Yeni burnum ve muhteşem doktorum Op.Dr. MUHAMMET DİLBER

BlackPurple

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
64
0
98
:nazar:Selam arkadaşlar, birkaç gün önce çok değerli ve sevgili doktorum "Op.Dr. Muhammet Dilber"e ameliyat oldum. Burnumun şuan ki hali harika, çok memnunum, kendisine ameliyat olan diğer hastalar gibi ben de kendisinden ve elde edilen sonuçtan çok memnunum, tanıyanlar biliyordur zaten, kendisi hem muhteşem kişilikte bir insan hem de zaten yaptığı işlerden görüldüğü üzere çok başarılı bir cerrah. Bu arada "kadınlar kulübü" site yönetimine ve çok kıymetli yorumlarını ve ameliyat öncesi-sonrası fotoğraflarını paylaşan arkadaşlara, farklı doktorları ve hastalarını görüp fikir alışverişinde bulunup nihayetinde en doğru doktoru seçmemizde yardımcı oldukları için çok çok teşekkür ediyorum. Birkaç gün içinde yeni ve eski hali ile fotoğraflarımı ekleyeceğim. Darısı tüm düşünen arkadaşların başına.:nazar::kkk:

Şu an evde atelle bekleyen benim gibi kaç insan var acaba :)) senin adına çok sevindim allah nazar lardan saklasın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şu an evde atelle bekleyen benim gibi kaç insan var acaba :)) senin adına çok sevindim allah nazar lardan saklasın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok geçmiş olsun, benim de atel çıkarılalı 1 gün oldu, sabret, çıkınca çok rahatlayacaksın :)

kızlarrrr cok cok gecmıs olsun suan boylesı mutlu oldgnza sevndım::) darısı bızlere ınsallahh fotograflarınızı paylassanız bızlerde fıkır saıhıbı olurdukk :)

canım öncelikle geçmiş olsun daha çok yeni ama iyileşince bizimle foto paylaşabilirsen çok seviniriz :54:

kızlarrrr cok cok gecmıs olsun suan boylesı mutlu oldgnza sevndım::) darısı bızlere ınsallahh fotograflarınızı paylassanız bızlerde fıkır saıhıbı olurdukk :)

selam, şuan yüzüm çok mor beyaz tenli oldğn için çok morardı, ve şiş. onların biraz geçmesini bekliyorum, sonra eski ve yeni hali ile fotoğraflarımı ekleyecğm. dr arayışında olan arkadaşların fikir sahibi olabileleri için çok önemli.

Burnumun ilk ve yeni halinin fotolarını ekledim, isteyen bakabilir. Ancak sadece burun kısmını yayınladım arkadaşlar.

canım ben mi kullanamıyorum bilmiyorum, göremiyorum albümü. bende ekledim seni.

muhammet dilber'de olmak istiyorum bende çok doğal çok güzel burunlar yapıyor.

- düzeltme - gördüm albümü ama açmıyor. siteyle alakalı bir sorun sanırım 😣

Son düzenleme:
Back
X