Yeni Burnum SAFFET ORSTEN

Kizlar onden resimlerimi ekledim. Yorumlarinizi bekliyorum iyi yada kotu. Simdiden tesekurler...

Merhaba :) bende kayseride dr ararken netten yorumlarınızı gördüm saffet örse amliyat olan arkadaşlar banada yardımcı olabilirmisiniz? Resimlerinizi göremedim bakıp fikir edinmek istiyorum bir mahsuru yoksa :)

Saffet Ors .Kayseride. Kendine ait ozel yazihanesi var. SO-EP

En onemlisi ne agrim oldu ne sancim. Hicbirsey anlamadim ameliyattan.

Tesekurler mesajlariniz , Yorumlariniz icin.

Kayserideyim ve iyice meraklandım kızlar.. Web sitesindeki bilgilere göre bende gidecem galiba. Hadi hayırlısı

Ben de iki yil once kayseri soep estetik merkezinde saffet örs'e meme buyutme ameliyati oldum kesinlikle cok pismanin izlerim memelerimin 2 cm asagisinda kaldi bikini bile giyemiyorum artik. kontrollerde duzelecek dedi hala duzelmedi son gittigimde istersen yeni ameliyatla yukari cekelim dedi ama korktugum ve guvenmedigim icin bunu da goze alamadim. Zatenolcu falan alinirmis detayli sekilde ameliyat oncesinde saffet bey ise hic incelemedi bos bir ozguveni vardi pismanim.. bu mesaji su an forumda yaymaya calisiyorum cunku kimsenin benim gibi pisman olmasini istemem cok zor bir ameliyat ve bu gibi aksilikler insani cok uzuyor

Back
X