Aynen bencedeeski hali de güzelmiş ki
Kendi doktoruma revizyon oldum zaten burun ucunu biraz tık kaldırması için ama çok kalkık olacak diye korkuyorumAynen bencede
Ben de kararsızım aslında ama bazen gözümü karartiyorum böyle şimdide stres yaşıyorum işte iner mi çok mu kalkık diyeÇok kalkık gibi durmuyor. Bu arada cesaretiniz için tebrik ederim. Ben alt tarafı kaş kontürü yaptırdım onun için bile aylarca düşündüm
dudaklarınızda bi işlem yapıldımı..doktorunuz kim bu aradaBen de kararsızım aslında ama bazen gözümü karartiyorum böyle şimdide stres yaşıyorum işte iner mi çok mu kalkık diye
Hayır dudaklarıma işlem yapılmadı ödem ve şişlikler nedeniyle öyle duruyordudaklarınızda bi işlem yapıldımı..doktorunuz kim bu arada
Maşallah çok hoşsunuzKendi doktoruma revizyon oldum zaten burun ucunu biraz tık kaldırması için ama çok kalkık olacak diye korkuyorum
Teşekkür ederim keşke bana da öyle gelsemMaşallah çok hoşsunuz
Belkide alışmanız gerekiyodur ilk Zaman'lar diye tuhafınıza gidiyodurTeşekkür ederim keşke bana da öyle gelsem
Hayır geçirmedim ödemden dolayı böyle tatlış bi surat gorunuyo yandanburun çok güzel duruyor
çok kalkık olacağının sanmıyorum ödemler şişlikler inince normalleşir
ikinci fotoda çeneniz geride duruyor çeneden bir operasyon geçirdiniz mi
Hayır geçirmedim ödemden dolayı böyle tatlış bi surat gorunuyo yandan teşekkür ederim çok
Evet doğrubiraz bakındım doktora eğer doğru kişiyse antepe öyle mi
tevsiye eder misiniz doktoruEvet doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?