Yeni Burun estetiği yaptıranlar

Hiç mutlu değilim 1 ay 2 hafta olacak kocaman bi burnum var ucu top gibi ne yapacağımı bilmiyorum :(

Arkadaşlar merhabalar, tam olarak 2 aylık bir burnum var görüşlerinizi almaya ihtiyacım var özellikle 2 ay ila 6 ay arasında fark oluşan bayanlardan, burnumun şekli güzel ancak burnum eski burnuma göre gerçekten kalın ve büyük anlamıyorum yüzüm sabahları davul oluyor cildim yağ kusuyor ve burun sırtım hala basık ve dolayısıyla büyük başına böyle bir şey gelen varsa benimle paylaşır mısınız lütfen?

Merhaba arkadaşalar bende bir şey soracaktım, 53 gün önce ameliyat oldum burunumu çok beğenmiştim kavisi filan çıkmaya başlamıştı tam 40. Gün kapıya çarptım burnumu ve kanadı biraz ve şişti şu an o şişlik indi gibi ama burun sırtımda extra bir ödem oluştu ve çok beğendiğim kavis azaldı:KK43: sizce zamanla iner mi acaba burnumu bastırdığımda ödem olduğunu anlayabiliyorum yumuşak çünkü başına böyle bir şey gelen var mı acaba

Arkadaşlar merhabalar, tam olarak 2 aylık bir burnum var görüşlerinizi almaya ihtiyacım var özellikle 2 ay ila 6 ay arasında fark oluşan bayanlardan, burnumun şekli güzel ancak burnum eski burnuma göre gerçekten kalın ve büyük anlamıyorum yüzüm sabahları davul oluyor cildim yağ kusuyor ve burun sırtım hala basık ve dolayısıyla büyük başına böyle bir şey gelen varsa benimle paylaşır mısınız lütfen?
ben yaklasik 2 sene once burun ameliyati olmustum fakat soyle soyleyebilirim ilk 6 aydan sonra degismeyi net gorebilmistim cok daha sis gozukuyordu burnum ilk 6 ayda suan sisligi inmis durumda kesinlikle o yuzden ilk 6 aydaki goruntu sizi yaniltmasin bence cunku degisim oluyor kesinlikle

ben yaklasik 2 sene once burun ameliyati olmustum fakat soyle soyleyebilirim ilk 6 aydan sonra degismeyi net gorebilmistim cok daha sis gozukuyordu burnum ilk 6 ayda suan sisligi inmis durumda kesinlikle o yuzden ilk 6 aydaki goruntu sizi yaniltmasin bence cunku degisim oluyor kesinlikle
Cevap için çok teşekkürler yani şuan kalın ve kilolu gibiyim gerçekten psikolojik olarak dipleri yaşatan bir şey inanın pişmanım tabi ki ilk günler ilk ay gibi değil ama bu şişko görüntü gitmiyor bazen yumruk atasın geliyor çok kötüyüm ya geçmezse diyor insan her an

Cevap için çok teşekkürler yani şuan kalın ve kilolu gibiyim gerçekten psikolojik olarak dipleri yaşatan bir şey inanın pişmanım tabi ki ilk günler ilk ay gibi değil ama bu şişko görüntü gitmiyor bazen yumruk atasın geliyor çok kötüyüm ya geçmezse diyor insan her an
sizi cok iyi anliyorum gercekten ilk baslarda zorlu geciyor biraz ama kendinizi bu kadar dusurmemeye calisin bi 6-7 ay bekledikten sonraki hali suankinden farkli oluyor cunku. hatta ay ay fotograf cekin degisimi daha net gorebilmek icin ben oyle yapmistim:)

Kıkırdak konulması gerekiyormuş kulaktan, fazla kıkırdak alınmış o bölgeden, düzelme beklemiyoruz, birinci ay kontrolünde belliydi aslında bizimki. Kavis yok demiştim doktora, o önemli değil, hallederiz, asıl şurdaki şişlik gözümü korkuttu demişti. Meğer çökme olunca, çöken yerin yanı şiş görünüyormuş, sonradan anladım ben de. Aynı doktora 2. kez ameliyat olmak pek mantıklı gelmiyor. Acaba aynı anda tecrübeli başka bir doktor da girebiliyor mu yanında devlet hastanesinde onu merak ediyorum.
Selamlar, acaba Düzeldi mi sorunlarınız yoksa 2.ameliyatı oldunuz mu?

Evet. Alçı çıkar çıkmaz önerdi. Zar zor bulup aldım. Evde iken uyurken hep takıyorum. Önceden de deliklerm farklıydı zaten kanatlar da. Kıkırdak için de destek oluyormuş ..
merhabalar sizin Nostril retainer kullandığınızı okudum bende bugün takmaya başladım ancak burnuma takınca burnum büyüyor ve geniş bi görüntü oluyor iyice buda acaba burnumu genişletirmi diye beni korkuttu acaba sizde herhangi bi sorun oldumu. cevap yazzabilirseniz çok sevinirm.

merhabalar sizin Nostril retainer kullandığınızı okudum bende bugün takmaya başladım ancak burnuma takınca burnum büyüyor ve geniş bi görüntü oluyor iyice buda acaba burnumu genişletirmi diye beni korkuttu acaba sizde herhangi bi sorun oldumu. cevap yazzabilirseniz çok sevinirm.
Merhaba bende 2.5 aydir kullaniyorum takinca geriyor genis görünüyor. Sadece uyurken takiyorum sabah çıkarıyorum aksama kadar yine küçülüp toparlıyor. Takmanizda fayda var doktorunuz önerdiyse muhakkak takın

Back
X