuz bu soruyu? Yataga atmanin yeni yolu bu da. Etrafda sizin gibi düşüncede kizlar varken erkeklerin çükü bayram eder

Rainycim atesli hastalik mi geciriyorsun, suurun yerinde mi? Adam hic gormedigi kadina seviselim askere gidicem demis, gunah diyince imam nikahi kiyalim demis. Sonra da hicbir sey olmamis gibi nasil becerdiyseniz konusup bulusmaya karar vermissiniz?

Bak ben ilk gunden bile sevismeye okeyim iki taraf da isterse sorun bu degil. Ama bu tarz bir tanisma/diyalogdan iliski cikarmaya calisman en kibar tabirle cok acinasi, uzgunum. Kendine yapilan saygsizligi nasil kabul edebiliyorsun? Inanamiyorum.

Kendine ait ozsefkatin yok hic. Bunu gelistirmeden hayatindaki erkek yoksa beliren bosluk hissi hic gecmeyecek cunku kaynagi sende. Erkeklerde degil.
Konusmuyoruz suan çünkü benim kabul ettigimi düşünmüş

Sizin mesaj içeriklerini çok merak ettim, nasıl bu kadar havada kalabiliyor, adam askere gitmeden bedava eskort peşinde tavrı var

Rainyy gerçekten biriyle konuşmak için konuşma 🤦🏻‍♀️ yorulmuyor musun bu şekilde bırak kaderinse seni bulur zaten , sende nefes alsın yeter kafasında ilerleme (ergen erkekler gibi)

Rainyy gerçekten biriyle konuşmak için konuşma 🤦🏻‍♀️ yorulmuyor musun bu şekilde bırak kaderinse seni bulur zaten , sende nefes alsın yeter kafasında ilerleme (ergen erkekler gibi)
nefes alsın değil erkek olsun yeter olmalı doğru tabir, nefes alıp almamasını da geçmiş bunlar :D

Rainy afedersin ama sana bunu ilk teklif ettiginde agzina etmeyip, konusmaya devam edip, ustune bulusma teklifi yaptigin icin boyle dusunmus olabilir mi?

27 yasinda daha muhakeme yaptigin, saglikli kararlar verebilirsin. Lutfen ama. Kurdugun cumleler 17 yasinda ergen cocuk izlenimi veriyor.

Kizlar benim netten tanistigim biri var benden iki yas buyuk. Birincisi utangacmis bende cekingenim olur mu bilemedim. Ikincisi bana iliski teklif etti askere gidicem falan dedi bende olmaz diyince dini nikah yapalim dedi. Sizce ne yapayim bitirsem mi konusmayi?

Kizlar aramiz iyi suan cikicaz galiba. Bulusma ayarladik iyi gecer umarim.

Yok kabul etmedim bir daha konusunu acmicam dedi

Iyi cocuga benziyor

Ara sira donup yazdiklarini oku ki hatlar karismasin.

Rainyy bak herkes sana akıl veriyor uyarıyor. Ben dahil. Sen madem akıl edemiyorsun bazı şeyleri bari buraya yazdığında verilen yorumları uygula. Yanlış yollara sapma.
Sana kızsam da üzülüyorum bu kafayla gidersen çok üzülürsün lütfen biraz kendini sev, önemse.

Yok hemen gelsin, nikahı bir an önce kıyın 😂

hem utangaç hem dindar nerde bulacaksın böylesini hem de asker olacak waawwwww

Back
X