- Konu Sahibi Bluemoon123
Sizin boşanma kararı dediğiniz şey aslında formaliteden ibaretmiş. Sizin eski eşiniz aslında mahkeme kararindan önce kafasında bitirmiş.Aynen söylediğiniz gibi olmuş. Ben yeni öğrendim. Aslında öğrenmek bana ne kazandırdı?? Hiç bir şey. Yine de insan aslını astarıni merak ediyor. Instagramdan arkadaşım fake hesap açtı. Kadini ekledi.Bayan esimle ayni iş yerinde çalışan mavi yaka bir çalışan.Eski eşim beyaz yaka. Evden ayrıldıktan 1 hafta sonra sarmaş dolaş fotoğraflari var. Biz daha boşanmadan ailesiyle tanıştırmış ex.Evlerinde beraber fotoğrafları. Daha boşanmadan kız isteme nişan v.s. ve biz bosandiktan 1 ay sonra düğün. Kızın ağzı kulaklarında. Her bir fotoğraf aşk şarkılarıyla kutşanmış. Dahası benim rehberliğimde gittiğimiz yerlere sehirlere tatil yerlerine gidilmiş. Benden öğrendiklerini öğretiyor:) Nasıl bir karakter?? Bir kez daha midem bulandı.. Eski eşim tamam karaktersizin vicdansızin biri. Peki o kadina ne demeli?? Ayni iş yerinde olduklarına göre evli olduğunu biliyordu. Buna ragmen?? Daha da boşanmadan o kadar aksiyon?? Ve simdi tertemiz gibi yalansiz dolansizcasina yapilan aşk fotoğrafları. Sanırsın kız tertemiz adam tertemiz aşkları tertemiz..Millete bir taraftan gösteriş??Cocugum hala baba baba diyor. Daha dün gece uyumadan ben babamı cok özledim. Keşke babam bizimle olsaydı cümlesi kuruyor. Tabii bunu yaşayınca kahretmemek mümkün değil. Artık bizimle olmasinin mümkünati yok ki diyememek. Ve o küçücük çocuğun kocaman kalbine ilaç olamamak. Sadece susmak...Ben bu noktada o kadar detayını görünce kadına iyice doldum. Ama ne denir ki ? Mesaj yazılmalı mıdır sizce? En azindan tertemiz sandığı sandirdigi şeyde o da huzursuz olsun. Bu kadar pişkinlige ders gerekir mi? Yoksa hiç mi lüzumu yok. Ben lüzumu yok kismindaydim hep. Bir arkadasimin söylemesi üzerine dogrusu nedir ne degildir bilemedim. Biz o kadar acı cekmisken?? Yorumlarınız bana cok iyi geliyor. Insan o duygular icindeyken sağlıklı düşünemiyor pişman bir davranış göstermemeliyim.
Hiç olmazsa temiz bir şekilde, boşanmıssıniz. Yıllarca uğraşmak daha kötü inanın. Giden gitmiş artık, çocuğunuza o babayı siz seçtiniz, ama o babanın kızınıza olan ilişkisini sürdürme gibi bir niyeti yok gibi. Sizi bosayinca , kızını da boşamış oldu. Sizin öfkeniz, intikam duygunuz geçmemiş. Siz kendinize kızgınsınız ve öfkelisiniz , once kendinizi affedin seçimleriniz için. Kendinizi affettiginizde ne o kadınla ne eski kocanizla bir derdiniz kalır.