Erkek gibi
Cok ozur dilerim canim yaMalesef kaybettim bebegi yinede tesekkur ederim..
Cok ozur dilerim canim ya
Bu ay kizAyy estagfurullah nereden bilecektiniz. Bu ay kalsam sizce ne olur hesaplayabiliyomusunuz regl 3 Temmuz 2019, yas günü 08.02.1993
Ovulasyon haziran 5den sonraysa erkek gibi08.03.94
Sat 25.05.19
Ovulasyon 10.06.19 bak bakalım
Bilimsel olarak şöyle bir yaklaşım varEki Görüntüle 2286311 Eki Görüntüle 2286312
Evet, yumurtlama gününden üç gün önceye kadar kız bebek ihtimali yüksek, bir gün önce erkek bebekerkekten gelen x kromozomlar rahimde daha fazla kalabildiği için miydi öyle bişey okumustum
kesin olarak 3 gün mü?Evet, yumurtlama gününden üç gün önceye kadar kız bebek ihtimali yüksek, bir gün önce erkek bebek
Yukarıda paylaştığım görsellerde site adı var, oraya bakabilirsiniz, kız bebek için kromozomlar üç gün canlıyken erkek bebek için bir gün canlılık korunur yazıyordu:)kesin olarak 3 gün mü?
henüz düşünmüyorum bebek, ağrılı regl için d.k. hapı kullandığım için. ama araştırıyorum kız diyeti, kız metodu falan
Sanirim sattan yumurtlama gununu buluyor o ay ne olur hesap ediyor,ama cikmaz. Cunku ben misal 28 gunde mi de oluyorum 35 gunde bir de yumurtlama gunum neydi bilmiyorum. Yumurtlamadan onceki 2 gun iliskiler kiz ,y.gunu ve sonraki gun erkek diyorlar.Bu nasıl bir hesaplama , neye göre?
Cinsiyeti erkek çıkıyorİyi akşamlar
Doğum yılı derken annenin sanırım 1993
03.10.1993 doğum tarihi ve
Son adet 29.04.2019
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?