- 14 Haziran 2023
- 7.283
- 20.039
- 268
- 34
Hızlı yaşıyor heralde ,hayat kısa felsefesi olabilirKız daha 1 hafta önce bir başkası hakkında konu açmıştınbiz bir taneyle zor uğraşıyoruz siz üst üste konu açacak kadar erkeği nereden buluyorsunuz ayol

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hızlı yaşıyor heralde ,hayat kısa felsefesi olabilirKız daha 1 hafta önce bir başkası hakkında konu açmıştınbiz bir taneyle zor uğraşıyoruz siz üst üste konu açacak kadar erkeği nereden buluyorsunuz ayol
Bugün de full çektik çok şükürBoşanmış erkek çocuğu yoksa bile asla bekar erkek değildir.
Ha bekarla evlenip de mutsuz olabilirsin de denenmişi denemeye ne gerek var.
Kadınlar iyi erkeğe kendini kelepçeliyorlar.
Dünya kötüsü de olsa kadın, iyi huylu kocasına kendini iyi gösteriyor bi şekilde kandırıyor :)
Boşanmış erkek : gözü dışarda - anneci- şiddetçi- sorumsuz bu sıfatlardan bir ya da ikisini mutlaka taşıyor oluyor.
Benim kocam boşanmıştı ama öyle değilciler gelmeden gideyim :)
Eski karısı bir meslek sahibiyken başka bir meslek sahibi olmak için mevcut mesleğini bırakıp tekrar üniversiteye başlamış. Bütün ev işleri ve ekonomik problemler çocuğa kalmış. Buymuş boşanma nedeni. Bana saçma geldi açıkçası.Boşanmış erkek çocuğu yoksa bile asla bekar erkek değildir.
Ha bekarla evlenip de mutsuz olabilirsin de denenmişi denemeye ne gerek var.
Kadınlar iyi erkeğe kendini kelepçeliyorlar.
Dünya kötüsü de olsa kadın, iyi huylu kocasına kendini iyi gösteriyor bi şekilde kandırıyor :)
Boşanmış erkek : gözü dışarda - anneci- şiddetçi- sorumsuz bu sıfatlardan bir ya da ikisini mutlaka taşıyor oluyor.
Benim kocam boşanmıştı ama öyle değilciler gelmeden gideyim :)
Eski karısı bir meslek sahibiyken başka bir meslek sahibi olmak için mevcut mesleğini bırakıp tekrar üniversiteye başlamış. Bütün ev işleri ve ekonomik problemler çocuğa kalmış. Buymuş boşanma nedeni. Bana saçma geldi açıkçası.
Öyle bir anlatıyor ki hep kurban bu olmuş, eski karısı çocuk hem ekonomik hem ev işlerine yardımcı olurken hiçbir şekilde çocuğa ilgi göstermemiş. Her işi o hallederken ilgisiz kalan da o olmuş falan.Sakın inanma :)
Boşanmış erkolara sorsan ex karılarının en büyük hayali boşanmakmış durduk yere
Yani diyor ki karım meslek değiştirmek istedi tekrar okumak istedi, ben de destek değil köstek oldum okurken de full time ev hanımlığı bekledim olmayınca da sorun ettim.
Daha neler vardır bi telefonunu kurcala saçma sapan kişilerle konuşmalarını da görürsün.
Öyle bir anlatıyor ki hep kurban bu olmuş, eski karısı çocuk hem ekonomik hem ev işlerine yardımcı olurken hiçbir şekilde çocuğa ilgi göstermemiş. Her işi o hallederken ilgisiz kalan fa o olmuş falan.
Eski karısı bir meslek sahibiyken başka bir meslek sahibi olmak için mevcut mesleğini bırakıp tekrar üniversiteye başlamış. Bütün ev işleri ve ekonomik problemler çocuğa kalmış. Buymuş boşanma nedeni. Bana saçma geldi açıkçası.
7 ay az bir zaman değil denenebilir. Boşanmış kadınlara önyargılı bakılmasına nasıl karşıysam aynı şeyi erkek içinde düşünüyorum. İnsanın iyisi kötüsü vardır denemeden bilemezsiniz. Evlilikte aldatma, şiddet gibi durumlar haricinde hataların çoğu ortaktır, kimse melek değil kadında erkekte. Deneyimime göre boşanmış erkek iyidir, gerçekten yeni bir hayat kurmaya çalışıyorsa, samimi duyguları varsa ilk evliliğinde yaptığı hataları bir daha yapmamaya çalışıyor bu da olumlu bir şey bence. Boşanma erkek içinde zor , kimse mutlu olduğu yuvayı kolayına bırakmaz, erkeklerde o yuvaları kurmak için kadın kadar emek harcıyor. O yüzden yine diyorum denemeden bilemezsiniz.Birisiyle tanıştım, çok uzun yıllar sevgili(nerdeyse liseden beri) olduktan sonra evlenmiş, boşanmış ve boşanalı 7 ay olmuş. Henüz yeni boşanan biri ile flört edilebilir mi? Şans verilmeli mi yoksa uzak mı durulmalı?
eril enerjisi düşük bi tipÖyle bir anlatıyor ki hep kurban bu olmuş, eski karısı çocuk hem ekonomik hem ev işlerine yardımcı olurken hiçbir şekilde çocuğa ilgi göstermemiş. Her işi o hallederken ilgisiz kalan da o olmuş falan.
Bunu ben de çok merak ediyorum.Hızlı yaşıyor heralde ,hayat kısa felsefesi olabilir![]()
Bana olanları anlatırken aynen sizin gibi düşündüm. Sanırım hem kadın hem erkek fark etmeksizin bu tarz kurban rolüne yatınca karşıya daha sempatik ya da daha güvenilir bir imaj çizdiklerini düşünüyorlar. Fazla irdelemeyen ya da belki bağlanma bozukluğuna sahip bireyler için bu tür yakınışlarda bulunan insanlar çekici gelebilir. Fakat bende şüphe uyandırıyor açıkçası o yüzden haklısınız.Valla dene istersen aşko
Ama şunu unutma kadın erkek kurban psikolojisinde olan birinden sana hayır gelmez.
Yarın öbür gün seni kurt kendini yine kurban olarak gösterirler bu kurban psikolojisindeki kişiler.
Bana olanları anlatırken aynen sizin gibi düşündüm. Sanırım hem kadın hem erkek fark etmeksizin bu tarz kurban rolüne yatınca karşıya daha sempatik ya da daha güvenilir bir imaj çizdiklerini düşünüyorlar. Fazla irdelemeyen ya da belki bağlanma bozukluğuna sahip bireyler için bu tür yakınışlarda bulunan insanlar çekici gelebilir. Fakat bende şüphe uyandırıyor açıkçası o yüzden haklısınız.
Boşanan bazi erkekler de eski esini kotuleyip kendini kurban olarak gostermiyor mu orada durup he canim bi sen iyisin karin kotuydu diyorum :) flort et ama ciddi düşünme derim. Sorumluluk almayi sevmeyen biri izlenimi verdi banaÖyle bir anlatıyor ki hep kurban bu olmuş, eski karısı çocuk hem ekonomik hem ev işlerine yardımcı olurken hiçbir şekilde çocuğa ilgi göstermemiş. Her işi o hallederken ilgisiz kalan da o olmuş falan.