• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni birileriyle tanışmak

laraenve11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2021
39
55
38
41
Merhabalar. Yeni bir şehre taşındım. Burası çok küçük bir şehir. İş yerinde pek kafa dengi birileri yok gibi. Çok sosyal hayatı olan bir şehir de değil burası. Bir kaç kafe restoran. O kadar . Şimdilik bir müddet burda yaşamam gerekio. Ama 10 günde iyice bunaldım. Yeni birileriyle tanışmak istiyorum. En yakın büyük şehir 2 saat mesafede. Bana bir akıl verin lütfen. Yeni bir çevre edinmek için ne yapmak gerekir?

Merhabalar. Yeni bir şehre taşındım. Burası çok küçük bir şehir. İş yerinde pek kafa dengi birileri yok gibi. Çok sosyal hayatı olan bir şehir de değil burası. Bir kaç kafe restoran. O kadar . Şimdilik bir müddet burda yaşamam gerekio. Ama 10 günde iyice bunaldım. Yeni birileriyle tanışmak istiyorum. En yakın büyük şehir 2 saat mesafede. Bana bir akıl verin lütfen. Yeni bir çevre edinmek için ne yapmak gerekir?

Çok sosyal hayatı olmayan bir yer için nasıl bir sosyallik önerilir bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Yaşadığınız yer sahil kesimi yazlıj bir yer ise yaza doğru canlanacaktır.
Kırsal bir bölgedeyseniz; belediyenin etkinlikleri varsa, oraya bakın. Ya da kütüphane ?
Ya var olan o cafelere gidin ya da bahsettiğiniz büyük şehire… başka bir alternatifiniz yok gibi.

Yaşadığınız yer ile çok alakalı. Böyle çok yüzeysel olmuş.

Bence yalniz yapilan aktivitelere alisin. Sosyal hayati yoksa yapacak birsey yok.

Back
X