Ben kimseyle is haricinde konuşmak istemiyorum .Cok kotu olaylar gordum.sorusturma esnasında yalan soyleyenleri gordum.simdi dolayısıyla benim kimseyle kişisel iliski kurmak.gibi bir niyetim yok.yonetim zaten buna izin vermez.o insanlar da bana artık yaklaşamaz.ben biliyordum bunları yaşayabilme ihtimalimi.gene de cok acımasızca geldi.beni sepetleyecegini söylüyor.sadece ben de buraya isteyerek gelmedim dedim.bana da sürpriz oldu.anliyorum size sürpriz oldu ama.ben onlari daha görmeden önce il merkezi için tayin için uğraştım ve olmadi, evimi de merkeze kurdum.onlarla hiçbir ilgisi yoktu orayı istemememin sadece olay çocuğumun eğitimi sosyal olanaklar vs idi.ben anladim ki midur ve mudur yardımcısı beni sebepsiz ce istemiyor, ben de dedim ki ben de isteyerek gelmedim, benim de bir suçum yok.biraz empati yapsınlar istedim.mudurler maalesef oranın patronu sanıyor kendini ve eleman oraya gitmeden ve daha görmeden başlıyorlar sevmedim bunu demeye.Benim işverenin o mudur degil, bu insan ayrımcılığı.boyle hakkımda bir dedikodu duymuşsunuzdur ben bir insanım, benim de bir evladım var, insanların hayatları ile oynamak bu kadar kolay olmamalı.gozlerim doldu.en azından bir insanı önce bir tanımak.gerek.bir hosgeldin bile.dememek ne demekBilmiyorum, Allaha havale ediyorum.