Yeni Burun Ameliyat Olacakların Kabusları :))

off canım ben de rüya görüyorum ara sıra.. narkoz veriyorlar içim yavaş yavaş geçiyor falan.. uyanıyorum boğulur gibi:) insanın aklında hep bir köşede ameliyat fikri durduğu için normaldir sanırım.. bir ara işlerim çok yoğunlaştı, böyle sürekli mesai falan.. o dönem geçti işte.

anamm anamm ben günlerdir görüyorum o kabusları heleki tarihi erkene çektikten sonrakiler sabahları sıçrayarak uyanmama neden oluyoo eyvahedigeldismile

felaketim ben vallaa sürekli olumsuz ne var ise kafamda birde kabus olunca allahhhhh ölücem galiba diyorum :)

sonra diyorum sonunda mutlu oclan diye :)

ama normalmişm ya sevndim vallaa

zuzulaaa canım bende senle birlikte amelyt olcam heyecan dorukta :)

tramola bende yoğunm ama nedense hep rüyalarım bu yönde :S

hımmm:)
ben hep güzel görüyordum ya kabus görmedim:)
hatta bikeresinde kasapa et almaya diye gidip çıktıgımda estetik olmuştum kasapta:)
hemde çok ama çok güzeldi:)
amlyttan sonra kabus gördümm vurdum düştü ucu sallanıyo falan:)yada yakuk yumuk:)

ahahahah bu süperdi geçen bunun esprisi yapıyordkkk kasaba verelm o iyi iş çıkarır diyee =))

Selam kızlarr ben estetik olalı 8 sene oldu. Korkulucak hiçbrşey yok inanınn. Hiçbirşey hissetmiyorsunuz. Bikaç gün uyku hali oluyor mışıl mışıl uyuyorsunuz. Çok istediğiniz bi değişimse bu gerçekten sosyal bakımdan çok etkiliyor insanı. Kendine güveniniz geliyor en basiti. Bne burnumdan hiç hoşlanmıyordum. Çok şükür beklediğimden çok daha iyi bir sonuç aldım hiçbir problem olmadı. Hayatımda aldığım en doğru kararlardan biriydi. Bütün hayatımı değiştirdi. Aynaya baktıığımda kendimi tanıyamıyordum önceleri. Çok mutluyum şuanda iyiki yapmışım. İyi bir doktor bulunca ve gerçekten burnunuzu sevmiyorsanız hiç düşünmeyin gerçekten korkulacak hiiiiççbirşey yokk opuyorumnanaktanbayanssulusmile[/B]

valla ben ölüm bile olsaa gidicem diyorum ama işte korkunun gözünü seveyimmm bi peşimi bırakmıyorr :)) bu arada doktorun kimdi ??

Allah Korusun. Hiçbirşey olmaz canım rahat ol. En önemlisi doktor seçimin. Benim doktorum Onur Erol'du. Türkiyenin hatta dünyanın en iyi doktoru diyebilirim kendi adıma.

Ameliyat sonrası çok önemli es geçilmemes gereken bir konu var. Birincisi ameliyattan sonra 24 saat uygulanacak buz kompres, bunu ihmal edersen normalden daha fazla morarırsın diğeri de masaj. Alçı çıktıktan sonra atel yardımıyla burnuna masaj yapıyorsun ben ihmal ediyordum doktorum çok kızmıştı. Ben burnunu yaptım şimdi sen hamur gibi elinnle şekil vereceksin dedi yoksa ameliyatın bi anlamı kalmaz dedi. Bitek orda canım yandı biraz dürüst olmam gerekirse. Masaj yaparken canım yanıyordu ama kesinlikle ihmal etme canm

anladım canım çok sağol zaten çoğu yerde masaj deniliyor peki senin burnun eski haline dönme gibi bi durumun oldu mu ?? ne kadar süre yaptın masajını..

anladım canım çok sağol zaten çoğu yerde masaj deniliyor peki senin burnun eski haline dönme gibi bi durumun oldu mu ?? ne kadar süre yaptın masajını..

