- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
Mav sen biriyle tanisinca sanirim direk ciddi bi iliski kafasiyla tanisip, konusuyorsun. Senin kafandaki planla karsindaki adamin plani ayni olmayabilir. Hic zaman vermeden, direk ciddi bi iliskiye gecip, karsilikli sorumluluk almak icin biraz aceleci davranmiyor musun? Sen evlilik icin gec kaldigini dusunup, bir an once ne olucaksa olsun diye dusunurken, belki karsindaki evliligi hic dusunmuyor veya bunun icin gec kaldigini dusunmuyor, ve seni tanimadan da hic oyle ciddi biseyler yasamak istemiyor olabilir.
Ask aranarak bulunacak birsey degil. Neden bana ilgi gosteren birine hemen asik oluyorum diye sormussun, cunku ask istiyorsun, bosluktasin. Kim olursa olsun baglanabilecek gibisin ama bu sana hata yaptirir ve yaptiriyor da. Bak kendini uzdugunle kaliyorsun. Bugun bu adam olur, yarin bi baskasi, ama sen ayni dusuncelere sahipken son hep ayni olur.
Ask aranarak bulunacak birsey degil. Neden bana ilgi gosteren birine hemen asik oluyorum diye sormussun, cunku ask istiyorsun, bosluktasin. Kim olursa olsun baglanabilecek gibisin ama bu sana hata yaptirir ve yaptiriyor da. Bak kendini uzdugunle kaliyorsun. Bugun bu adam olur, yarin bi baskasi, ama sen ayni dusuncelere sahipken son hep ayni olur.