Yeni biriyle yilbasi

simayyy25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
231
39
73
İstanbul
Mrblar.bikac haftadir face den konustgm biri var surekli hoslandigini fln soyluyor daha hic gorusmedik .dun gece istanbula geldi ailesinin yanina almanya ya gitmisti.bir plan yapmis yilbasi icin guzel bir yerde rezervasyon fln ama bu ilk bulusma olacak .sizce fazla mi yeni tanisacagin biriyle yeni yila girmek riskli mi siz napardiniz kabul eder miydiniz?

ne riski olabilirki :26:
yılbası yani korkunç biyer değilki oraya kimle gireceğimize dikkat edelim
bu kadar anlam yüklemek bana saçma geliyor, sonuçta bir yıl bitiyor, bir yenisi başlıyor, Rabbim hayırlı seneler nasip etsin hepimize

Şimdi daha ilk defa görüşeceksiniz ve yeni yıl kutlayacaksınız daha hiç görüşmediniz. Bu yer sadece yemek yenecek bir yer mi yoksa eğlence alkolde var mı o önemli. Yani ilk görüşmede konuşulacak şeyler olmalı daha sakin, birbirinizi dinleyebileceğiniz bir yer olmalı. Bana göre eğlence tarzı bir yerse ilk seferden fazla samimice olabilir hiç tanımıyorsun sonuçta hiç konuşmadan eğlenmek filan bilemiyorum. Bir de alkol alırsa aşırı kaçarsa ne bileyim aslında sadece yemek yiyip konuşabileceksiniz olabilir diğer türlü hemen daha ilk günde fazla bir samimiyet doğar gibi geldi bana karar senin.

risk derken ?? nekadar suredır gorusuyorsunuz ?? az cok tahmın edıyorsundur hal ve tavırlarını bence gıt ama ıyı degerlendır canım ,

nne bıleyım alkolle arası nasıl? gıdecegınız mekan nasıl? kalacakmısınız? sonucta 10. 9 .8 den sonra ısıklar kapanıyor herkes en yakınlarına sarılıyor

kalp atarda rıtmı degıstırebılıyormu sen onu soyle sekercım rıtımde de gum gum olayı ufakta olsa bır degısme, efendıme soyleyım ' ay allahım nefes alamadım mekan cok sıcak ama ellerım buz gıbı, kalemım akarmı ' ...gıbı cok detay seyler dusunuyorsan, gıt bee nolucak :))

konusmasından zevk alıosanda gıt eglenırsınız hem daha ıyı tanırsın ama baktın bırseyler ıcıne oturmuyorsa cokta mekanda durmaya nebıleyım gulusmelere fitfitlemelere omuzun uzerınden uzun kırpıklerle bakıs atmaya gerek yok bence

hosuna gıdıyorsa gıt

Son düzenleme:
Tesekkurler arkadaslar guzel yorumlariniz icin ee gidelim bari guzelce giyinip zaten baska planimda yok olmadi erken ayrilirim mekandan😀

tanımadığın biriyle yeni yıla girmek hiç iyi fikir gelmedi ..

Bence cok riskli gitme (( daha dogru duzgun tanimuyosun ya sana zarar verirse.. daha once hic görmediğin biriyle gece gece napcan disarda

Reelden tanımadığın biriyle gece yarısı ne işin var :26: Bence gitmee, gece yarısı görüşecek kadar güveniyor musun? İnsanoğlu bu belli olmaz.. Gündüz vakti bir yere gidip oturabilirsiniz, şart mıdır gece olması.. Hem kendini biraz ağırdan al derler ya hep aynen öyle yap, dediiği gibi koşa koşa gitme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…