Yeni tanışılan kişiyle anlaşmazlık yaşamak normal mi?

Aslında nazlanmak gibi değil dalga geçmeden düşünmedim diyor. Biraz önce yüz yüze gelelim seni göreyim demiş. Aramız bozuk büyük ihtimal düzeltmek için uğraşacak
Şöyle söyleyeyim size karşı birşeyler hissetseydi biran önce sizi görmek ister planlar yapar her detayı düşünürdü. Kendinizi değersiz hissedeceğiniz ite kaka gidecek bir ilişkiye başlamayın. Ama siz tabiki devam ettirecek siniz. O yarayı almak istiyorsunuz malesef.

Şöyle söyleyeyim size karşı birşeyler hissetseydi biran önce sizi görmek ister planlar yapar her detayı düşünürdü. Kendinizi değersiz hissedeceğiniz ite kaka gidecek bir ilişkiye başlamayın. Ama siz tabiki devam ettirecek siniz. O yarayı almak istiyorsunuz malesef.
Tabi ki o yarayı almayı istemiyorum. Biraz önce kızgın mısın demiş bende sana kızacak kadar seni tanımadım ama hala aynı görüşteyim yani konuşmak istemiyorum demeye getirdim. Benim beklentilerim daha farklı daha ince düşünceli birini istiyorum dedim oda direkt anladım demiş bende tanıştığıma memnun oldum dedim başka da bir şey yazmadım. Aslında beni görmek istiyordu yani buluşalım vs diyordu hakkını yemim ama detay düşünmek fazla yoktu. En basit örnek köy gibi bir yere gidelim dedim diyelim nereye gitsek diyorum bilmem düşündüm aklıma gelmedi diyor. Benim heves orda gidiyor. Ya da 4 saate yakın yazmadı direkt ilk mesajı ben geldim oldu. Yani saygıdan bile olsa iş yoğundu vs demedi mesela. Ben birazcık tepki gösterince tabi açiklama yapayım ben böyle şeylere alışık değilim dedi. Yani hep tepki göstermek mi lazım diye düşünüyor insan

Bir durum dikkat edilerek yapılmaz içten gelmesi lazım yarın bir gün bana çiçek al beni sevdiğini söyle felan diyerek ilişki yurumuyor bazı insanın karakteri olacak bu işler içinden gelecek dışarıdan komutla olmuyor siz en iyisini yapmışsınız
Aramızda zaten bir şeyin geçmediğini ve beklentilerimin daha farklı olduğunu dile getirip normal merhaba merhaba arkadaş kalmaya karar verdik. Aslında ben dile getirdim oda kabul etti. Böylesi daha iyi uzun uzun düşünmeme gerek yok.

Bence yolla canım gitsin. Daha şimdiden sana fazla ilgi göstermeyen biriyle olmaz. Çünkü o senin peşinden koşacak, planlayacak, arayacak. Bunlar baştan olmazsa olmaz canım. Öyle dediğine bak, biraz rol yapar sonra eski haline devam eder.

Ben 4 gün önce arkadaş grubunda biriyle tanıştım. İlk başta görünce kanım ısındı ona karşı aynı şekilde onun da bana. İnstagram vs istedi ekleştik tabi. Sonra yazdı baş başada buluştuk. Kendisi iyi birine benziyor konuşması vs ama şöyle bir sıkıntı var. Birazcık düşüncesiz bir insan gibi. Örneğin buluşmadan önce nereye gidelim diye aramızda konu geçiyor ben düşünmedim bunu vs diyor. Ya da mesela 2 3 saat geç yazıyor hani nezaketen bile olsa kusura bakma şu yüzden yazamadım demiyor. Bunu hesap vermek için değil karşısındaki kişiye biraz değer verdiği için yapması lazım bence. Bugünde buluşma kararı verdik yine kaçta buluşalım vs düşünmedim birazcık kafam dolu dedi. Bende biraz tepki gösterdim tabi bende çalışıyorum ama bu şekilde yaptığında buluşmak ve görüşmek istemiyorum çünkü bu değersizlik gibi geliyor dedim ve güzel dille konuşmayi kesme kararı aldım. Oda bana şöyle dedi birbirimizi daha yeni tanıyoruz daha önce böyle şeylere pek alışık değilim tanışa tanışa senin huyunu öğrenip dikkat ederim. Böyle direkt konuşmayi kesmen doğrı değil dedi. Bende bir insanın nasıl davranması gerektiğini ne kadar ben söyleyebilirim ki dedim. Şu an yine oturup yüz yüze de konuşalım diyor ama ben uğraşmaktan korkuyorum. Yani ilişkiye dönerse ve ben uğraşırsam diye. Birde daha 4 gün olmuş ben bir şeylerden rahatsız oluyorum ne kadar doğru? Bana fikir sunar mısınız ne yapmalıyım?
Öğrendiğim bişey varsa bişey nasıl başlıyorsa aynııı o şekilde devam ediyor. Baştan kesmen cok daha iyi olacaktır/

