Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar.Uzun süre koyu renk kullandıktan sonra sıkıldım ve bakıra geçmeye karar verdim. Nasıl olmuş?
Koyu renkli halim;
Eki Görüntüle 350677
Bakır;
Eki Görüntüle 350678
çok havalı olmuş.koyu renk biraz ailemizin kızı havasında,üstelik yaşlı göstermiş sizi.
bakır tonu rockçı havası vermiş üstelik daha çıtır olmuşsunuz.
Kesinlikle çok yakışmış.
Teniniz ve gözlerinizle çok uyumlu olmuş.
Renk sizi çok farklı göstermiş.
Bir çekicilik katmış..
Teşekkür ederim elektraya, aslına bakarsan tam da elde etmek istediğim tarz da buydu. :)
Teşekkür ederim canım , ben de çok değişik oldugunu kabul ediyorum, ilk hafta alışamamıştım kendime :)
lütfen yanlış anlamayın rengi çok hoş olmuş, belki fotoğraftandır ama cilt alttonunuz cool denilen tondan gibi geldi bana, bence mavi bazlı kızıllar çok daha canlı durabilr sizde. çünkü koyu saç daha canlı göstermiş sizi.
Yoo yoo yanlış anlamam fakat dediğiniz kızıllar viyole kızıl denilen mor pembe veya mavi bazlı kızıllar oluyor. O renkleri de ben sevmiyorum. Şimdi ikinci boyamayla bir ton koyu olacak ve cildimle uyumlu olacak. Orada biraz da flaş patlamış açıkçası o kadar porselen bir tenim yok keşke olsa![]()