Yeni burnuma kavuşuyorum geri sayıma başlıyorum inşallah :))

Geçmiş olsunnn ben de Nazmi Bayçın ile görüştüm sonunda buldum bir hastasını :) Tavsiye edermisiniz operasyon geçirmiş biri olarak?? Bengüzel bir sonuç arıyorum Nazmi Bey'in de bunu oluşturcağını düşünüorm ama yinede bir tavsiye de yaptıran birinden duymak istedim ne diyorsunuz??

benim doktorum, dr . ihsan başaran
ameliyattan önce $OsymImage.webp
1.gün $IMAG0114.webp
2.gün $IMAG0125.webp
3.gün $IMAG0130.webp
4.gün $IMAG0124.webp
5.gün $IMAG0142.webp
6.gün $IMAG0133.webp
7.gün $IMAG0137.webp
$IMAG0143.webp $IMAG0152.webp Eki Görüntüle 701397 ameliyat öncesi ve ameliyattan sonraki her gün çekilen fotoları albümde görebilirsiniz en son fotoğraf ameliyatın yedinci gününde yüklendi kararınızı ona göre verin derim:)Eki Görüntüle 701398 Eki Görüntüle 701399 Eki Görüntüle 701400 Eki Görüntüle 701401

Eveet Nazmi Bey çok iyidir :) Gidip görüştüysen zaten rahatlamışsındır :) Ben ilk gittiğmde de çok korkuodm sonrasında çok çok iyi geçti :)) geçmiş olsun şimdiden :)

Geçmiş olsunnn ben de Nazmi Bayçın ile görüştüm sonunda buldum bir hastasını :) Tavsiye edermisiniz operasyon geçirmiş biri olarak?? Bengüzel bir sonuç arıyorum Nazmi Bey'in de bunu oluşturcağını düşünüorm ama yinede bir tavsiye de yaptıran birinden duymak istedim ne diyorsunuz??

geçmiş olsuunn size deee :))

benim doktorum, dr . ihsan başaran
ameliyattan önce Eki Görüntüle 701387
1.günEki Görüntüle 701388
2.günEki Görüntüle 701389
3.günEki Görüntüle 701390
4.günEki Görüntüle 701391
5.günEki Görüntüle 701392
6.günEki Görüntüle 701393
7.günEki Görüntüle 701394
Eki Görüntüle 701395 Eki Görüntüle 701396 Eki Görüntüle 701397 ameliyat öncesi ve ameliyattan sonraki her gün çekilen fotoları albümde görebilirsiniz en son fotoğraf ameliyatın yedinci gününde yüklendi kararınızı ona göre verin derim:)Eki Görüntüle 701398 Eki Görüntüle 701399 Eki Görüntüle 701400 Eki Görüntüle 701401

Teşekkürler :)) ameliyatımı oldum bile :)) dediğin gibi korkulacak gbi deil. geçtiğimiz aydı benim opearsyonum. çok teşekkürler tavsiyelerin içinnn

Eveet Nazmi Bey çok iyidir :) Gidip görüştüysen zaten rahatlamışsındır :) Ben ilk gittiğmde de çok korkuodm sonrasında çok çok iyi geçti :)) geçmiş olsun şimdiden :)

Öncelikle merhaba,
Kendim hakkında senin düşündüklerini düşünmekteyim. Çevremdekiler burnumda hiç sorun olmadığını söyleselerde ben yinede estetik olma taraftarıyım.
Burnumun sol tarafına et büyümesi sorunu oluşmaya başladı sanırım bunu bahane edip bende yeni bir burun ile tanışacağım. Buradan okuduklarım kadarıyla bir kaç doktorun ismine ulaştım. Bunlar ; Barış çakır ,Emre İlhan ,İlker Manavbaşı ve Tuğrul Maral.
Tuğrul Maral ile mailleşme fırsatım oldu çok detaylı ve çok ilgili bir mail yazmıştı. Fiyatını ve daha önce yaptığı estetik resimlerini gönderdi. Çok kabul edilebilir bir rakam bildirdi.
Barış çakır ve Emre ilhan kendilerini kanıtlamış doktorlar fakat fiyat konusunda çıtanın üstündeler sanırm (?)
sende bu tür bilgilere ulaşırsan paylaşırsan sevinirim.

Bnde olmayı düşünüyorum ilker manavbaşını düşünüyorum bilgi ve resim paylaşırmısınız?

Back
X