ilk günler böyle heyecansızsa ilerde de böyle olacak karakteri öyle değişmez. mesela örnek vereyim en son flörtüm ben memleketime geldiğimde (o da benim memlekette ben başka bir şehirde yaşıyorum) geldiğimi görünce buluşalım haber ver şunu yapalım bunu yapalım diye plan yaptı hatta bende şaşırmıştım bu kadar tez canlı birine denk geldim diye. buluşmaya karar verdik hemen seni nerden alayım şuraya gidelim orası çok güzel oluyor diye heyecandan duramadı. ee olmadı sonra başka sorunlardan da yani ne yalan söyleyim hoşuma gitmişti daha önce yaşamadığım için belki de. şuan ben bu şekilde istiyorum mesela o heyecanı görmeli insan, karakter yani sonradan değişmez bu.

Düzeltmek değil de aslında oda olaya yeni tanıştık diye bakıyor. Birbirimizde sevmediğimiz şeyler illaki olur ama ben düzeltirim istemediğin şeyleri yapmam diyor.
yenı tanışmada kanının fıkır fıkır kaynaması gerekıyor flört en güzel zaman isteksiz gördüm ben vatandaşı

Olursa olur olmazsa amannn modunda yaklaşmış size.

Hazır tanışılmış, flört ortamı oluşmuş ilerlemiş diye de hemen kesmek istememiş tekrar uğraşmamak için ama bence olmaz.
Kalbini titreten biri çıktığında karşısına inanın öyle davranmayacak ;merak edecek, tezcanlı olacak kaybetmemek için binnbir takla atacak.

Sizi görünce heyecanlanan birini hak ediyorsunuz.

Ben 4 gün önce arkadaş grubunda biriyle tanıştım. İlk başta görünce kanım ısındı ona karşı aynı şekilde onun da bana. İnstagram vs istedi ekleştik tabi. Sonra yazdı baş başada buluştuk. Kendisi iyi birine benziyor konuşması vs ama şöyle bir sıkıntı var. Birazcık düşüncesiz bir insan gibi. Örneğin buluşmadan önce nereye gidelim diye aramızda konu geçiyor ben düşünmedim bunu vs diyor. Ya da mesela 2 3 saat geç yazıyor hani nezaketen bile olsa kusura bakma şu yüzden yazamadım demiyor. Bunu hesap vermek için değil karşısındaki kişiye biraz değer verdiği için yapması lazım bence. Bugünde buluşma kararı verdik yine kaçta buluşalım vs düşünmedim birazcık kafam dolu dedi. Bende biraz tepki gösterdim tabi bende çalışıyorum ama bu şekilde yaptığında buluşmak ve görüşmek istemiyorum çünkü bu değersizlik gibi geliyor dedim ve güzel dille konuşmayi kesme kararı aldım. Oda bana şöyle dedi birbirimizi daha yeni tanıyoruz daha önce böyle şeylere pek alışık değilim tanışa tanışa senin huyunu öğrenip dikkat ederim. Böyle direkt konuşmayi kesmen doğrı değil dedi. Bende bir insanın nasıl davranması gerektiğini ne kadar ben söyleyebilirim ki dedim. Şu an yine oturup yüz yüze de konuşalım diyor ama ben uğraşmaktan korkuyorum. Yani ilişkiye dönerse ve ben uğraşırsam diye. Birde daha 4 gün olmuş ben bir şeylerden rahatsız oluyorum ne kadar doğru? Bana fikir sunar mısınız ne yapmalıyım?
sana sorduğu gibi bırakabilir mesela ben bunu düşünmedim diye belirtmesi gerekmiyor ama görüşmek isteyen oysa ayarlamaları da onun yapması lazım elinde çiçekle geldi mi mesela çok boş biri gibi geldi bana kimin sana nasıl davranması gerektiğini senin söylemen kadar saçma bi şey yok hayatta, nerede ne yapması gerektiğini bilen erkekler de var sepetle bunu alışıp sevmeden bırak gitsin bi de ısrar etmesi sinir bozucu o ilk vibe ı alamadığın an biter bu iş

Back
X