Yeni Burun estetiği yaptıranlar

dygddd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2019
35
16
88
34
Merhaba yeni burun estetiği yaptıran arkadasların durumlarını merak ettim :)

Şişlikleriniz indimi benim bugun 5. Günüm
Gorunurde bi sisligim yok ama dr daha da ii olacak diyor ama soyle diyim sabahlari bi beden buyuk aksama dogru minnos oluyo orta kalinliktaymis burnum benimde zamanla duzene girer esmerim yaglitenliyim biraz zorlu ama suan mutluyum.ya eski burundan iyi

Gorunurde bi sisligim yok ama dr daha da ii olacak diyor ama soyle diyim sabahlari bi beden buyuk aksama dogru minnos oluyo orta kalinliktaymis burnum benimde zamanla duzene girer esmerim yaglitenliyim biraz zorlu ama suan mutluyum.ya eski burundan iyi

Benim derim inceymis hic morluk olmadı şişlik var biraz ins guzel olur

Benim 40 gün oldu nerdeyse. Ilk 15 gün geçtiği için mutluyum . Eskiye nazaran çok iyi . Şişlik inmesini beklemekle masaj yapıp burnu habire yıkamak nemli tutmak krem vs geçiyor . Ilk günlerdeki gibi sürekli elimde telefon foto çekinme dönemi de bitti çok şükür :D şimdi sabır vakti.. Hâlâ dikkat gerektiriyor tabi güneş kremi olsun , burun üstü temizliği veya burnu korumak , yatış şekli falan olsun. Ama bir tavsiye vermek istiyorum. Biliyorum elinde değil ben de yaptım amaaa burayı okucaksan da güzel sonucu olan veya bilgilendirici konuları oku. Habire başka burunlardaki sorunları okudukça kafayı siyirmaya yaklasiyo insan yani hep kusur buluyor 🙄 doktorla iletişimde olmak güzel.. değişimi izlemek de. Bir tek sıkıntım var be nim o da sigara içki icememek hâlâ 😩 hee bir de eski ifadem hâlâ gelmedi bıyık bolgem şiş üst dudak konuşurken az oynuyor ağız Tam açılmıyo vs küçük ayrıntılar. Kendine dikkat et geçmiş olsun :)

Arkadaşlar çarşamba günü burun estetiği oluyorum bende cesarete ihtiyacım var aksi gibi Bu ara tv de full burun estetiğinde ölen insanları yayınladılar .. zaman yaklaştıkça içimi korku sardı destek lütfen 🙏🏼🥺

Arkadaşlar çarşamba günü burun estetiği oluyorum bende cesarete ihtiyacım var aksi gibi Bu ara tv de full burun estetiğinde ölen insanları yayınladılar .. zaman yaklaştıkça içimi korku sardı destek lütfen 🙏🏼🥺
Ben 5 gün önce oldum doktorum cok iyiydi gercekten doktor secimi önemli korkma bende tedirgindim ama ameliyat sonrası 2 gün zor sonrası daha kolay

Ben 5 gün önce oldum doktorum cok iyiydi gercekten doktor secimi önemli korkma bende tedirgindim ama ameliyat sonrası 2 gün zor sonrası daha kolay
Umarım benimde sizin ameliyatınız gibi kolayca geçer gider :)

Bi bakmissin bitmis 2 .ayima giricem nerdeyse ben ameliyat olmadan bi kac gun once biri vefat etmisti haberlerde cikti ve etkilenmedim kaderimde varsa ölürum dedim :) takilma ve olumsuz seyler dusunmeyin

Bi bakmissin bitmis 2 .ayima giricem nerdeyse ben ameliyat olmadan bi kac gun once biri vefat etmisti haberlerde cikti ve etkilenmedim kaderimde varsa ölürum dedim :) takilma ve olumsuz seyler dusunmeyin
İçim bi nebze olsun rahatladı çok teşekkürler 💕

İçim bi nebze olsun rahatladı çok teşekkürler 💕
Icin cok rahatlasin hemde sonunu dusununce gerisi geliyo ne kadar nazlanirsak olumsuzluklar geliyor ben gulerek girip gulerek ciktim 2 gun tampon hos degil icinde bisey var o his kotu yoksa ben ne aci ne sizi ne de agri cektim

Icin cok rahatlasin hemde sonunu dusununce gerisi geliyo ne kadar nazlanirsak olumsuzluklar geliyor ben gulerek girip gulerek ciktim 2 gun tampon hos degil icinde bisey var o his kotu yoksa ben ne aci ne sizi ne de agri cektim
Şuan bana inanılmaz pozitif enerji verdiniz Allah razı olsun gerçekten ameliyata girmeden yorumlarınızı okuyup girebilirim 😁 anestezi konusu tek sıkıntımdı , size ne gibi testler uygulandı acaba kan pıhtılaşma vs herşeye bakılıyor mu

Şuan bana inanılmaz pozitif enerji verdiniz Allah razı olsun gerçekten ameliyata girmeden yorumlarınızı okuyup girebilirim 😁 anestezi konusu tek sıkıntımdı , size ne gibi testler uygulandı acaba kan pıhtılaşma vs herşeye bakılıyor mu
Hayatim herseye bakiliyor anestezite dunyanin en korkmaman gereken seyi oyle uyanmak falan yok uyansan bile basunda onca ekip seni salisede uyuturlar cunki nabzin herseyin kontrol.altinda anlik heyecan durumu nabzina yansir o film ve hikaye rivayetleri okuma.dinleme :) uyuyosun ya bi uyaniyosun ben hala olmadimmi dedim meger bitmis ayol ilk tepkim.burnumu cekicem drdim e cek dedi basimda biri ben de bi guzel foş diye sumugumu icime cektim :) oysa tamponmus sumuk sandigim

Hayatim herseye bakiliyor anestezite dunyanin en korkmaman gereken seyi oyle uyanmak falan yok uyansan bile basunda onca ekip seni salisede uyuturlar cunki nabzin herseyin kontrol.altinda anlik heyecan durumu nabzina yansir o film ve hikaye rivayetleri okuma.dinleme :) uyuyosun ya bi uyaniyosun ben hala olmadimmi dedim meger bitmis ayol ilk tepkim.burnumu cekicem drdim e cek dedi basimda biri ben de bi guzel foş diye sumugumu icime cektim :) oysa tamponmus sumuk sandigim
İçime sular serptiniz vallahi Allah nasip ederse bi aksilik çıkmazsa ameliyattan çıktığumda yazacağım buraya 😊

Merhaba, çalışıyorum. Ameliyat sonrası 10. Gün işe başlamak sorun olur mu?
Kisiden kisiye degisir ama morluk yok ise 3. Gun is basi yapilir ;) ben 2 cocuk baktim ciktigim andan bu yana :) agir bir is degilse 10gun buyukbi dinlenme suresi herseynormale doner bu surede

Back
X