Yeni biriyle tanışmak istiyorum???

Ama buna acik olmak lazim:) mesela tanimadigim bi adamla ben yakinlasmazdim:)) hirlimidir hirsizmidir gibisinden:))

slm ben uykucu

yani tanışırız sıkıntı yok da sana yuva kurcak birini bulmak da zor

oğlumun doğumuna büyüyüp evlenecek yaşa gelmesine daha çok var şansına küs

Benimkiler hep cikmaz sokak yengenc.

Merak ettim kafede nasil tanisiyorsun?

Tinderdan bi tane kiz arkadasim tanisip evlendi, bi tane de erkek arkadasim suan nisanli:))
İnternetten tanısmaya karsı değilim hatta bende eşimle internetten tanıstım
Sonucta ben gercegim karsımdaki neden olmasın suanda senle konusuyorum biliyorum ki sende gerceksin gibi gibi
Ama işte evlilik veya sevgililik aramayla bulunan bişey değil heleki internetten sırf evlencem diye arasalar eminim o arkadasların veya bende bulamazdık
Ne zamanki aramaktan vazgecersen o zaman kapılar acılıyor gibi

Tinder gercekten akilli isi degil. Sen nerden tanistin honey.

Evlnirde ne kadar saglikli evlilikler olurki
Niye ki ?
Bak yazıyı yazan otomatik biri değil ben kanlı canlı insanım ve biliyorum ki sende öylesin
Arkadas ortamında tanıstıgın, konferansta tanıstıgın ne bileyim cafe de tanıstıgından internette tanıstıgının farkı ne oda insan o da :)
Ha su olabilir referans olarak kimseye sorup sorduramazsın belki ama sosyal medya kullanmayan insan kalmadı aile büyüklerim bile kullanıyor

Bak normal bi oyunda sitede tanisilsa ok ama tinder minder saglikli gelmiyo bana. Instada tanisanlarda var, orasi bi tik daha normal geliyo bana nedense. Bu tarz yerlerde o kadar cok kadin meraklisi herifler varki, ciddiyim ya. Kadin oldugunu bilmeleri yeterli hemen ozel msja geciyolar. Ben cok saglikli bulmuyorum

Yok onu bilmiyorum. Ben sadece ICQ kullanmistim .
Mırc gibi bi uygulamadan evlenen abla var :)
O zamanlar internet cafe yok fotograf koycak alan bile yok sadece belirli maddi durumdakilerin evinde internet var bir risk konusuyo tanısıyo görüşüyo vs simdi boy boy cocukları var
Şans işi :)

97 den beri internet kullaniyorum. Ben internetten adam gibi birine rastlamadim. Sans mi, sanssizlik mi bilemedim.

Normal hayattada cok fazla sapık insan veya sahte insan oldugu için ben cok yadırgamıyorum
Sonucta tinderda eşleştin diye ertesi gün evlenmiyorsun
Baska herhangi bir yerde nasıl tanıstıysan aynı sekilde tanıman icin süre vs gerekiyor
Görücü usuluyle bikaç kişiyle tanıstırıldım misal bitanesini öve öve bitirememişlerdi kırmadım gittim aylar sonra görüştüm bitane adam bildigin manyak cıktı ben yemek yapmam yatak toplamam bulasık yıkamam sana dükkan acarım orayı işletirsin benden önce evde olcaksın surda yasıcaz vs neler neler diyor daha tanısalı bi saat olmus düşün
Baska bi zaman bi arkadasım cok yakın erkek arkadasına ayarlamaya calısmıstı oda yere göge koyamamıstı adam gittigimiz restauranttan ayrılırken asansörde öpmeye calıstı
Yani bilemezsin ki referansında sağlam cıkacagını internette öyle bişey

97 den beri internet kullaniyorum. Ben internetten adam gibi birine rastlamadim. Sans mi, sanssizlik mi bilemedim.
Hiç kız arkadasın falanda mı olmadı :)
Ben internetten cok iyi insanlarda tanıdım kız veya erkek normal arkadasımda oldu fazlaca

gorucu usulu zaten yas bana gore:) evlilik odakli oldugu icin o elektrik geleceksede gelmiyo.
Sorun referans degil benim icin.. ya bu verdigin orneklerden ben sana 10000 tane sayarim:) bi arkadas netten evlendi kocasi harbi sapik cikti mesela.. baska bi arkadasim realden evlendi onunkide gay cikti.. kader diye birsey var.. yasanilmasi gerekiyomus... oylede dusunmek lazim. Yazimda zaten bana pek saglikli gelmiyor dedim. Yoksa iki turlude iyi orneklerde var kotu orneklerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…