Ayyy yokk canımmm Allah etmesinnnnn sempatiksalakcinni Kırptılar bütün kemikleri mümkünü yokki öyle birşeyin. Tam tersi günden güne küçüldü enm burnumm. İlk çok şişti ama genede önceki haline göre kat kat güzeldii. Tam olarak 8 ay sonra felan oturdu 1 sene sonrasındada çook güzelleşti ve doğal olduu kimse inanmıyor esteik olduğunaa. Sen kime yaptıraaksın canım burnunu? Eski halim yok ama burnumun yeni halini fotoğrafını koyarım şimdi buraya hiç öyle şeyler düşünme çok güzel olacak inan korkma sakınn opuyorumnanaktan

Canım çok mu küçük oldu becerebildimmi bilmyorum ama umarım belli oluyordur

Eklentiler

• $burun.webp
    578 bayt · Görüntüleme: 102
  • $brnn.webp
    780 bayt · Görüntüleme: 128
perişko cok kucuk gıbı sankı bu foto azcık buyutebılır mısın

kızlar bende yenı amelıyat olan bırı olarak
evet buz kompresı onemlı dıyorum
ve bırkac uyarım daha olacak
herkeste olacak dıye bır kural yok ama
sımdı korkmayın dıye yazamadımda nası yapcaz bılemıyorum

ya bende öyle okudum canım ama hep öyle diyorlar kemikler eski haline dönmek isteyecek fln diye..
8 ay baya iyimiş :))) bu arada canım fotoğraflar küçük baya yeniden koyarmısın rica etsem ???

çok sağol canım inş güzel olur bende öpüyorum kokulu kokulu
opuyorumnanaktan

canım sen daha demeden korktum ama merakta ettim söylemriisn canım lütfen ?

yazayım canım
kanama ve ılk amelıyat olduktan sonra eger kan mıdeye gıttıyse ve mıde kabul etmedıyse kan kusma durumunuz olabılıyor
ıkıncı gun morlukların tavan yaptıgı gun ama sonrasında duzelme evresıne gecıyor
bende sılıkon tamponlar 10 gun durdugu ıcın nefes alırken , yemek yerken ve su ıcerken zorlandım
tat alma duyusunu kaybedıyorsunuz
gecelerı dik oturarak yatmanız onemlı cunku cektıgınız sıkıntıya degmelı
onun harıcınde bu herkeste boyle olacak dıye bır kaıde yok
bunyenız zayıfsa bunalr olabılır
benım normaldede mıdem zayıftır
ama amelıayttan cıkıp zıpkın gıbı olanları da bılıyorum
hanı bu yazdıklarım duzelıyor
ha bunları yasarsanız korkmayın
yasamazsanız sukredın ıkı katı neselenın
doktor onemlı terslık oldugu an ıletısıme gecın
kabus degıl sadece
emek olmadan yemek olmuyor
ısın ıcınde estetık olunca maalesef ıslem daha yorucu ve ıyılesmesı zaman alıyor

hı bana sorsan pırlanta sadece estetık ıcın oluyor muydun dıye
bu ıyılesme surecıne bakarak hayır derdım
ama saglık sorunu ıcın evet derım

birde ben ılk amelıyat oldugum gun cok ıyıydım
morlugum cok azdı
kalktım yurudum hemsıreler masallah dedıler
aksam son zıyaretcımden sonra bır kusma basladı morluk ates basladı
bana tekrar serum taktılar
gece bulantı kanama ve sabaha kadar uyuyamadım
sonrakı gecelerdede kanamadan uyuyamıordum
yemek yıyemıordum
ondan ılk gunler buraya yazdıgımdada cok bunalımdım
bırde benım dıkıslerım cok agrıyordu ondan kımseyle konusamıyordum
bıras asosyal 4,5 gun gecırdım

canım bende bunları biliyorum ama işte kusmadan korkmuyor değilim narkozun etkisi ilede kusuyormuşsun ben o zaman mahvolurum çünkü ben kusarken resmen afedersnz böğürüyorum yani burnumdan bile çıkar o yani :S öyle birşey yaşamzsam gerisi sorun değil onları göz önüne aldım..

ben tamamen estetik için olcam az birşey nefes sorunum var düzeltilcek ama ruh sağlığım bozulmasa olmazdım bende sanırım ama bozuldu :S

canım bende senın gıbıyım
kusarken ölürdüm
yanı benle termessosa kusarken bırsey olmadıysa
kımseye olmaz tatlım
korkma sakın ustelık bunlar olurken hastanede olacaksın
etsrafında saglık gorevlılerı olacak ellerı armut toplamıyor
zaten sana bulantı serumu takarlar
belkıde hıc kusmayacaksın korkma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…