Onlar belki 5 sene önceki pamuğa böyle yaklastilar.mudur geldi, merhaba müdürüm ben yeni personelimizi m.dedigimde bana bakmadı başkasına evrak goturuyordu.goz göze bile zor geldik.boyle olmamalı.Her ne olursa olsun bizde herkese bir hosgeldin denirdi oysa.kirildim, müdürüm bakın bugün ilk is günüm ve gerginim, sanki yabancı bir ulkeye geldim dedim.cok travmatik seyler yasadim ve amacım sadece çoluk cocuguma ekmek götürmek.bakin ben 43 yasindayim ve artik mutluluk ve huzur istiyorum.dedim ve verilen işi düzgün bir şekilde yapiyorum.gerekli olan başvuru yetkimi açmadı, sorun etmedim, siz alın başvuruları o halde dedim, başvuru almadı.ben de sorunlu evrakları bir dosyaya biriktirdim bakın bunlara ayrı başvuru almak lazım dedim, dünkü başvurularda nasılsın kullanmadigin var görünüyor diyor, halbuki hepsini kullandim, kullandım bakın diyorum.velhasil oyle yapınca ben de onlar da öyle kalsın dedim madem.tamam dedi.resmen bana güvenmediğim dikte ediyor, yetkimi vermiyor, is yürümüyor.neyse sabredecegim.bugun ima ile karışık beni sepetleyecegini soyledi.benim sepetlenip hicbir yer bulamadığım için buraya geldiğimi herkesin içinde soyledi.icindeki pisliği akitti.Allah var.ben bugün bütün günlerden fazla tarama yaptim l.8.00 de başladım 17.00 de bitirdim.gunaydin dedim, iyi akşamlar dedim o kadar.ben kimseye bisi yapmadım.makama saygım sonsuz ama insan olarak mudur den de mudur yardımcısına sevmiyorum.