Ben 4 gün önce arkadaş grubunda biriyle tanıştım. İlk başta görünce kanım ısındı ona karşı aynı şekilde onun da bana. İnstagram vs istedi ekleştik tabi. Sonra yazdı baş başada buluştuk. Kendisi iyi birine benziyor konuşması vs ama şöyle bir sıkıntı var. Birazcık düşüncesiz bir insan gibi. Örneğin buluşmadan önce nereye gidelim diye aramızda konu geçiyor ben düşünmedim bunu vs diyor. Ya da mesela 2 3 saat geç yazıyor hani nezaketen bile olsa kusura bakma şu yüzden yazamadım demiyor. Bunu hesap vermek için değil karşısındaki kişiye biraz değer verdiği için yapması lazım bence. Bugünde buluşma kararı verdik yine kaçta buluşalım vs düşünmedim birazcık kafam dolu dedi. Bende biraz tepki gösterdim tabi bende çalışıyorum ama bu şekilde yaptığında buluşmak ve görüşmek istemiyorum çünkü bu değersizlik gibi geliyor dedim ve güzel dille konuşmayi kesme kararı aldım. Oda bana şöyle dedi birbirimizi daha yeni tanıyoruz daha önce böyle şeylere pek alışık değilim tanışa tanışa senin huyunu öğrenip dikkat ederim. Böyle direkt konuşmayi kesmen doğrı değil dedi. Bende bir insanın nasıl davranması gerektiğini ne kadar ben söyleyebilirim ki dedim. Şu an yine oturup yüz yüze de konuşalım diyor ama ben uğraşmaktan korkuyorum. Yani ilişkiye dönerse ve ben uğraşırsam diye. Birde daha 4 gün olmuş ben bir şeylerden rahatsız oluyorum ne kadar doğru? Bana fikir sunar mısınız ne yapmalıyım?