Yeni cibinligim ve 11 kapili yatak odasi dolabim :)

bu ne kızzz bütün kk hatunları ayaklanacaz bizim ne eksigimiz var herifff :mymeka:11 kapılı dolap almadan almizzz odaya dicezz o olcak hee :dilcikar:

güle güle kullan yerimseniben

çok guzeilmiş hilmiyecim banada lazım öle 11 kapılı ama bizim kendi evimiz olmadıgından almayı düşünmüyorum ins emekli oluncaa:)zevkli kadınsınn zatennn herseyin guzel masallah allah kullanmayı nasip etsin cnmm

aşkitom 11 kapılı bir dolap ilk kez görüyorum da şaşırdım biraz:)dolabı geçtim ama cibinlik,tül vehalıların süper canımmm dahihane bir bayansın canım maşalah sana:))

dolabı görünce
silme işi baya zoruma giderdi heralde
ayna silmek zor oluyo be gülüm

valla arkadasım dolaba bayıldım hep hayalimdeki kose donen koca dolap :)) iyi gunlerde kullan musait bir yatak odam oldugunda ben de yaptıracagım inşallah. cibinlik seker ama koymasan daha iyi olurmus bence ya da dolabı kapatıyor resimde fiye bana oyle geldi :) hehehe çok hoş yaa selamlar.

bu ne nannnn
11 kapımıı
içi ful dolumu kızımm
allahh orda olupp karıştırmak ne zevkli olurdu
tühh bi tarafım şişmesee şimdi opuyorumnanaktan

cito aklımdan geçeni dedin beraber karıştıralım kız bayılırım
çok güzel güle güle kullan çibinlikte muhteşemm amma ben varya gece bebek ağlasa uykulu uykulu o cibinliğe dolanır sonra ondan kurtulayım derkene bebeninkine dolanırım
amma güzel duruyo zevkli hatunsun canımalkisalkisalkis

eski ip cibinlik daha hoş hem derli toplu duruyo. ama dolabın süper tam bana göre:))) odamdaki dolabın 4 kapısı benim iki kapısı da aşkımın:) bana yetmiyorr

aşkitom süper valla yaa:lepi:zevkli bayanların hali bir başka oluyor yaaopuyorumnanaktan
beyaza bayılırım zaten çok ferah ama kendim siyahın cazibesine kapılıp yatak odamı siyah almıştım:mymeka:neyse beni geçelim şimdikaydirigubbakcemile3
canım evinin resimlerini koydun mu bilmiyorum bakmadım geçmişe,ama dolabın ve cibinligin halılar hepsi harika...mutlulukla oturun inşallah:Saruboceq:

oyy cok guzel canımcımm maşallahhh .. tü tü tüü gule gule yatınkalkın uyuyun ınsallahhh

askito
yakın zamanda bende ya yatak odası takımı alıcam ya da gardrop yaptırıcam gardrobum yetmiyo
dolabın tasarımını nası planladınız sizmi içmimarmı
bana biraz yardımcı olabilirsen sevinirim

güle güle kullan

canim hazir oluyor burda ..
hazir aldim yani..

mobilyacilarda 100 lerce cesit var bu tür köseli dolaplarda..
4lü 5 li 6li kendin sipharis veriyosun. 5-6 hafta icinde getiriyolar.

aaa canım senin almanyada olduğunu görmemiştim

umarım bende istediğim gibi bi gardroba sahip olurum

teşekkür ederim

ben sevmem ama bu cibinlik gerçektende süper durmuş güle güle kullan canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…