Yeni birini tanimak

Minimini22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2018
987
806
103
Iyi aksamlar hanimlar
Bir konuda danışmak istiyorum size
Bundan 5 6 yil oncesine kadar tanidigim arkadas ortamında tanistigimiz ayni ortamda olduklari sebebiyle annem ve teyzemle de konusmalari olmus bir beyfendi konumuz :)
Biz belli aralıklarla karsilasmayip pek konusmuyorduk son zamanlarda
Annemle karsilasilip ciddi olabilecegini acmis kendisi teyzemde yanimdaymis cok saygili iyi niyetli bulmuslar
Biz konusmuyorduk uzun suredir konusmaya basladik bir hafta olmadi henuz
Ama bir sey hissetmiyorum tanimaya anlamaya calisiyorum
Suan arkadas gibi konusuyoruz
Arkadasimda taniyor ayni kisiyi cok iyi efendi evlense evine bakar cocuklugundan beri ailesinden uzak ,dogu kulturunu almis yasi yasima uygun biri o da cok destekliyor
Biz karadenizliyiz kalabalik akrabamiz yok onlar kalabalik nasil olur bilmiyorum
Ben universite o henuz lise acik devam ediyor

Eskisinden de bole bisey dusunmedim suanda bir sey hissetmedigim icin konusmakta cekimserim sanirim
Yanlis anlasilmak istemem
Ne dersiniz bu konuya
Tanimaya devam etmelimiyiz
Iliski adina bir sey konusulmadi henuz

Son düzenleme:
Iyi aksamlar hanimlar
Bundan 5 6 yil oncesine kadar tanidigim arkadas ortamında tanistigimiz ayni ortamda olduklari sebebiyle annem ve teyzemle de konusmalari olmus bir beyfendi konumuz :)
Annemle karsilasilip ciddi olabilecegini acmis kendisi teyzemde yanimdaymis cok saygili iyi niyetli bulmuslar
Arkadasimda taniyor ayni kisiyi cok iyi efendi evlense evine bakar cocuklugundan beri ailesinden uzak dogu kulturunu almis yasi yasima uygun biri o da cok destekliyor
Biz karadenizliyiz kalabalik akrabamiz yok onlar kalabalik nasil olur bilmiyorum

Eskisinden de bole bisey dusunmedim suanda bir sey hissetmedigim icin konusmakta cekimserim sanirim
Ne dersiniz bu konuya

öncelikle kusura bakmayın cümleleriniz çok kötü.2 defa okudum bir şeyler anladım.uzak doğu kültürü nasıl almış yani bildiğimiz uzak doğu mu yoksa diyarbakırdan falan mı bahsediyorsunuz, kalabalık aile de demişsiniz? yaşı yaşına uygun ama daha liseyi bile bitirmemiş onu okuyor.ille bu adam olsun diyorsan o liseden sonra bir de üni. bitirsin ve doğru dürüst denk olun yoksa sorun çıkar.anladığım kadarıyla bu kişi anneniz ve teyzenizle bir gün karşılaşıyor ve pat diye ben ciddi düşünüyorum diyor biraz alakaya maydanoz bir şekilde.zaten daha işi ciddiye bindirmek için çok erken.ama bir şey hissetmediysen de uzatıp zorlamanın anlamı yok.sevmeden olacak iş değil evlenmek.olay bana garip geldi bilmiyorum.

Iyi aksamlar hanimlar
Arkadasimda taniyor ayni kisiyi cok iyi efendi evlense evine bakar cocuklugundan beri ailesinden uzak ,dogu kulturunu almis yasi yasima uygun biri o da cok destekliyor

Ne dersiniz bu konuya
Yaşınız 22 ise düşünmeyin .

Daha sizi tanimadan, bir seyler hissetmeden annenize teyzenize ben ciddi dusunuyorum diyen biri sadece evlenmis olmak icin evleniyordur.
Siz pek bir sey hissetmiyorsunuz gibi. Isinamadiysaniz hic uzatmayin derim.
Evlenmis olmak icin evlenmek..
Hakli olabilirsiniz
Onceden taniyor ama yakin degiliz

Anladiğim kadariyla cocuk senden hoslaniyordu hep,
Bayadir konuşmuyordunuz sonra yine başladiniz..
Seninle ciddi dusünuyor.. ama sen hicbirsey hissetmiyorsun.
Senin bileceģin iş canim hissetmiyorum diyorsun ne diyelimki desenki çekim var aramizda filan yada sevgi hoslanti vs
Bu durumda ne denir.kendi hislerine mantiğina sor o doģru cevai verir
En kötü karar kararsizliktir karar ver yola koyul yada yoldan cik.

Duygusal anlamda bir şeyler hissedebileceğine dair umudun yoksa ne kendini ne de karşıdakini oyala bence. Bazen karşı taraf ne kadar iyi olursa olsun kalp bir şey hissetmeyebiliyor

Back
X