Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrhba :)) benim 2 aya 1 hafta kaldi yeni sayilir gayet iyi ve mutluyumMerhaba yeni burun estetiği yaptıran arkadasların durumlarını merak ettim :)
Mrhba :)) benim 2 aya 1 hafta kaldi yeni sayilir gayet iyi ve mutluyum
Gorunurde bi sisligim yok ama dr daha da ii olacak diyor ama soyle diyim sabahlari bi beden buyuk aksama dogru minnos oluyo orta kalinliktaymis burnum benimde zamanla duzene girer esmerim yaglitenliyim biraz zorlu ama suan mutluyum.ya eski burundan iyiŞişlikleriniz indimi benim bugun 5. Günüm
Gorunurde bi sisligim yok ama dr daha da ii olacak diyor ama soyle diyim sabahlari bi beden buyuk aksama dogru minnos oluyo orta kalinliktaymis burnum benimde zamanla duzene girer esmerim yaglitenliyim biraz zorlu ama suan mutluyum.ya eski burundan iyi
Ben 5 gün önce oldum doktorum cok iyiydi gercekten doktor secimi önemli korkma bende tedirgindim ama ameliyat sonrası 2 gün zor sonrası daha kolayArkadaşlar çarşamba günü burun estetiği oluyorum bende cesarete ihtiyacım var aksi gibi Bu ara tv de full burun estetiğinde ölen insanları yayınladılar .. zaman yaklaştıkça içimi korku sardı destek lütfen![]()
Umarım benimde sizin ameliyatınız gibi kolayca geçer gider :)Ben 5 gün önce oldum doktorum cok iyiydi gercekten doktor secimi önemli korkma bende tedirgindim ama ameliyat sonrası 2 gün zor sonrası daha kolay
İçim bi nebze olsun rahatladı çok teşekkürlerBi bakmissin bitmis 2 .ayima giricem nerdeyse ben ameliyat olmadan bi kac gun once biri vefat etmisti haberlerde cikti ve etkilenmedim kaderimde varsa ölürum dedim :) takilma ve olumsuz seyler dusunmeyin
Icin cok rahatlasin hemde sonunu dusununce gerisi geliyo ne kadar nazlanirsak olumsuzluklar geliyor ben gulerek girip gulerek ciktim 2 gun tampon hos degil icinde bisey var o his kotu yoksa ben ne aci ne sizi ne de agri cektimİçim bi nebze olsun rahatladı çok teşekkürler![]()
Şuan bana inanılmaz pozitif enerji verdiniz Allah razı olsun gerçekten ameliyata girmeden yorumlarınızı okuyup girebilirimIcin cok rahatlasin hemde sonunu dusununce gerisi geliyo ne kadar nazlanirsak olumsuzluklar geliyor ben gulerek girip gulerek ciktim 2 gun tampon hos degil icinde bisey var o his kotu yoksa ben ne aci ne sizi ne de agri cektim
Hayatim herseye bakiliyor anestezite dunyanin en korkmaman gereken seyi oyle uyanmak falan yok uyansan bile basunda onca ekip seni salisede uyuturlar cunki nabzin herseyin kontrol.altinda anlik heyecan durumu nabzina yansir o film ve hikaye rivayetleri okuma.dinleme :) uyuyosun ya bi uyaniyosun ben hala olmadimmi dedim meger bitmis ayol ilk tepkim.burnumu cekicem drdim e cek dedi basimda biri ben de bi guzel foş diye sumugumu icime cektim :) oysa tamponmus sumuk sandigimŞuan bana inanılmaz pozitif enerji verdiniz Allah razı olsun gerçekten ameliyata girmeden yorumlarınızı okuyup girebilirimanestezi konusu tek sıkıntımdı , size ne gibi testler uygulandı acaba kan pıhtılaşma vs herşeye bakılıyor mu
İçime sular serptiniz vallahi Allah nasip ederse bi aksilik çıkmazsa ameliyattan çıktığumda yazacağım burayaHayatim herseye bakiliyor anestezite dunyanin en korkmaman gereken seyi oyle uyanmak falan yok uyansan bile basunda onca ekip seni salisede uyuturlar cunki nabzin herseyin kontrol.altinda anlik heyecan durumu nabzina yansir o film ve hikaye rivayetleri okuma.dinleme :) uyuyosun ya bi uyaniyosun ben hala olmadimmi dedim meger bitmis ayol ilk tepkim.burnumu cekicem drdim e cek dedi basimda biri ben de bi guzel foş diye sumugumu icime cektim :) oysa tamponmus sumuk sandigim
Yaz bekliyorum korktugumz gibi olmadigini anlayacagin bi operasyon dilerim sanaİçime sular serptiniz vallahi Allah nasip ederse bi aksilik çıkmazsa ameliyattan çıktığumda yazacağım buraya![]()
Kisiden kisiye degisir ama morluk yok ise 3. Gun is basi yapilirMerhaba, çalışıyorum. Ameliyat sonrası 10. Gün işe başlamak sorun olur mu?