Saç Rengi ve Saç Boyama Yeni boyadığım bakır rengi saçlarım...

Mimi_

Bloğuma davetlisiniz..:)
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
135
1
296
İzmir
Merhaba arkadaşlar.Uzun süre koyu renk kullandıktan sonra sıkıldım ve bakıra geçmeye karar verdim. Nasıl olmuş? :10:

Koyu renkli halim;

Eklentiler

• $renk1.webp
    $renk1.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 183
  • $renk2.webp
    $renk2.webp
    18 KB · Görüntüleme: 182
Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım. Evet zor bir işlem 2-3 saatimizi aldı.Ama ben o kadar sıkılmıştım ki koyu renkten, değişimde kararlıydım artık. Boyayalı 2 hafta oldu aslında anca koyabildim ve çok az aktı. 5 gün sonra falan gidip ikinci boyamasını yaptıracağım, 25 gün sonra gel dedi çünkü.Saçlarım hiç zarar görmedi bi de yumuşacık :16:

Rengi çok beğendim,
Bakırı herkese yakıştıramayan biri olarak size çok yakıştığını söyleyebilirim
Doğru bir seçim olmuş
Güle güle kullanın

Çok teşekkür ederim Lady Evil, evet zor bir seçimdi gözü karartmak lazım yapmak için, sağol :)

Kesinlikle çok yakışmış.
Teniniz ve gözlerinizle çok uyumlu olmuş.
Renk sizi çok farklı göstermiş.
Bir çekicilik katmış..

Son düzenleme:
çok havalı olmuş.koyu renk biraz ailemizin kızı havasında,üstelik yaşlı göstermiş sizi.
bakır tonu rockçı havası vermiş üstelik daha çıtır olmuşsunuz.

çok havalı olmuş.koyu renk biraz ailemizin kızı havasında,üstelik yaşlı göstermiş sizi.
bakır tonu rockçı havası vermiş üstelik daha çıtır olmuşsunuz.

Teşekkür ederim elektraya, aslına bakarsan tam da elde etmek istediğim tarz da buydu. :)

Kesinlikle çok yakışmış.
Teniniz ve gözlerinizle çok uyumlu olmuş.
Renk sizi çok farklı göstermiş.
Bir çekicilik katmış..

Teşekkür ederim canım , ben de çok değişik oldugunu kabul ediyorum, ilk hafta alışamamıştım kendime :)

Teşekkür ederim elektraya, aslına bakarsan tam da elde etmek istediğim tarz da buydu. :)

Teşekkür ederim canım , ben de çok değişik oldugunu kabul ediyorum, ilk hafta alışamamıştım kendime :)

Birde saçınızı düzleştirseniz ya da maşa yaptırsanız renk dahada kendisini gösterir.
Ama saçlarınız birazcık yıpranmış gibi duruyor.. :26:

Orada saçlarımı ilk boyamadan sonra 3 gün yıkamadım renk hemen akmasın diye şekilli durmaması ve yıpranmış durması ondan kaynaklı olabilir
Dediğin gibi şekillendirdiğimde renk kendini iyice gösteriyor :)

Son düzenleme:
lütfen yanlış anlamayın rengi çok hoş olmuş, belki fotoğraftandır ama cilt alttonunuz cool denilen tondan gibi geldi bana, bence mavi bazlı kızıllar çok daha canlı durabilr sizde. çünkü koyu saç daha canlı göstermiş sizi.

lütfen yanlış anlamayın rengi çok hoş olmuş, belki fotoğraftandır ama cilt alttonunuz cool denilen tondan gibi geldi bana, bence mavi bazlı kızıllar çok daha canlı durabilr sizde. çünkü koyu saç daha canlı göstermiş sizi.

Yoo yoo yanlış anlamam fakat dediğiniz kızıllar viyole kızıl denilen mor pembe veya mavi bazlı kızıllar oluyor. O renkleri de ben sevmiyorum. Şimdi ikinci boyamayla bir ton koyu olacak ve cildimle uyumlu olacak. Orada biraz da flaş patlamış açıkçası o kadar porselen bir tenim yok keşke olsa :9:

Ah böyle konular acmayin yaa benim kizil askimi deprestiriyorsunuz... :69:

Yüzün cok güzel, tenin de acik ama bir arkadasin dedigi gibi yanlis görmüyorsam tenin soguk alt tonlu, yani kizillari dogal bir sekilde tasimayan bir tenin var o yüzden her ne kadar yakissa da dogal durmamis bu sac rengi sende. Yani dogal bir kizil gibi görünmüyorsun. Ama yüzünün güzelligi ve tarzin kaldirabilmis bu sac rengini, dogal olmak gibi bir kaygin yoksa, farkli olmayi seviyorsan kesinlikle hemen vazgecmemelisin bu renkten.

mikemmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllll

Yoo yoo yanlış anlamam fakat dediğiniz kızıllar viyole kızıl denilen mor pembe veya mavi bazlı kızıllar oluyor. O renkleri de ben sevmiyorum. Şimdi ikinci boyamayla bir ton koyu olacak ve cildimle uyumlu olacak. Orada biraz da flaş patlamış açıkçası o kadar porselen bir tenim yok keşke olsa :9:

mavi bazlıdan kastım viyoleler değil ben de hiç sevmem :) aslında daha kırmızı gelmişti aklıma. tamamen kendi fantazim olan bir şeyi söyliym , fotoğrafı görür görmez o geldi aklıma. gözleriniz renkli gibi, biraz kestirip russian red denen renge yakın bir kırmızı yaptırsanız süper olabilir gibi :) tabi slania'nın da dediği gibi, doğal görünmemesi sorun değilse :)

ben de baya bi bakır kullandım , bir dönem kalçamdaydı hatta saçlarım ve en sonunda saçlarım açıcılardan o kadar yıprandı ki bugün çenemin biraz altında kestirmek zorunda kaldım ama ben pek bakım falan yapmıyordum, sadece saç kremi.ben etmedim, siz dikkat edin. bakımını eksik etmeyin, yıpranmasın benimkiler gibi :( şu an boya bile tutmuyor saçlarım.

Son düzenleme:
Back
X