Yeni cinsiyet hesaplama yöntemi

08.03.94
Sat 25.05.19
Ovulasyon 10.06.19 bak bakalım

Evet, yumurtlama gününden üç gün önceye kadar kız bebek ihtimali yüksek, bir gün önce erkek bebek
kesin olarak 3 gün mü?
henüz düşünmüyorum bebek, ağrılı regl için d.k. hapı kullandığım için. ama araştırıyorum kız diyeti, kız metodu falan

Y
kesin olarak 3 gün mü?
henüz düşünmüyorum bebek, ağrılı regl için d.k. hapı kullandığım için. ama araştırıyorum kız diyeti, kız metodu falan
Yukarıda paylaştığım görsellerde site adı var, oraya bakabilirsiniz, kız bebek için kromozomlar üç gün canlıyken erkek bebek için bir gün canlılık korunur yazıyordu:)

İyi akşamlar
Doğum yılı derken annenin sanırım 1993
03.10.1993 doğum tarihi ve
Son adet 29.04.2019

Bu nasıl bir hesaplama , neye göre?
Sanirim sattan yumurtlama gununu buluyor o ay ne olur hesap ediyor,ama cikmaz. Cunku ben misal 28 gunde mi de oluyorum 35 gunde bir de yumurtlama gunum neydi bilmiyorum. Yumurtlamadan onceki 2 gun iliskiler kiz ,y.gunu ve sonraki gun erkek diyorlar.

Merhabalar nasil hesaplanıyor bu insanin üç oğlu olunca kız için araştırma yapmadan duramiyorsun:)

Ben 12/03/1989 doğumluyum seneye mevlam nasip ederse bir şans daha deneyip 4 emanetim olsun istiyorum bakalım nasipte ne varsa o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…